sunnuntai 15. syyskuuta 2024

Ihme tapahtunut: Kynsilakka käytetty! Syyskuu 2024

Hellou jälleen!
Niin se tuo lomaviikkokin vierähti ja aikomuksista huolimatta en postauksia saanut tänne :p.
Parempi kuukausi on tulossa toki loppuneiden kanssa, mutta hitaasti ne tässä kertyy näköjään :D. Laitetaan nyt kuitenkin ensimmäisenä tämä yllätykseksi jäänyt loppunut tänne eli joka ei ollut ennuste-kuvissa!

Rasti seinään: kyseessä oli tämä kuluvan vuoden Pannu-projektissakin mukana ollut 7.5ml Maybelline Colorama Glossy Nail Color, 02 Sweet Candy kynsilakka, jolle sain sanoa heipat alkukuusta!
Jätin tämän, niin kuin myös aiemmin loppuneen Anytimen, itselleni käyttöön äitini jäämistöstä eli nämä oli todella vanhoja tapauksia :D.
Nämä kuitenkin pelitti yllättävän hyvin loppuunsa asti ja vasta tässä aivan loppuvaiheessa alkoi kuivumaan, kun tavaraa oli pullossa jo niin vähän.

Käytin tätä tänä vuonna tuossa projektissa siis 7 kertaa ja kuvassa on se viimeinen epätoivoinen 7.kerta, joka ei enää pelannut yhtään, laitoinkin päälle vaan toisen lakan :D.
Viimeisinä kertoina sain tämän nopeasti hupenemaan, kun kynnet kasvoivat ja pysyivät ennätyspitkinä (kunnes kouluhommat toden teolla alkoi). Se olikin suurin kannustus, että sain lakattua kynsiä niinkin usein :p.
Syön edelleen biotiinikuuria sen viime vuoden hiustenlähdön takia (kiitos diabetes), niin edelleen kynnet kasvaa nopeaa tahtia, mutta nyt toki taas katkeavatkin herkemmin.
Mutta siis tykkäsin tuon metallisesta pastellinvioletista sävystä ja tällaiset vaaleahkot sävyt ovatkin itselle niitä helpommin käytettäviä. Toki kaiken sävyisiä kokoelmasta löytyy, onneksi en ole enää muutamaan vuoteen itse niitä ostellut (ainoastaan, mitä bokseista/joulukalentereista on tullut).

Nyt saakin pohtia, mitä ottaisin ensi vuoden pannu-projektiin seuraavaksi käyttöön :D. Toki hyvillä mielin voin myös Deck-projektiin ottaa mukaan kynsilakkoja, niin saa pulloja hiljalleen hupenemaan.
Otin kuitenkin nyt tähän työpöydälle tähän hetkeen käyttöön nämä eli 3.75ml minikokoisen O.P.I. Nail Lacquer, Sorry I'm Fizzy Today ja 8ml Anna Sui Nail Color, G308 Shiny Pink lakat.
O.P.I. on ollut aikoinaan Beautybayltä tilaamassani Coca-Cola minilakka-kokoelmassa ja Anna Suin taisin samaisesta paikasta tilata.
Tänään päätin siirtää pöydälle vielä yhden lakan, joka oli myös äitini jäämistössä, mutta se oli 12ml Avonin lakka (äiti kivasti aina kannusti mun Avonin myyntiä <3) eli hieman "uudempi" (päästäänköhän peräti juuri ja juuri 2010-luvulle :'D). Äitin jäämistöstä on vielä 2 muuta Avonin lakkaa, mutta ne on vielä tuota esille ottamaani Avonin lakkaa vähän uudempia :D.

Hitaasti mutta varmasti kynsilakatkin täällä siis hupenee :p.
Kyllähän nuo aika nopeastikin hupenisi, kun aktiivisesti vain lakkailisi kynsiä. Onhan sen hupenemisen huomannut jo niistä Deck-projektin lakoista pelkästään 5 lakkauskerralla (toki ovat olleet niitä noin 5-6ml pulloja).
Mutta mähän saisin nuita O.P.I.:n minilakkoja käytettyä pois ennen kuin huomaisikaan, kun ottaisi mukaan projekteihin! Täytyy siis toivoa hyviä kortteja tuleviin Deck-päivityksiin ;D.

Mutta tässäpä oli tämän kertainen päivitys.
Hitaasti etenee, mutta parempihan sekin on kuin ei ollenkaan! Ja kynsilakat otan joka kerta suurena voittona :D.
Vaan katsotaan, mitä esittelen seuraavalla kerralla, ihan kivoja juttuja siellä odottaa ^_^.
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit