lauantai 3. elokuuta 2024

Deck of Panning-projekti, Päivitys nro24, Elokuu 2024

Heissan!
Kevyt oli koulun aloitus, kun keskiviikkona ja torstaina oli vain muutama tunti ja seuraavan kerran paikan päälle mennään ensi torstaina :D.
Maanantaina ja tiistaina opettajilla on ilmeisesti jotkin koulutuspäivät ja keskiviikkona tulevat nuoremmat yhteishaun oppilaat, niin ei tarvitse mennä samoja asioita kuulemaan uudelleen.
Yksi tehtävä odottaa nyt oppimisympäristössä, mutta sekin pitää olla valmis vasta sitten, kun on opintosuunnitelman tarkempi keskustelu omaopettajan kanssa :). Aattelin kuitenkin ensi viikolla sitä sitten tehdä.

Tänään viimein katsotaan läpi Deck of Panning-päivitys nro 24 Elokuulle.
Totutusti Täällä Intro-postaus ja Täällä Päivitys nro 23. Kortit on katsottu uudestaan pyöritetystä Heinäkuun pelialustasta, joka oli tullut saataville kuun puolessa välissä.

Tavoitteet sain täyteen 3 tuotteen kanssa suhteellisen helposti, vaikka hellepäivät olivatkin hankaloittamassa oloa ja meikkausta :D.

Hiljaisesti meni taas Colourpopien kanssa, mutta sentään 3 kertaa käytin Telepathya ja 2 kertaa Weenietä :p. Kyllä ne taitaa olla projektissa mukana vielä ensi vuonna tätä tahtia :p.
Clarinsia käytin 4 kertaa, niin sain kaikki sävyt käytettyä kertaalleen läpi.
Avonin nelikko oli helppo ja sain yllätyksekseni pannunkin näkyviin tuohon pinkkiin! Se olikin Heinäkuun ainoa pannu, mutta oon iloinen, että joka kuukausi oon saanut johonkin aina pannun näkyviin ^_^.
Rajauskynän teroitin kerran. Yleensä käytin vain rajauksena, mutta joitakin kertoja se oli myös pohjustamassa sinisiä luomivärejä.

Tässäpä on sitten kortit Elokuulle.
Taas ensin tuli Ruutu Ässä, joka oli siis "Get out of Jail FREE Card" eli kortti säästetään tulevaisuuteen, kun haluaa potkaista jonkun tuotteen pois ja ottaa toisen tilalle.
Nyt on siis molemmat kortit käytettävissä, mutta katsotaan, tuleeko kumpikaan käyttöön tänä vuonna :D.
Ensi vuonna viimeistään siirrän ne takaisin pakkaan, kun tulee uudet promptit korteille.

Elokuun tuotteet ja tavoitteet. Oli suhteellisen helppo valita tuotteet ja haluan taas saada vähintään nuo 3 tavoitetta täyteen, niin tulee tuotekiertoa :).

Ensimmäisenä tuli Pata 2, joka oli "Eyeshadow".
Tähän päätin ottaa taas yhden Colourpopin Super Shockin käyttöön, joka on Vela.
Helppo käyttömäärä eli 5 kertaa.

Seuraavaksi tuli Ruutu Kuningas, joka oli "Has a Pan".
Nyt halusin ottaa taas korostustuotteen käyttöön ja sopivasti tässä Anastasia Beverly Hills Moonchild Glow Kitissä oli pannu sävyssä "Pink Heart".
Helppo käyttää niin poskilla kuin luomilla, joten otin käyttömääräksi 15 kertaa.

Viimeisenä tuli Ruutu 7, joka oli "Favourite Colour".
Sininenhän se on ja pienen mietinnän jälkeen päädyin ottamaan mukaan vanhemman mono-luomivärin eli Chanel Soft Touch Eyeshadow 116 Swing.
Tämä hohtaa pikkuisen myös violettiin, joka on myös yksi lempisävyistäni, joten oikein oivallinen tuote tähän kohtaan.
Käyttömääräksi päätin 10 kertaa.
Vähän elättelen toiveita, että tulisi pannu näkyviin, kun alkaa olla kulmassa jo aika syvä kuoppa.
On kuitenkin todella pigmenttinen tapaus, niin pienellä määrällä pääsee todella pitkälle.

Jälleen ihan hauska yhdistelmä tuotteita mukana tässä kuussa.
Uskoisin saavani tavoitteet täyteen hyvin, kun koulu toden teolla alkaa ja pitää sitten kotona ollessakin meikkailla reippaammin, jos muuten meinaa jäädä hilkulle.
Taas kerran toivon enemmän käyttöä Telepathylle ja Weenielle, mutta katsotaan, saanko niskasta otettua itseäni edelleenkään, jotta käyttökertoja tulisi enemmän :D.

Laitan varmaan huomenna ennusteet ja täytyy kyllä jo nyt sanoa, että se tulee olemaan aika surkea esitys :p.
Pidetään kuitenkin jännitystä yllä hetki!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Moi! Mitä opiskelet? Mihin meinaat valmistua?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ollut pitkään takaraivossa itselläni, että jossain vaiheessa tekisin Laborantin tutkinnon, että olisi helpompi niitä töitä hakea, kun tutkijan töitä (oon biokemisti ja mulla on nyt lisensiaatin tutkinto) en pysty enää tekemään ja muutenkin käytännön laboratoriotyö on ollut aina se suurin intohimo.
      Melkein 4v ehdin olla tutkimusryhmässä laboratorioteknikkona, mutta keväällä loppui tutkimusrahoitus.
      Sopivasti samaan aikaan työttömyyden aluksi oli jatkuva haku auki OSAO:lle Laborantin perustutkintoon, jonne sitten päätin hakea ja sainkin opiskelupaikan ^_^.
      Sain myös työkkäriltä myönteisen päätöksen omaehtoiseen opiskeluun, niin saan nyt 2v opiskella työttömyysetuudella ja toivon kovasti saavani tutkinnon pakettiin tänä aikana :).

      Poista

Suositut tekstit