sunnuntai 4. elokuuta 2024

Mini-Ennusteet, Elokuu 2024

Hellou sunnuntaihin!
Saatiin taas käytyä marjapuskassa hakemassa jugurttimarjat, eikä sinne enää kovin paljoa jäänyt kypsymään. Hieman oon yllättynyt, ettei tullutkaan nyt pakkaseen kuin muistaakseni 5 tai 6 rasiaa punaherukoita! Tuoreeltaan oon jugurtin seassa syönyt niitä, kirsikoita ja vadelmia nyt vajaa pari viikkoa ja tänään tuli muutamaksi päiväksi marjaa jääkaappiin.
Noh, ei auta kuin poimia omenat hyvin talteen ja pilkkoa pakkaseen, niin saa sitten niistä hilloa tehdä talvella :D. Teen niitä noin 500g satseissa, josta riittää hilloa sitten pari viikkoa.
Tulee tarkkaa laskemista, että riittää kaikki seuraavaan kesään :D. On tosin viime kesäisiä marjarasioita ehkä 3-4 jäljellä ja omenapusseja saman verran. Sitten 3 satsia (noin 300g/pussi) raparperiäkin löytyy, joten jos omenaa saan 10-15 pussia pakkaseen niin kuin viime vuonna, niin talven selviää hyvin.
Harmittaa, että jälleen jäi mansikat ostamatta ja ei mustikoitakaan saa, mutta pitää jälleen mennä tuolla, mitä omista puskista ja puista saa :).

No joo, siinäpä oli taas marjapäivitykset, hurjaa tämä elämä on kyllä tässä iässä :D.
Nyt olisi vuorossa siis elokuun ennusteet...

Vartalotuotteissa sain kasaan nämä... 
Lohdutuksena itselleni olen varma, että kaikki tulee loppumaan.
Suihkugeelillä täytän täyttöpumppua käsisaippuaksi ja muut ovat jalkavoiteina käytössä.

Meikkituotteita löysin nämä.
Näistäkin ainoat varmat ovat Lancômen huulikiilto ja Avonin luomivärikynä.
Muutkin ovat aika vähissä, niin ne otin "toivotaan, toivotaan"-listalle :p.

Ja siinäpä ne hemmetti vieköön oli!!
Lähden yrittämään 8 täysikokoista ja 1 minikokoista tuotetta tässä kuussa...
Kaikki paikat yritin epätoivoissani katsoa, mutta ei vaan ole mitään lähelläkään loppumista, ei edes suihkugeelejä, kun nyt on "kesä"tuotteet käytössä muutenkin kroppatuotteissa :/.
EHKÄ kellarin kylppärissä voi olla vielä kasvonaamio, mutta sekin rippuu saunomiskerroista, kun käytän sitä "saunasuojana". Eilen käytiin pitkästä aikaa saunassa varmaan kuukauteen, joten riippuu elokuun säästä, tuleeko enempää käyntiä...
Niin ja ehkä myös sen yhden kangasnaamion voisi yrittää saada käytettyä, mutta sekin riippuu elokuun säästä...

Jotain lohtua tuo sekin, että plussaa ei myöskään ole tulossa tai ainakaan tiedossa.
Eilen käytiin Cittarissa, niin mammutti-markkina-tarjouksena oli Lumenen tuotteita -40% alella, mikä tarkoitti varastoon yhden erittäin tutuksi tulleen meikkipuuterin ostoa.
Hintaa jäi 11,30e tälle, mikä on ihan kohtuullinen hinta, vaikka välillä onkin vanhoja pakkauksia saattanut olla jossain Fiksuruualla vähän halvemmalla.

On siis tulossa aika hiljainen kuukausi tänne nyt melko varmasti, kun ehdin viime kuussa kaikki yllätyksetkin tyhjätä :p.
Tätä tämä todellisuus nyt taitaa olla, kun tuotteita ei tule sisään enää samalla lailla kuin kuluu loppuu ja monissa tuoteryhmissä olen päässyt jo "normaali"ihmisen omistussuhteisiin :D.
Toki monta tuoteryhmää on vastaavasti edelleen hunningolla, mutta ne kuluu sitten tuskaisan hitaasti. Ei auta kuin sinnikkäästi käyttää ja luottaa siihen, että kyllä ne vähenee.

Eipä mulla siis tämän kummempaa ole tähän väliin.
Jälleen toivon saavani itseäni niskasta, että saisin ne viime vuoden rästipostaukset vihdoin tänne, kun ei muita päivityksia isommin tule :D.
Toivossa on hyvä elää!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Olipa kyllä hämmästyttävän vähän, itsekin tokaisin, että oho - kun loppuja ehdokkaat loppui lyhyeen :D

    Itse tein pienen tilauksen Oriflamelle, kun kanta-asiakkaat saa nyt 30 € tilaukset toimituskuluitta. Värillisiä ripsareitakin oli taas saatavilla, niin tilasin yhden testiin. Ihan vaan, kun ne mallikuvat on niin hyvät :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, tämä taisi olla blogin historian pienin määrä, mitä ennusteissa on ollut :D.
      Tätä varmaan tulee olemaan useammin nyt, kun varastot on pienentyneet sen verran paljon :D.

      Kiitti tiedosta! Huomasin myös sähköpostin oriflamelta, voisi ehkä miettiä jos pikkutilauksen ehtisi tehdä tuon voimassaolon aikana ^_^.
      Tosin yleensä kun harvoin teen tilauksia, niin tulee kuitenkin tehtyä sen verran iso kerralla, ettei postikuluista tarvi murehtia muutenkaan :D.
      Toisaalta nyt ois hyvä tehdä vaan ihan välttämättömien tuotteiden tilaus, eikä täytteitä tarvisi laittaa niin paljoa :p.

      Poista

Suositut tekstit