tiistai 4. tammikuuta 2022

Pannu-projekti vuodelle 2022

Heissan!
Tämän iltaiset suunnitelmat meni vähän uusiksi, niin nyt onkin hyvä postata tässä välissä tämän vuoden pannu-projekti!

Tässäpä olisi ensin yhteiskuva tuotekasasta :D.
Mukana muutama tuttu tuote ja monta uutta!

Itsestään selvyytenä Dermosilin kulmatrio lähti mukaan ja uskon, että saan tämän loppumaan vuoden aikana ^_^.
Siksi päädyin ottamaan mukaan myös nuo jäljellä olevat Alima Pure ja Lord & Berry kulmakynät, kun niitä käytän aina vapaalla ollessa.
Saapa nähdä, pääseekö vielä tämän vuoden puolella urakoimaan kunnolla ABH kulmapalettia sitten!
Ja varmaan alkaa ruskeita mattaluomivärejäkin sen jälkeen kulumaan paleteista :D.
Mutta katsotaan nämä ensin!

Tässäkin tuttuna tuo Paesen pannu eli jatkan edelleen silmänalusille käyttöä ja kulutan sillä tavalla mun kaikkia ihonsävyisiä luomivärejä ^_^.

Ihan uutena päätin ottaa mukaan tälle vuodelle yhden kynsilakan! Kynsilakkoja löytyy ihan liikaa käyttöön nähden, joten josko tämä taas vähän kannustaisi lakkaamaan kynsiä useammin!
Tämä lakka on äitini jäämistöstä ja vaikka onkin ikivanha, niin yllättävän juoksevaa on edelleen!
Tämä on sävyltään myös helppokäyttöinen (läpikuultava), niin ehkä saan tämän yhden pullon käytettyä pois kokoelmasta tänä vuonna :D.
Toivon tietysti, että saan kannustusta lakkailla muillakin lakoillani!

Kasvoille sävyjä vol 1.
Tuttuna jatkaa tänä vuonna tuo Too Faced Sweet Peach Glow kasvopaletti ja tällä kertaa toivon kovasti pannuja näkyväksi :D.

Kat von D:n aikana ostettu Alchemist korostuspaletti lähti runsaampaan tehokäyttöön ja tämä on siitä hyvä, että pystyy myös luomiväreinä käyttämään. Pannu näkyviin edes yhteen sävyyn olisi kiva!

Sitten kunnianhimoisena tavoitteena olisi saada tuo vanha Avon True Colour Quartet, Mystery luomiväripaletti kulutettua täysin loppuun tämän vuoden aikana! Ruskea sävy lähti eteenpäin kesällä Kaarna Finlandille.
Violettia oon käyttänyt kulmaluulle ja yleisesti luomivärinä ja muita sävyjä enemmän poskipunana ja korostuspuuterina. Kova usko mulla on itseeni tämän kanssa :D.

Kasvoille sävyjä vol 2.
Tuttu paletti taas, mutta tällä kertaa halusin ottaa tuon Frankenblush-poskipunan (vasen x) ja Avon Marimekko-pannun (oikea x) mukaan, että saisin niihin nyt pannun näkyviin vihdoin.
Saa nähdä miten käy, kun on taas paljon nuita kasvotuotteita mukana :D.

Ajattelin ensin laittaa tuttuun tapaan yhteiskuvan luomiväripaleteista, mutta haluan nyt seurata paremmin muutosta eli tällä kertaa tulee jokaisesta 3 paletista omat kuvat.
Natasha Denona 28 Purple-Blue paletin halusin ottaa mukaan, koska oli niin hemmetin kallis ja tämä ansaitsee paljon enemmän huomiota, kuin mitä se on näiden vuosien aikana saanut.
Pannuja en todellakaan usko saavani näkyviin, mutta jos kulumaa näkyisi huomattavasti enemmän vuoden päätteeksi, niin olen iloinen :).
Kunpa mulla ei olisi tätä järkyttävää määrää näitä luomiväripaletteja, niin saisi jokainen paletti ansaitsemansa huomion <3.

Toisena palettina on tänä vuonna mukana jälleen Too Facedia, tällä kertaa Sweet Peach paletti.
En siis enää halua TF:a tukea rahallisesti, joten yritän tosiaan jo omistamiani tuotteita saada kuluteltua pois kokoelmasta.
T'ähänkään ei varmaan pannuja tule näkyviin vielä, mutta jospa käytön jälkeä saisi lisää!

Viimeisenä palettina on sitten Urban Decay Urban Spectrum.
Tämäkin on jäänyt hävettävän vähälle käytölle viime vuosina, mutta nyt otin tämän mukaan, jotta saisin tähän pari pannua näkyviin!
Uskoisin sen olevan mahdollista "Omen", "Flatline" ja "Bordello" sävyjen kanssa, sillä niissä on isoimmat kuopat! Tällä paletilla saa kyllä ihania rajauksiakin aikaan <3.
Siis mulla on oikeasti aivan ihana luomivärikokoelma, harmi kun olen kasvattanut sen liian isoksi, sillä haluan niiiin paljon antaa kaikille paleteille rakkauttani <3.

Käyttökerrat tulee siis tukkimiehen kirjanpidolla jälleen merkattua ja samaan vihkoon oon kirjannut pari luomiväri-projektia ( "A to Z roulette" 10 uses sekä Zodiac project pan 10 uses), jotka on meneillään nyt 3.vuotta ja sitten tosiaan merkitsin kaikki omistamani vähintään 4 luomivärin paletit ja niiden sävyt (sitä 168-palettia lukuunottamatta).
Tänään merkitsin myös magneettipaletitkin sävyineen vihkoon :D.
Mulla on siis 47kpl + 1kpl >4sävyn paletteja ja magneettipaletteja 8kpl...
Ennen tuon määrän selvittyä aattelin, että tänä vuonna otan tavoitteeksi käyttää kaikkia ostettuja paletteja vähintään 10 kertaa... Noohh.. Ehkä otan realistisemmaksi tavoitteeksi yrittää käyttää paletteja 5-10 kertaa :D.

Oon Instassa seurannut @bnblauren-tiliä ja hänellä olisi sellainen "Butterfly project", jossa otetaan esim. 2 luomiväripalettia, joista toinen on itse valittu ja toinen valitaan Tiny Decisions-sovelluksella ja niitä käytetään itse haluamansa määrä (tai kunnes tulee pannu/loppuu). Tähän voi siis valita vaikka ihonhoitotuotteita, kynsilakkoja jne.
En tiedä, teenkö tuon projektin, mutta tuon sovelluksen voisi ottaa kännykkään, niin sillä voisi välillä arpoa luomiväripaletteja käyttöön :D.
En tiedä, pitäiskö siihen laittaa sittenkin nuo kaikki omistamani duot ja mono-sävyt, saisi niitäkin aktiivisesti käytettyä... T'äytyy vielä pohtia :D.

Tällaisia suunnitelmia olisi mulla tälle vuodelle!
Mitä te ootte päättäneet tehdä?
Niin ja kyllähän mulla on sama tavoite tällekin vuodelle koko kosmetiikka-varastoni suhteen eli jälleen haluan miinukselle päästä! Viime vuosi osoitti, että se on todellakin mahdollista :D.
Toki se tarkoittaa sitä, että ostelu pitää jättää edelleen minimiin, mutta sekin on mahdollista, kun tulot on edelleen pienet, kun 50% työaikaa edelleen omasta halustani jatkan. Lisäksi ei ikinä tiedä, tuleeko töille jatkoa (nyt on siis kesäkuun loppuun töitä tiedossa), tutkimustyön rahoitus kun ei koskaan ole itsestäänselvää. Eli senkin takia säästämistä on pakko jatkaa. Onneksi tuo viime vuoden tulos on kannustamassa mua jatkamaan tätä nykyistä tietä ^_^.
Mutta nyt olisi ruuan teon aika, niin palataan asiaan taas seuraavassa postauksessa!
Huomenna en postaile, kun mulla on esilääkitys-ilokaasu-kombolla hammashoitoyritys nro3 iltapäivästä... Pitäkää peukkuja!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit