sunnuntai 22. syyskuuta 2024

Oriflame Tender Care-balmeja taas käytetty, Syyskuu 2024

Heissan taas!
Kyllä tämä nykykulutus on vaan tuskaisan hidasta... No toisaalta pääasia on, että onneksi purkkeja on sentään loppunut, joten tässä tulee taas pari purkkia esittelyyn.

Nehän on näitä tuttuja purkkeja eli 15ml Oriflame Tender Care Protecting Balm with Bilberry Seed Oil sekä Oriflame Tender Care Protecting Balm with Cloudberry Seed Oil monikäyttöiset voiteet.
Tällä kertaa vuorossa oli siis mustikan ja hillan tuoksuiset versiot, mutta koska nämä ovat jo ikivanhoja tapauksia, niin tunnistettavaa tuoksua ei kyllä enää ollut jäljellä :D.
Jalkavoiteinahan mä näitä edelleen käytin ja pätevää tavaraa myös edelleen oli siinä käytössä.
Niin kuin aiemmin sanottua ja tehtyäkin, niin haluan ja tykkään käyttää näitä ja uusia tuoksuja odottaa laatikossa jo :D.

Jalkavoiteina käytän kuitenkin vielä nämä viimeiset vanhat purkit eli Tender Care karpalon tuoksuisena sekä Avonin vanha huulivoide-purkki. Näiden jälkeen alkaa tämäkin puoli olla vihdoin paremmin hallinnassa :p. Eihän siihen mennytkään kuin reilu vuosikymmen... Parempi myöhään kuin ei milloinkaan!

Tällaista tällä erää.
Vielä on muutamat esiteltävät odottamassa, mutta katsotaan, ehtiikö tulla vielä muutama loppunut tälle kuulle. Ei olisi enää kaukana!
Koulupäivät ovat menneet yllättävän nopeasti ja mä taisin saada jo nyt myös ensimmäisen harjoittelu- ja näyttöpaikan! Odotan, että opettaja saa tehtyä sen sopimuksen paikan kanssa, ennen kuin täysin uskallan iloita, mutta valmistuminen on sitten taas vähän lähempänä :D.
Sama tuttu rakennus olisi, missä oon niin monet vuodet viettänyt, mutta tällä kertaa vain eri kerroksessa :D. Siellä sitten menisi loppuvuosi, mutta saisin tosiaan ensimmäisen valinnaiskurssin + näytön tehtyä sieltä. Innolla siis odotan tulevaa viikkoa, että se varmistuisi virallisesti ^_^.
Vaan mä palailen piakkoin niiden viimeisten purkkien kanssa asiaan, ehkä ensi kuullekin pitää jotain jättää kuitenkin, kun Sokoksen 3+1 Päivät näyttää alkavan jo tulevalla viikolla :D.
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit