lauantai 31. elokuuta 2024

Yhteenveto Elokuu 2024

Hellou!
Nyt viimein olisi Elokuun yhteenvedon aika!
Meni tänäänkin näin myöhään, kun iltapäivä meni omenapiirakan ja -hillon tekoon ja sitten käytiin vielä Sokoksella Herkussa Valkean Pimiät Päivät-aleostoksilla :D. Halusin pitkästä aikaa saada taas caesarsalaattia, niin sain juuri tässä samalla sitä mutustaa ^_^.
Vaan se yhteenveto. Kuten sanottua, niin tällä kertaa ei ollut hurraamista purkkien kanssa...
Aloitetaan Miinuksista:

-Huygens Precious Night Cream (20ml mini)
-Avon Joy in Me Vibrant Mango Bubble Bath (250ml)
-Avon Big Colour Eye Pencil, Flipping Out Pink
-Lancôme Juicy Shaker Pigment Infused Bi-phase Lip Oil, 301 Meli Melon (6.5ml)

Yhteensä 3 täysikokoisella ja 1 minikokoisella tuotteella vähentynyt.
Sitten Plussat:

+Lumene Blur Powder Foundation, 1 Golden Beige / Kultahiekka (10g)

Yhteensä 1 täysikokoisella tuotteella lisääntynyt.
Nettona elokuu meni siis miinukselle 2 täysikokoisella ja 1 minikokoisella tuotteella!
Vaikkei tosiaan ollutkaan purkki-ilotulitusta, niin vähennykset on aina vähennyksiä eli tyytyväinen olen tähänkin tulokseen ^_^.
Oon myös tosi iloinen 2 loppuneesta meikkituotteesta, niin eihän tämä yhtään huono ole!
Toivon kuitenkin, että syyskuussa olisi parempi saldo tulossa ja varovasti uskaltaisin sanoa, että niin tulee käymään. Taidan myös yhden tuotteen jättää ennusteissa pois yllätyksenäkin ;D.
Paremmin varmasti näen tilanteen, kun otan toivon mukaan huomenna ennuste-kuvat.
Mutta nyt täytyy lähtä valmistautumaan saunaan, niin palaillaan asiaan ehkäpä huomenna!
Miumoi <3

keskiviikko 28. elokuuta 2024

Viimeiset Loppuneet, Elokuu 2024

Hellooouuu !!
Niin siinä kävi, ettei tässä kuussa tullut loppuneita juuri mitään :p.
Nyt on sitten sama esitellä nämä loput, mitä oon yrittänyt säästellä, josko vielä jotain tulisi mukaan...
Toki sekin on ollut syy hiljaisuuteen täällä, että koulussa on ollut paljon tietokoneella tehtäviä juttuja ja hartiat on nyt ollut sen takia to-del-la tiukilla...
Tänäänkin tuossa kotiin tultua jatkoin vielä loppuun tehtäviä, kun meidän piti ensiapu-koulutuksen tehtäviä tehdä ensin koulussa + "loppu"koe, että päästään ensi viikolla vielä käytännön harjoitteet tekemään.
Sitten perjantaina pääsen kokeilemaan alkutestin ruotsin kurssiin, että saisinko sillä "hyväksiluettua" ruotsin kurssin, kun sellaisenaan ei voinut enää lukion todistuksen arvosanaa tai maisterin tutkinnon ruotsin kurssia hyväksi lukea, aikaa on kulunut sen verran paljon :D.
Onneksi äidinkielen sain hyväksiluettua, samoin englanti menee suoraan läpi :D.
Pari muuta kurssia pystyy tekemään suoraan oppimisympäristössä omalla ajalla ja yhden tenttimään \o/.
Pikku hiljaa nämäkin nyt tässä etenee onneksi.

No joo, sepä opiskeluista tällä erää :D. Mennään kosmetiikkaan!

Kova yritys oli siis muissakin rasvoissa, mutta sain vain tämän 20ml minikokoisen Huygens Precious Night Cream yövoiteen pois pöydältä.
Tämä tuli aikanaan Goodieboxista ja avattuani tuubin, yritin käyttää yövoiteena, mutta parin kerran jälkeen oli pakko siirtää jalkavoiteeksi.
Kosteutustehot oli kasvoilla oikein hyvä, mutta se tuoksu... Tässä oli juuri se perinteinen luonnonkosmetiikan yrttimäinen tuoksu, josta en tykkää yhtään :D.
Koska kaapissa oli vielä parit iltaisinkin käytettäväksi soveltuvaa rasvaa, toisin kuin jalkarasvoja ei ole, niin tämä siirtyi sitten jaloille käyttöön.
Jalkapohjillekin tämän kosteutustehot riitti näin kesäaikaan yllättävän hyvin, mutta talviaikaan ei ehkä olisi riittänyt.
En jää kuitenkaan kaipaamaan yhtään, tuolla tuoksulla ei ole mitään sijaa mun hyllyillä :D.

Vaikka huonoksi loppuvien määrä jäi tässä kuussa, niin oon iloinen siitä, että laatikoissa on pari meikkituotetta vähemmän!
Ensin loppui tämä Avon Big Colour Eye Pencil, Flipping Out Pink luomivärikynä.
Tuohon kärkeen ilmaantui tuollainen ihmeellinen muovi, niin päätin, että tämän kynän matka päättyy nyt :D.
Tämä oli aivan ihana käyttää kulmaluulle pohjustamaan, kun sävy oli sellainen hailakan vaaleanpunainen kultaisella hohteella.
Tulee kyllä ikävä tätä, mutta kokoelmasta löytyy vielä saman sarjan hailakan violettinen sävy Lavender.
Ja löysin myös yhden Oriflamen kultaisen luomivärikynän samaiseen käyttöön eli mitään uusia ei tarvitse edelleenkään ostella :p.

Ja viimeisenä loppui tämä 6.5ml Lancôme Juicy Shaker Pigment Infused Bi-phase Lip Oil, 301 Meli Melon huuliöljy, jonka olin tainnut listoihini merkata huulikiiltojen kohdalle.
En ottanut kuvaa huulilla, kun antoi vain ihan vähän sävyä.
Tuonne jäi vielä vähän tavaraa, mutta en saanut niitä enää "sheikattua" applikaattorin sieneen käyttöön.
On tämä hintansa jo haukkunut :D.
Kiva, että ostin aikoinaan testiin, mutta ei tätä sen kummemmin ikävä tule. Varmasti nykyään halvemmallakin saa huuliöljyjä :).

Tässäpä oli tämän kuun loppuneet :p.
Katsotaan, josko piakkoin saan yhteenvedon tänne ja alan sitten valmistella Deck of Panning-päivitystä.
Täytyy toivoa, että syyskuu olisi edes vähän parempi :D.
Palaillaan siis piakkoin asiaan!
Miumoi <3

perjantai 16. elokuuta 2024

Avon Joy in Me Vibrant Mango Bubble Bath loppu, Elokuu 2024

Heeeeeiiiii taaaaasss!!
Heh, onneksi tosiaan jo ennustin tämän, että hiljainen kuukausi on tulossa :D.
Loppuneita ei edelleenkään ole haitaksi asti, mutta aattelin nyt yhden esitellä pois edestä tässä välissä :D.
Oon nyt yksin illan, kun Mr.Insinööri on töissä Ouluzonessa kilpailuissa, niin samalla kun koulujuttuja tein tuossa eteenpäin, niin voi tämänkin tänne naputtaa :).

Eli sain kuin sainkin tyhjennettyä tämän 250ml Avon Joy in Me Vibrant Mango Bubble Bath kylpyvaahdon käsisaippuaksi täyttöpumppuun!
Aloin miettiä, etten tainnut ehtiä kylvyssä käyttää kertaakaan, mutta suihkussa taisin 1-2 kertaa kokeilla ennen loppuhuuhtelua.
Uskon, että kylvyssäkin olisi toiminut oikein hyvin, kun vaahtosi suihkussakin ihan kivasti.
Tuoksustakin tykkäsin, oli tunnistettavissa mangoksi ja ehkä omaan makuun olisi voinut tuoksua vähän voimakkaamminkin.
Hyvillä mielin käytän täyttöpumppua nyt tämä sisällään, mutta ei sinällään jää ikävä. Ei lopulta yltänyt sinne kirkkaimpaan kärkeen tuoksunsa puolesta kuitenkaan :).

Pitkällisen pohdinnan jälkeen päätin ottaa seuraavaksi tyhjennettäväksi kellarista tämän 500ml Senses Juice Burst kylpyvaahdon.
Kuten sanottua, omistan nyt vain kivan tuoksuisia suihkugeelejä ja kylpyvaahtoja ja monien pullojen nuukimisen jälkeen päädyin siihen, että tämä oli kaikista vaihtoehdoista "vähiten kiva" :D.
Tämä tulee varmasti kestämään pari kuukautta, vaikkakin koulusta huolimatta tulee pestyä kotona yllättävän paljon käsiä.
Oon myös nyt tietoisesti yrittänyt käyttää palasaippuaakin joissain tilanteissa, jotta nekin varastot alkaisi pienentyä vihdoin ja viimein :).
Pienin askelin edetään!

Mulla on nyt tämä mennyt viikko ollut ensimmäinen "täysi" viikko eli päivittäin on ollut koulua. Edelliset 2 viikkoa meni vain parin päivän tahtia.
Täytyy myöntää, että tämän viikon oon ollut iltaisin aivan rättipoikki väsynyt, vaikka päivät ovat loppuneet klo 13-14 aikaan. Joutuu taas niin orientoitumaan siihen tietotulvaan ja samalla yrittää muistella, onko ne asiat ennestään jossain muistin perukoilla :D.
Lisäksi myös ruokarytmiä joutuu miettimään, kun aloitusajat voi vaihdella, mutta lääkkeiden takia on pakko jotain aamullakin syödä, vaikkei olisi nälkäkään...
Tämän viikon on myös kurkku tuntunut karhealta, mutta ihme kyllä tauti ei ole vielä iskenyt kunnolla päälle!
Jotain kropassa on silti meneillään, kun aamun paastoverensokerit ovat nousseet melko korkealle nyt. Toki voi olla myös stressin lisääntymisen takia yhtä lailla :p.
On siis melkoista tasapainottelua monen asian kanssa!

Oon kaikesta huolimatta saanut myös sen mun vuoden takaisen Clionadh-tilauksen kuviakin muokkailtua hyvälle mallille eli se postaus voisi olla tuloillaan piakkoin ^_^.
Täytyy tässä nuita opiskeluhommia saada vähän eteenpäin ja tehdä myös yksi työhakemus työkkärin seurantaa varten tämän kuun osalta :p. Sopivasti oli tullut yksi paikka auki onneksi!
Vaan katsotaan, olisiko seuraava postaus sitten se vanha Clionadh-tilaus :D.
Miumoi <3

sunnuntai 4. elokuuta 2024

Mini-Ennusteet, Elokuu 2024

Hellou sunnuntaihin!
Saatiin taas käytyä marjapuskassa hakemassa jugurttimarjat, eikä sinne enää kovin paljoa jäänyt kypsymään. Hieman oon yllättynyt, ettei tullutkaan nyt pakkaseen kuin muistaakseni 5 tai 6 rasiaa punaherukoita! Tuoreeltaan oon jugurtin seassa syönyt niitä, kirsikoita ja vadelmia nyt vajaa pari viikkoa ja tänään tuli muutamaksi päiväksi marjaa jääkaappiin.
Noh, ei auta kuin poimia omenat hyvin talteen ja pilkkoa pakkaseen, niin saa sitten niistä hilloa tehdä talvella :D. Teen niitä noin 500g satseissa, josta riittää hilloa sitten pari viikkoa.
Tulee tarkkaa laskemista, että riittää kaikki seuraavaan kesään :D. On tosin viime kesäisiä marjarasioita ehkä 3-4 jäljellä ja omenapusseja saman verran. Sitten 3 satsia (noin 300g/pussi) raparperiäkin löytyy, joten jos omenaa saan 10-15 pussia pakkaseen niin kuin viime vuonna, niin talven selviää hyvin.
Harmittaa, että jälleen jäi mansikat ostamatta ja ei mustikoitakaan saa, mutta pitää jälleen mennä tuolla, mitä omista puskista ja puista saa :).

No joo, siinäpä oli taas marjapäivitykset, hurjaa tämä elämä on kyllä tässä iässä :D.
Nyt olisi vuorossa siis elokuun ennusteet...

Vartalotuotteissa sain kasaan nämä... 
Lohdutuksena itselleni olen varma, että kaikki tulee loppumaan.
Suihkugeelillä täytän täyttöpumppua käsisaippuaksi ja muut ovat jalkavoiteina käytössä.

Meikkituotteita löysin nämä.
Näistäkin ainoat varmat ovat Lancômen huulikiilto ja Avonin luomivärikynä.
Muutkin ovat aika vähissä, niin ne otin "toivotaan, toivotaan"-listalle :p.

Ja siinäpä ne hemmetti vieköön oli!!
Lähden yrittämään 8 täysikokoista ja 1 minikokoista tuotetta tässä kuussa...
Kaikki paikat yritin epätoivoissani katsoa, mutta ei vaan ole mitään lähelläkään loppumista, ei edes suihkugeelejä, kun nyt on "kesä"tuotteet käytössä muutenkin kroppatuotteissa :/.
EHKÄ kellarin kylppärissä voi olla vielä kasvonaamio, mutta sekin rippuu saunomiskerroista, kun käytän sitä "saunasuojana". Eilen käytiin pitkästä aikaa saunassa varmaan kuukauteen, joten riippuu elokuun säästä, tuleeko enempää käyntiä...
Niin ja ehkä myös sen yhden kangasnaamion voisi yrittää saada käytettyä, mutta sekin riippuu elokuun säästä...

Jotain lohtua tuo sekin, että plussaa ei myöskään ole tulossa tai ainakaan tiedossa.
Eilen käytiin Cittarissa, niin mammutti-markkina-tarjouksena oli Lumenen tuotteita -40% alella, mikä tarkoitti varastoon yhden erittäin tutuksi tulleen meikkipuuterin ostoa.
Hintaa jäi 11,30e tälle, mikä on ihan kohtuullinen hinta, vaikka välillä onkin vanhoja pakkauksia saattanut olla jossain Fiksuruualla vähän halvemmalla.

On siis tulossa aika hiljainen kuukausi tänne nyt melko varmasti, kun ehdin viime kuussa kaikki yllätyksetkin tyhjätä :p.
Tätä tämä todellisuus nyt taitaa olla, kun tuotteita ei tule sisään enää samalla lailla kuin kuluu loppuu ja monissa tuoteryhmissä olen päässyt jo "normaali"ihmisen omistussuhteisiin :D.
Toki monta tuoteryhmää on vastaavasti edelleen hunningolla, mutta ne kuluu sitten tuskaisan hitaasti. Ei auta kuin sinnikkäästi käyttää ja luottaa siihen, että kyllä ne vähenee.

Eipä mulla siis tämän kummempaa ole tähän väliin.
Jälleen toivon saavani itseäni niskasta, että saisin ne viime vuoden rästipostaukset vihdoin tänne, kun ei muita päivityksia isommin tule :D.
Toivossa on hyvä elää!
Miumoi <3

lauantai 3. elokuuta 2024

Deck of Panning-projekti, Päivitys nro24, Elokuu 2024

Heissan!
Kevyt oli koulun aloitus, kun keskiviikkona ja torstaina oli vain muutama tunti ja seuraavan kerran paikan päälle mennään ensi torstaina :D.
Maanantaina ja tiistaina opettajilla on ilmeisesti jotkin koulutuspäivät ja keskiviikkona tulevat nuoremmat yhteishaun oppilaat, niin ei tarvitse mennä samoja asioita kuulemaan uudelleen.
Yksi tehtävä odottaa nyt oppimisympäristössä, mutta sekin pitää olla valmis vasta sitten, kun on opintosuunnitelman tarkempi keskustelu omaopettajan kanssa :). Aattelin kuitenkin ensi viikolla sitä sitten tehdä.

Tänään viimein katsotaan läpi Deck of Panning-päivitys nro 24 Elokuulle.
Totutusti Täällä Intro-postaus ja Täällä Päivitys nro 23. Kortit on katsottu uudestaan pyöritetystä Heinäkuun pelialustasta, joka oli tullut saataville kuun puolessa välissä.

Tavoitteet sain täyteen 3 tuotteen kanssa suhteellisen helposti, vaikka hellepäivät olivatkin hankaloittamassa oloa ja meikkausta :D.

Hiljaisesti meni taas Colourpopien kanssa, mutta sentään 3 kertaa käytin Telepathya ja 2 kertaa Weenietä :p. Kyllä ne taitaa olla projektissa mukana vielä ensi vuonna tätä tahtia :p.
Clarinsia käytin 4 kertaa, niin sain kaikki sävyt käytettyä kertaalleen läpi.
Avonin nelikko oli helppo ja sain yllätyksekseni pannunkin näkyviin tuohon pinkkiin! Se olikin Heinäkuun ainoa pannu, mutta oon iloinen, että joka kuukausi oon saanut johonkin aina pannun näkyviin ^_^.
Rajauskynän teroitin kerran. Yleensä käytin vain rajauksena, mutta joitakin kertoja se oli myös pohjustamassa sinisiä luomivärejä.

Tässäpä on sitten kortit Elokuulle.
Taas ensin tuli Ruutu Ässä, joka oli siis "Get out of Jail FREE Card" eli kortti säästetään tulevaisuuteen, kun haluaa potkaista jonkun tuotteen pois ja ottaa toisen tilalle.
Nyt on siis molemmat kortit käytettävissä, mutta katsotaan, tuleeko kumpikaan käyttöön tänä vuonna :D.
Ensi vuonna viimeistään siirrän ne takaisin pakkaan, kun tulee uudet promptit korteille.

Elokuun tuotteet ja tavoitteet. Oli suhteellisen helppo valita tuotteet ja haluan taas saada vähintään nuo 3 tavoitetta täyteen, niin tulee tuotekiertoa :).

Ensimmäisenä tuli Pata 2, joka oli "Eyeshadow".
Tähän päätin ottaa taas yhden Colourpopin Super Shockin käyttöön, joka on Vela.
Helppo käyttömäärä eli 5 kertaa.

Seuraavaksi tuli Ruutu Kuningas, joka oli "Has a Pan".
Nyt halusin ottaa taas korostustuotteen käyttöön ja sopivasti tässä Anastasia Beverly Hills Moonchild Glow Kitissä oli pannu sävyssä "Pink Heart".
Helppo käyttää niin poskilla kuin luomilla, joten otin käyttömääräksi 15 kertaa.

Viimeisenä tuli Ruutu 7, joka oli "Favourite Colour".
Sininenhän se on ja pienen mietinnän jälkeen päädyin ottamaan mukaan vanhemman mono-luomivärin eli Chanel Soft Touch Eyeshadow 116 Swing.
Tämä hohtaa pikkuisen myös violettiin, joka on myös yksi lempisävyistäni, joten oikein oivallinen tuote tähän kohtaan.
Käyttömääräksi päätin 10 kertaa.
Vähän elättelen toiveita, että tulisi pannu näkyviin, kun alkaa olla kulmassa jo aika syvä kuoppa.
On kuitenkin todella pigmenttinen tapaus, niin pienellä määrällä pääsee todella pitkälle.

Jälleen ihan hauska yhdistelmä tuotteita mukana tässä kuussa.
Uskoisin saavani tavoitteet täyteen hyvin, kun koulu toden teolla alkaa ja pitää sitten kotona ollessakin meikkailla reippaammin, jos muuten meinaa jäädä hilkulle.
Taas kerran toivon enemmän käyttöä Telepathylle ja Weenielle, mutta katsotaan, saanko niskasta otettua itseäni edelleenkään, jotta käyttökertoja tulisi enemmän :D.

Laitan varmaan huomenna ennusteet ja täytyy kyllä jo nyt sanoa, että se tulee olemaan aika surkea esitys :p.
Pidetään kuitenkin jännitystä yllä hetki!
Miumoi <3

Suositut tekstit