perjantai 16. elokuuta 2024

Avon Joy in Me Vibrant Mango Bubble Bath loppu, Elokuu 2024

Heeeeeiiiii taaaaasss!!
Heh, onneksi tosiaan jo ennustin tämän, että hiljainen kuukausi on tulossa :D.
Loppuneita ei edelleenkään ole haitaksi asti, mutta aattelin nyt yhden esitellä pois edestä tässä välissä :D.
Oon nyt yksin illan, kun Mr.Insinööri on töissä Ouluzonessa kilpailuissa, niin samalla kun koulujuttuja tein tuossa eteenpäin, niin voi tämänkin tänne naputtaa :).

Eli sain kuin sainkin tyhjennettyä tämän 250ml Avon Joy in Me Vibrant Mango Bubble Bath kylpyvaahdon käsisaippuaksi täyttöpumppuun!
Aloin miettiä, etten tainnut ehtiä kylvyssä käyttää kertaakaan, mutta suihkussa taisin 1-2 kertaa kokeilla ennen loppuhuuhtelua.
Uskon, että kylvyssäkin olisi toiminut oikein hyvin, kun vaahtosi suihkussakin ihan kivasti.
Tuoksustakin tykkäsin, oli tunnistettavissa mangoksi ja ehkä omaan makuun olisi voinut tuoksua vähän voimakkaamminkin.
Hyvillä mielin käytän täyttöpumppua nyt tämä sisällään, mutta ei sinällään jää ikävä. Ei lopulta yltänyt sinne kirkkaimpaan kärkeen tuoksunsa puolesta kuitenkaan :).

Pitkällisen pohdinnan jälkeen päätin ottaa seuraavaksi tyhjennettäväksi kellarista tämän 500ml Senses Juice Burst kylpyvaahdon.
Kuten sanottua, omistan nyt vain kivan tuoksuisia suihkugeelejä ja kylpyvaahtoja ja monien pullojen nuukimisen jälkeen päädyin siihen, että tämä oli kaikista vaihtoehdoista "vähiten kiva" :D.
Tämä tulee varmasti kestämään pari kuukautta, vaikkakin koulusta huolimatta tulee pestyä kotona yllättävän paljon käsiä.
Oon myös nyt tietoisesti yrittänyt käyttää palasaippuaakin joissain tilanteissa, jotta nekin varastot alkaisi pienentyä vihdoin ja viimein :).
Pienin askelin edetään!

Mulla on nyt tämä mennyt viikko ollut ensimmäinen "täysi" viikko eli päivittäin on ollut koulua. Edelliset 2 viikkoa meni vain parin päivän tahtia.
Täytyy myöntää, että tämän viikon oon ollut iltaisin aivan rättipoikki väsynyt, vaikka päivät ovat loppuneet klo 13-14 aikaan. Joutuu taas niin orientoitumaan siihen tietotulvaan ja samalla yrittää muistella, onko ne asiat ennestään jossain muistin perukoilla :D.
Lisäksi myös ruokarytmiä joutuu miettimään, kun aloitusajat voi vaihdella, mutta lääkkeiden takia on pakko jotain aamullakin syödä, vaikkei olisi nälkäkään...
Tämän viikon on myös kurkku tuntunut karhealta, mutta ihme kyllä tauti ei ole vielä iskenyt kunnolla päälle!
Jotain kropassa on silti meneillään, kun aamun paastoverensokerit ovat nousseet melko korkealle nyt. Toki voi olla myös stressin lisääntymisen takia yhtä lailla :p.
On siis melkoista tasapainottelua monen asian kanssa!

Oon kaikesta huolimatta saanut myös sen mun vuoden takaisen Clionadh-tilauksen kuviakin muokkailtua hyvälle mallille eli se postaus voisi olla tuloillaan piakkoin ^_^.
Täytyy tässä nuita opiskeluhommia saada vähän eteenpäin ja tehdä myös yksi työhakemus työkkärin seurantaa varten tämän kuun osalta :p. Sopivasti oli tullut yksi paikka auki onneksi!
Vaan katsotaan, olisiko seuraava postaus sitten se vanha Clionadh-tilaus :D.
Miumoi <3

6 kommenttia:

  1. Mulla tässä kuussa jo purkkeja kuluu vauhdilla..iho alkaa kuivua. Vaikka loppukesä vasta. Koulusta täytyy sanoa, että en enää kyllä pystyisi opiskelemaan. Me/Cfs aiheuttaa sellaisen aivosumun ja uupumuksen. Tsemppiä opiskeluihin❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itellä oon huomannut, että kädet alkaa pikku hiljaa osoittaa enemmän kuivumisen merkkejä...
      Ikä näköjään tekee tehtäväänsä, kun alkaa kuivua vuosi vuodelta aiemmin kesän jälkeen :p.

      Ymmärrän hyvin, ettei varmasti tiettyjen sairauksien kanssa pysty opiskelemaan :(.
      Mullakin on nyt jo alkanut hartiat ja niska osoittaa jäykistymisen merkkejä, kun aika paljon läppärillä ollaan tehty tehtäviä... Pientä huolestumista tuon suhteen on ilmassa, mutta täytyy nyt tarkkailla tilannetta ja toivoa, että saan jumppauksen taas osaksi tätä uutta päivärytmiä (kunhan tämä flunssa nyt antautuu, sen nyt iski viikonlopuksi...).

      Poista
  2. Vaikka meillä on aika erilaiset alat, niin täytyy kyllä sanoa, että koulussa käyminen syö voimia itseltänikin, vaikka ei mitään kummoista tehtäisikään :D Riittää jo se pelkkä muiden ihmisien näkeminenkin viemään voimat.

    Kaikenlisäksi meidän ruokailuaikaakin oli myöhästetty, mikä huutava vääryys!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, siis en tiedä, onko se tuo infon määrä vai ihmisten määrä, mikä sen aiheuttaa, mutta oon kyllä ihan naatti, kun kotiin pääsee.
      Heh, meillä on 30-45min ruokailu ollut nyt siinä 11 kieppeillä. Joutuu vähän aamupalan määrää pohtimaan riippuen mihin aikaan koulu alkaa...

      Poista
    2. Meillä oli aiemmin ruokailuaika klo 11.10 ja nyt se on vasta klo 11.30! :D Ja ruokala aukesi aiemmin klo 10.30 ja sitäkin oli myöhästetty ja saa mennä vasta klo10.50.

      En tiedä johtuuko tuosta, että syömään pääsee myöhemmin, mutta ruokala on useimmiten todella ruuhkainen. Aiemmin tuo klo 11.10 -11.30 välinen aika oli superhiljainen, eipä ole enää.

      Poista
    3. Oho, no teillä on melko myöhään syönti!
      Nyt kun on menny taas pari viikkoa, niin meillä vaihtelee vähän hommien mukaan, milloin päästään syömään.
      Kuitenkin 11.30 yleensä jatkuu tunti, niin joskus voi olla enemmänkin aikaa syödä ^_^.
      Tuolla tuntuu olevan porukkaa aika tasaiseen tahtiin paljon :D.
      Ja viereisen rakennuksen ruokalassa oli kans tosi pitkät jonot, mutta en tiedä riippuuko nekin siitä, mitä ruokaa on missäkin tarjolla :D.
      Pääasia, että on saanut aina jotain ruokaa :D.

      Poista

Suositut tekstit