sunnuntai 12. kesäkuuta 2022

Fixy Repair Kit-leikkimisen lopputulos

Hellou!
Nyt jaksan taas vähän täällä yläkerran kuumuudessa istua, niin katsotaan vihdoin mun edellisellä kerralla lupaamani Fixy Kit-leikin lopputulos!
Mullahan on nyt tosiaan tämä kätevä Fixy Kit, joka on mullistanut oman elämäni ja auttanut saamaan laatikoihin paremmin tilaa :D.
Päätin tuossa 5.6. jälleen leikkiä sen kanssa, että saisin joitain luomivärejä (tai lähinnä pakkauksia) pois laatikoista. 


Ajatus lähti siis ensin liikkeelle tästä ikivanhasta Avon True Colour Quartet Eyeshadow Palette, Mystery luomiväripaletista, jonka otin mukaan tämän vuoden pannuprojektiin aikeinani kuluttaa viimein pois.
Tässä on kulutus tuolta tammikuulta leikkipäivään eli 5.6 asti ja ehdin käyttää palettia yhteensä 64 kertaa. Punaista käytin poskipunana ja beigeä korostuspuuterina.
Uskon, että olisin saanut käytettyä loppuun asti samalla tavalla, mutta halusin "eroon" muutamista muistakin luomiväreistä :D.

Ensiksi kuitenkin uudelleen pannutin tuon violetin sävyn, niin sain sen käyttöön magneetti-palettiin, jossa on myös 2 muuta uudelleen pannutettua frankenshadow-sävyä (ruskea-duo ja vaaleanvihreä).
Oon jo 3 kertaa käyttänyt tuota uutta pannuakin ja vuoden lopussa selviää, saanko uudelleen pannun näkyviin vai peräti loppuun käytettyä :D.

No toinen leikin aihe oli se, että halusin tehdä uuden poskipunan ja tässä on siihen käyttämäni sävyt.
Isot ruksit tarkoittaa sitä, että käytin sävyn kokonaan ja pienemmät, että käytin osan sävystä.

Tällainen sekasotku siitä ensin tuli ja vähän kyllä jännitti, että tuleekohan tästä mitään :D.

Ja tulihan siitä tosi kaunis sävy <3. Tuollainen hohtava, kylmä vaaleanpunainen.
Tätäkin olen jo 4 kertaa ehtinyt käyttää ja tämänkin seuraamista jatkan nyt pannuprojektin merkeissä vuoden loppuun ^_^.

Sain siis laittaa pois tämän tyhjän Avonin paletin, että...

...tämän 2.5g Lumene Blueberry Long-wear Crystal Eyeshadow, 29 Apilaniitty / Clover Field luomivärin, jota myös monesti käytin yksin poskipunana.
Tämä oli kyllä todella kiva sävy <3.

Ja tässä sitten näkyy teon jälkeen muiden sävyjen tilanne.
J* paletista sain siis jälleen yhden sävyn pois parempaan käyttöön ja Too Facedin paleteistakin sain sävyjä vähän käytettyä.
Hetken mietin myös, jos olisin samaan syssyyn uudelleen pannuttanut isoon pannuun duoksi nuo J* paletin 2 tumminta mattaa, niitä oon käyttänyt lähinnä rajauksina, mihin ovat kyllä käteviä ja olisi helppo magneettipaletista käyttää...
Haaveilen kyllä, että saisin tuon paletin pois, kun on niin valtavan kokoinen, mutta pitää nyt sietää sitä vielä jonkin aikaa. Täytyy saada uusi inspiraatio leikkimiseen, kun jonkin verran tuo uudelleen pannutus aina aikaa vie :D.

Mutta sain 2 palettia pois tilaa viemästä! Oon erittäin iloinen ^_^.
Ja nyt mulla on alkanut purkkejakin tyhjentyä kiitettävästi, niin täytyy taas ryhdistäytyä postausten kanssa :D.
Eli palaillaan asiaan jälleen loppuneiden kanssa, toivon mukaan pian!
Miumoi <3

2 kommenttia:

Suositut tekstit