perjantai 7. toukokuuta 2021

Ennusteita Loppuneista, Toukokuu 2021

Hellou taas!
Vihdoin käydään läpi tämä ennustuspostaus, vaikka kuvat onkin odottaneet jo ihan ekasta päivästä asti :D.
Nyt tosin, kun toissapäivänä pääsin vihdoin teettämään melkein vuoden odotuksen jälkeen muistotatuointini (en muistanut siirtää koneelle kuvaa, mutta Instagramissa näkyy se, vaikkei omaa tunnusta sinne olisikaan, nimimerkki Anzuanssu85), niin tajusin, etten ehkä pystykään muutamia toivomiani tuotteita saamaan vielä loppuun...

Hiustuotteita oli tällä kertaa vain nämä kaksi!
Kuivashampoo loppuu varmasti, mutta tuo äitin jäämistöstä otettu nesteshampoo on siinä ja siinä.
Oon kellariin täyttänyt yhden pullon tuolla shampoolla aikaisemmin, niin voisi melkein katsoa, vieläkö siihen mahtuu! Tuo pullo on niin jäätävän kokoinen, niin olisi kiva saada se pois keskikerroksen suihkun lattialta :p.

Kasvojenhoito-purkkeja sain kasaan nämä.
Ei tulekaan ehkä kellarissa käytyä suihkussa, kun kylpeminen ja saunominen on 2 viikkoa pannassa eli Favora ja Biotherm ovatkin nyt epävarmoja tapauksia.
Vichyn purkkirasvat loppuu aika varmasti.
Eucerin ja Sensai on tuossa, kun aattelin aurinkoisina päivinä sitten käyttää, mutta katsotaan mitä tuon tämän päiväisen takatalven kanssa käy :p.
Bio2Youta oon käyttänyt iltaisin, mutta täytyy katsoa ihon kunnon ja vaatimusten mukaan, riittääkö kevyempi voide jo pidemmän päälle yöksi.

Kroppatuotteet on tässä ja tässäpä nyt hieman tuo tatska sotkee suunnitelmia!
Kylpyvaahdot otin tuohon, kun täytin niillä meidän automaatti-saippuapullot ja myös täyttöpumppupullon. Bubble Gum on enää huuhtelua vaille ja aattelin, että nuo muutkin saan tyhjäksi, kunhan pääsen täyttöpumppua käyttämään eli pystyy sitä sitten lisää täydentämään ja viimeiset jämät sitten huuhdella kylpyveteen...
Noh, katsotaan pääseekö sinne kylpyyn sittenkään tässä kuussa!
Käsisaippuaa toki kuluu nyt entistä enemmän, kun täytyy useasti rasvailla tatuointia ja kädet pitää pestä ennen ja jälkeen. Eli toivoa en ole vielä menettänyt :D.
Toki samaa ongelmaa on nyt noiden suihkugeelien ja kuorinnan kanssa, kun ei vielä uskalla hajustettuja aineita hirveästi käyttää tuohon tatskan lähelle muutamaan päivään/viikkoon.
Mutta kunhan se alkaa sietämään kosketusta enemmän ja paraneminen pääsee kunnolla vauhtiin, niin alan sitten peseytyä huolettomammin ja myös käyttämään muitakin rasvoja.

Sitten viimeisenä meikit!
Niitä löytyikin yllättävän monta ja uskoisin pääseväni näiden kanssa aika hyvälle mallille, yksi näistä onkin jo loppunut.
Tein tuossa viikonloppuna kokeiluja ja sen seurauksena sain pari muuta isoa pakkausta pois laatikosta yllättäen (Instassa seuranneet tietävätkin jo, mitä ne oli :D).

Mutta lähden siis yrittämään tässä kuussa vähennyksiin 19 täysikokoista ja 8 minikokoista tuotetta.
Näiden lisäksi on tosiaan nuo pari kuvien ulkopuolista meikkijuttua sekä 1 jo ennen kuvia loppunut.
Ei tästä kuusta siis kovin huono toivottavasti tule, jos vaan loppukuusta pääsen taas saunaan ja kylpyyn ^_^.

Plussailusta on tiedossa nyt sen verran, että laitoin pikkutilauksen Mr.Insinöörin siskolle, kun tekee nyt viikonloppuna Dermosilille tilauksen. Muita juttuja ei varmaan ole tulossa, kun Goodiebox on myös tauolla. Harkinnassa on tosin myös Oriflamen tilaus piiiiiiitkästä aikaa, mutta en ole vielä laittanut tutulleni kyselyä, tilaako vielä ja aikooko tilata tämän kuun aikana.
On siis pohdintoja, muttei vielä päätöksiä :p.

Mutta voisin ehkä tuossa viikonlopun aikana laittaa ekat hävinneet tänne esittelyyn!
Palataan siis asiaan!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Ai että, se tatuoinnin paranteluvaihe on kyllä ärsyttävää :D Ekan kohdalla käytin rasvaa ja se kutina oli tajuton! Toisella kerralla tatuoija kokeili rasvatonta menetelmää, eli ei käytetty mitään ja se itse asiassa parantuikin paremmin vs. rasvan kanssa :D Ja ei ollut kutinaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, aika on kullannut muistot edellisestä kerrasta :D.
      Tosin muistelen, että mulla ei kutissut nuo tatuoinnit muuten kuin siinä rupi-vaiheessa.
      Eikä nyt ole vieläkään kutissut, vaikka rasvaan sen 4-5krt/pv ja pesen aamuin illoin.
      Käytän nyt sitä tatuointirasvaa, jonka ostin edellisellä kerralla (eli päiväykset "vähän" paukkunu... Mutta ei oo ollu ongelmia, vielä :D), kun sitä oli jäljellä. Sitten kun se loppuu, niin vaihdan nuihin mun normirasvoihin, että saa niitä urakoida pois kunnolla.
      Hyvä, että sulla toimi sitten tuo rasvaamaton menetelmä! Sillä laillahan se kannattaa tehdä kuin on parhain itselle ^_^. Ihot kun on jokaisella erilaiset!

      Poista

Suositut tekstit