tiistai 30. lokakuuta 2018

Bette Box Syyskuu 2018

Jaahas, taas pitää aloittaa tämä anteeksipyynnöillä :(.
Monena päivänä on ollut mielessä postailla, mutta tuo niska-hartiaseutu vaan on ihan jäätävässä kunnossa, etten ole päässyt yläkertaan asti edes kuvia muokkaamaan...
Nyt kun oon saanut vihdoin myös ohjaajien kommentteja väikkäriin, niin olen tiiviimmin käynyt muokkaamassa sitä ja esim. eilen taas huomasin, ettei tämä mun kroppa kestä enää edes 6h koneella istumista, migreeniä puski päälle kotiin lähtiessä :(. Tänään sitten heräsin vielä siihen, että korvat tinnittää niin, ettei kuule edes omia ajatuksia...
Yritän siis näitä tämän kuun juttuja saada tänne niin pian kuin mahdollista, mutta tämänkin postauksen kuvien muokkaamisessa meni eilinen ja tämä "ilta" (kirjoittamisen hoidan edelleen sohvalla läppärillä, niin kroppa siinä rentoutuu vähän paremmin).

Mutta tosiaan, tuossa viime viikolla sain hakea viimein tämän Syyskuun Bette Boxin postista, kun Schenker taisi hukata ensimmäisen paketin.

Nämä uudistuneet kortit ovat kyllä aivan ihania <3.

Ja sisältö näytti siis tältä!
Muistin lukeneeni, että mukana olisi pitänyt olla pitkäaikaistilaajan lahja, mutta koska tämä ei ole se alkuperäinen boksi, kyseinen lahja puuttui ja sen olisi pitänyt olla Affectin luomiväri.
Tässä boksissa olisi pitänyt olla kuitenkin LA Girl-merkin tuote, mutta sekin uupui. Noh, toivon mukaan (ja mailia laitoin asiasta) tuo luomiväri tulee erikseen mulle. Todella epäonnista ollut kyllä tämän boksin kanssa xD.
Noh, tuon puuttuvan tuotteen lisäksi boksissa oli 3 täysikokoista ja 2 minikokoista tuotetta sekä 1 näytepussi.

Meikkituotteena löytyi Manna Kadar Long-Wear Mineral 3-in-1 Powder, Uptown monikäyttöinen puuteri (ovh. 21$/3.4g).
Tätä voi käyttää niin poskipunana, korostukseen, varjostukseen kuin luomivärinäkin.
Oon vasta tuota vaaleanpunaista sävyä käyttänyt ja sitä saa kyllä reippaasti laittaa, jos poskipunana haluaa käyttää eli ei pelkoa övereistä, kun pigmentti on aika heikko (mä tosin aina laitan överit punat ja korostukset :p). Sekin hyvä puoli tässä on, että ehkä aika nopeasti kuluu pois :).

Toisena täysikokoisena tuli Ziaja Antioxidation Acai Berry Micellar Cleansing Face Scrub Gel kasvojen puhdistusgeeli (ovh 7,90e/200ml).
Mukana oli myös saman sarjan näytepussi päivävoiteesta.
Tämä on kyllä aika mielenkiintoinen tuote! Muutamia kertoja oon jo suihkussa käyttänyt ja kyllä oon myös tykännyt!
Taitaa olla boksin paras tuote!

Viimeisenä täysikokoisena löytyi Rexona Maximum Protection Confidence Anti-perspirant Roll-on Deodorant dödö (ovh 9,50e/50ml).
Pieni pettymyshän tämä oli, kun monessa boksissa melkein peräjälkeen on tullut dödöä...
Mutta Rexona on yksi tehokkaimmista, mitä oon itse käyttänyt, joten kyllä tämänkin mielenkiinnolla kulutan.
Harmi, että nämä ovat näin tyyriitä nykyään :(.

Sitten yli 30-vuotiaille oli 15ml minikokoinen Vichy Liftactiv Collagen Specialist Face Cream kasvovoide (ovh. 52e/50ml).
Vichystä on aikalailla vain hyviä kokemuksia itselläni, joten myös tämän kokeilen hyvällä mielellä.
Ärsyttää kuitenkin, että noita kasvovoiteita vaan on jo ennestään varastossa melko jäätävä määrä... Eiköhän tämä joskus pääse käyttöön :p.

Viimeisenä löytyi 10ml minikokoinen Eleven Australia Miracle Hair Leave-in Treatment hiuksiin jätettävä hoitoaine (ovh 21,90e/125ml).
Uusi merkki itselleni! Muutaman kerran oon jo käyttänyt yhdessä muiden hiusmömmöjen kanssa ja ihan ok:lta vaikuttaa. Tuoksu ei ehkä mene lemppareihin. Jatketaan kokeiluja!



No niin, nyt on tämäkin boksi käsitelty ja melkein kaikki tuotteet saatu :D.
Kyllä mä tästä tykkäsin, vaikkei taaskaan mitään riemun kiljahduksia päässyt suusta, kun muista blogeista katselin ensin sisältöä.
Jospa nyt vähäksi aikaa jäisi dödöt ja kasvovoiteet pois boksista, kun lokakuussakin kasvorasvaa tuli!

Pitäkää peukkuja, että saan tulevina päivinä kuvia muokattua postauksiin, niin saan käytyä läpi loput loppuneet piakkoin!
Ei nyt vaan ole kovin helppoa tämä elämä tällä hetkellä, mutta jospa se aurinko taas pilkistäisi tänne risukasaankin :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit