sunnuntai 29. syyskuuta 2024

Viimeiset Loppuneet, Syyskuu 2024

Heihoiii !!
Niinpä se pääsi kiire tulemaan, kun eilen en ehtinytkään koneelle :p.
Käytiin ystävän kanssa Sokoksen 3+1 Päivillä (yritän huomenna saada sen postauksen vielä tänne) ja ilta meni Mr.Insinöörin serkun 50v synttärit vol.2 kotajuhlissa.
Eipä siinä, nyt tulee sitten kaikki loput loppuneet jälleen samaan postaukseen :p.

Näistä ensimmäisenä sain tyhjennettyä tämän 400ml Yves Rocher Monoï Gentle Hair & Body Wash suihkugeelin, joka oli siis siinä mun viimeisessä Yvesin tilauksessa.
Otin tämän kesäkuussa suihkukäyttöön tarkoituksena käyttää kesän ajan ja mahdollisesti käyttää taas seuraavana kesänä.
Mulla oli jäänyt tästä tuoksusta se muistikuva (vuosia vuosia sitten, kun mulla oli se monikäyttö-öljy), että tuoksu olisi ollut sellainen todella kivan makea ja sillä muistikuvalla tuotteet tilasin...
No en sitten ihastunut yhtään tämän tuoksuun, oli jotenkin liian kukkainen tuoksu omaan makuun :(.
Siksi päädyin sen vajaa puoli pulloa, joka jäi elokuun jälkeen jäljelle, tyhjentämään käsisaippuaksi. Ei ollut enää säästämisen arvoinen.
Välillä käy niin, että aika kultaa muistot tai sitten se öljykoostumus muutti tuoksua makeampaan suuntaan aikoinaan, jota ei sitten suihkugeelissä tullut nyt ilmi.

Taas saan iloita; jälleen yksi ikivanha tuote on käytetty \o/.
Vuorossa oli tämä 3.6g Avon Shine Attract Lipstick, P3 Rose Pink huulipuna.
Tässä väriosa oli tuossa keskellä ja ympärillä kirkas hoitavampi osa.
Toki enää näin vuosien jälkeen hoitavuudesta ei ollut oikein tietoakaan :D.

Tämä olikin sävyltään siksi aika hillitty ja omille huulille tuli tuollainen "my lips but better" pinkki sävy.
Niin kuin oon sanonut, niin en näitä ikivanhoja punia ala enää tuolta hylsystä kaivamaan, että varmasti kaikki saa käytettyä :D. Kyllä nämä on hintansa nyt haukkuneet, kun saa tuohon muovihylsyyn asti kulutettua.

Meikkipöydälle oon ottanut seuraavaksi tehokäyttöön seuraavat ikivanhat huulituotteet eli Avonin puna ja YSL sävyttävä huuliöljy kuparin sävyssä (vaaleanpunainenkin löytyy vielä...).
Näissä ei ole onneksi edelleenkään tuoksumuutoksia, mutta täytyy ohessa käyttää vuorotellen niitä Colourpopin huulikiiltoja, kun ne meinaa nopeastikin muuttaa tuoksuaan...

Kuukauden ensimmäisenä saunailtana sain kulutettua pois tämän 50ml Dermosil Classic Golden Glow Facial Mask kasvonaamion, jonka oon tilannut jo pari vuotta sitten.
Kaunis ulkonäkö oli tosiaan naamiolla ja käytin saunassa suojaamassa kasvoja enimmältä kuumuudelta.
Toimi siinä mielestäni oikein kelpoisesti. Oli siis aika riittoisa tuote myös tässä käytössä :D.
Nyt mulla on vielä pari näytepussia The Body Shopilta, jotka käytän tässä välissä pois seuraavana ja sitten on puhdistava savinaamio ja se aiemmin tilaamani Avonin  jäätävästi viilentävä kuorintanaamio :D.
Pitää siis nuo käyttää pois seuraavien kuukausien ja vuosien aikana :p.
Tuosta kyseisestä Dermosil-tilauksesta on vielä käytössä viimeinen vihreä peitekynä, käsisaippua vetelee viimeisiään kellarissa ja kasvopesu on parhaillaan käytössä ja pullo on puolillaan :). Oon tainnut ottaa sen pullon käyttöön vuosi sitten syksyllä ^_^.

Viimeisenä sain kulutettua tämän 20ml NYX Shine Killer Primer pohjustusaineen.
Tämä on näköjään tilattu 2v sitten Hullareilta.
Koostumus oli _mustaa_ silikonista ainetta, joutui siis aika tarkkaan katsomaan, että levittyi näkymättömiin :p.
Ei nämä pohjustajat tunnu mitään isompaa tekevän itselläni, yhtä nopeasti meikki kuluu kasvoilta, oli pohjalla mitä vaan.
Ei siis tarvitse tätäkään uudelleen ostaa.

Tässäpä ne oli!
Yritän huomenna ehtiä naputella sen Sokos-ostospostauksen, kun pääsi vähän yllättämään, että 3+1 Päivät olikin jo tämän kuun puolella :D. Plussa-lista ei tällä kertaa jäänytkään tyhjäksi...
Ensi viikolla alkaa sitten Hullarit ja aattelin sinnekin tehdä tilauksen jo keskiviikkona. Sitten voi rauhassa taas kevättä odottaa.
Palaillaan siis asiaan!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit