sunnuntai 1. syyskuuta 2024

Deck of Panning-projekti, Päivitys nro25, Syyskuu 2024

Heihoi!
Jäin nyt yksin päiväksi ja yöksi, joten saan rauhassa tehdä tämän tulevan kuukauden Deck of Panning- päivityksen ^_^.
Eli pidemmittä puheitta, tässä tulee Päivitys nro 25 Syyskuulle.
Totutusti Täällä Intro-postaus ja Täällä Päivitys nro 24. Kortit on katsottu uudestaan pyöritetystä Elokuun pelialustasta, joka oli tullut saataville kuun puolessa välissä.

Jälleen sain odotetusti 3 tavoitetta täyteen, vaikkakin koulun aikaiset aamut nyt selvästi "tappavat" minun meikkausluovuuden :p. Oli sillä onneksi yksi positiivinenkin puoli!

Sain nimittäin pitkästä aikaa paljon enemmän käyttöä projektin ikuisuustuotteille eli Colourpopin Super Shockeille, mutta myös muille vastaaville sävyille!
Käytin Telepathya ja Weenietä molempia peräti 8 kertaa ja varsinkin Weeniessä näkyy edelliseen kuukauteen verrattuna selvää käytönjälkeä. Tuo pannujen "keskinyppylä" alkaa paistaa näkyviin :D.
Velasta sain pannun näkyviin jo ensimmäisellä käytöllä ja loput käyttökerrat saivat sen vielä paremmin näkymään \o/.
Chaneliin kuoppa syventyi entisestään, mutta ei tullut pannua näkyviin. Kyseinen luomiväri on vanhuudestaan huolimatta edelleen todella pigmenttinen, joten juuri yhtään ei tarvinnut sivellintä pannussa dipata, kun väriä tuli jo ylimäärin luomelle :D.
Pannun täytyy olla jo todella lähellä, niin päätin jättää sävyn pöydälle käyttöön edelleen. Uskon vakaasti saavani pannun tässä kuussa esiin ja listaan.
Myös ABH Pink Heart pannu suurentui kivasti 15 käytöllä.

Sain siis nostaa taas 3 korttia ja nyt tuli tosi kivat vaihtoehdot.
Mullahan on ne mustat Ässät edelleen käyttämättä eli voisin halutessani heivata jonkun menemään, mutta en käytä niitä edelleenkään :).

Jouduin nyt jonkin aikaa miettimään tuotteita, kun vaihtoehtoja olisi ollut useita (varsinkin tuohon viimeiseen, kröhöm...) :D.
Näihin nyt kuitenkin päädyin.

Ensimmäisenä korttina tuli Hertta 7, joka oli "eyeshadow".
Kyllä mä tätäkin jonkun hetken mietiskelin, minkä otan lukemattomista vaihtoehdoista :D.
Lopulta päädyin tähän Sydney Gracen ihanaan Autumn's Reign palettiin, koska syyskuu alkoi ja syksy alkaa hiipimään.
En ole myöskään vielä tänä vuonna päässyt tätä käyttämään, niin vihdoin on tämän aika!
Otin nyt käyttömääräksi kuitenkin vain 5 kertaa, koska viime kuussa tosiaan huomasin tuon kouluaamujen vaikutuksen meikkaamiseen. On pakko pysyä yksinkertaisissa ja nopeissa meikeissä.
Saan kuitenkin tuollakin käyttömäärällä tälle sen minimimäärän, mitä omistamilleni paleteille haluaisin vuoden aikana :).

Seuraavaksi nostin Ruutu Jätkän, joka on "Cream or Liquid Product".
Ensin meinasin tähän ottaa taas sen tutun MCo Beauty Rose korostuspuikon, mutta sitten iskin silmäni tähän hädin tuskin käytettyyn Avon Mark. Magix Highlighter Stick, Candlelight korostuspuikkoon ja päätös oli sillä selvä. Onpahan jotain "uutta" tähänkin projektiin :p.
Käyttömääräksi otin kasvotuotteille tutun 15 käyttökertaa.

Viimeisenä korttina tuli Ruutu 9, joka oli "Collecting cobwebs" eli tuote, jota ei ole tullut käytettyä tai jonka parasta ennen päivämäärä on lähellä.
Kröhöm... En tiedä, kannattaako oman kokoelmani kyseessä ollessa puhua tuosta viimeisestä lauseesta...
No, puhun silti; 95% mun kokoelmasta tuotteet ovat jo vanhentuneet aikaa sitten :p! 
Käytän niitä silti omalla vastuullani, mutta en todellakaan suosittele samaa muille.
Mulla ei näköjään (ainakaan vielä) ole mikään herkkä iho, enkä ole mistään saanut reaktioita, mutta tietysti jos huomaan reaktioita tulevan, tuoksu muuttuu täysin ym., niin ilman muuta nakkaan tuotteen menemään. Onhan näitä katkeria oppitunteja täällä monesti nähtykin, mutta pyrin kuitenkin käyttämään tuotteen niin loppuun kuin vain pystyn.
Onneksi olen päässyt viimein eroon tuosta pahimmasta FOMO-vaiheesta, enkä enää yhtä holtittomasti ostele varsinkaan meikkejä.
Luomivärit onneksi pääasiassa säilyy pitkään, varsinkin jos ovat puuterisia ja niiden kanssa ei itselläni ole tullut ongelmia eteen.
Käytän tämän takia todella huolellisesti sävyä aina yhdestä kohtaa pannua ja käytön jälkeen puhdistan paletin irtopigmenteistä. Lisäksi käytän suihkutettavaa siveltimien puhdistusainetta ennen meikkaamista käyttämilleni siveltimille. Tämän toivon pidentävän luomivärieni käyttöikää :).
Piiitkän alustuksen jälkeen projektiin otin siis mukaan pitkän mietinnän jälkeen tämän ensimmäisen ostamani Colourpop x Karrueche Fem Rosa She paletin ja tämä oli silloin muistaakseni toinen Colourpopin julkaisema puuteristen luomivärien paletti eli on ikää jo tälläkin :D.
En ole tätäkään palettia tänä vuonna vielä käyttänyt, mutta samasta syystä kuin Sydney Gracen kanssa, päätin käyttökertoja laittaa vain 5 kertaa.
Salaa myös vähän toivon, josko saisin tuohon oikean yläkulman Chick-sävyyn pannun näkyviin. Siinä on jo aika kiva kuoppa, kun olikohan viime vuonna (eipä ollut kuin peräti Huhtikuussa 2023!), jolloin tuli tässä projektissa sävyä käytettyä.

Tällaista olisi siis suunnitelmissa syyskuulle. Helppoja tavoitteita, jotta kiertoa tulisi edelleen, mutta nyt uskoisin saavani myös tuon Weenien tavoitteen täyteen! Käyttökertoja olisi vain 8 jäljellä eli jos jatkan samaan tapaan kuin elokuussa, niin se tulee olemaan helppoa. Nuo paletitkin on helppo yhdistää sävyyn.
Luulen, että Telepathy voi tulla tässä kuussa nyt kärsimään, koska kultaisia sävyjä löytyy paleteista, mutta pystyn sitten keskittymään hyvin siihen, kun Weenie on pois projektista :D. Mulla olisi hyvät saumat saada Telepathykin pois ehkä seuraavan puolen vuoden aikana, jos saan edes tuon elokuun 8 kerran käyttömäärän muutamana kuukautena täyteen!

Mutta nyt seuraavaksi mun täytyy alkaa siirtämään kuvia kännykästä seuraavaan labratyöraporttiin koulua varten :D.
Saan sitten koulussa kirjoitella raportin loppuun, kun muutkin ryhmät ovat kyseisen työn tehneet. Me aikuiset päästiin tekemään jo tuota uusinta työtä perjantaina, niin nyt on hyvä vaihe-kuvat liittää tiedostoon valmiiksi.
Mä toivon, että saan ennusteet tänne seuraavaksi piakkoin, mutta katsotaan, miten viikko alkaa!
Miumoi <3

2 kommenttia:

Suositut tekstit