perjantai 16. syyskuuta 2022

Clionadh Cosmetics 6th Birthday Sale-tilaus

Heissan jälleen!
Pieni paussi tuli tähän väliin, kun todella hitaasti nuo purkit yrittää loppua...
Mutta kävikin sitten yllättäen niin, että tässä välissä ehtikin tulla mun extempore tekemäni tilaus Clionadh Cosmeticsilta!
Mähän tosiaan suunnittelin, että olisin aikaisintaan Black Fridayn aikaan tehnyt tilauksen, jos he siihen mennessä täydentäisivät vasta tulleita uusia sävyjä Stained Glass-multichrome luomivärikokoelmaan.
Noh, heillä olikin sitten yllättäen 6-vuotissyntymäpäivä ale ja siellä oli pienessä alessa kaikki instock-multichrome-sävyt, sitten SGC-siveltimet oli 1cad/kpl ja lisäksi oli 4 Mystery Bundle- 5 luomivärin pusseja nuista SGC-sävyistä.
Oli yhdistelmä vanhoja ja uusia sävyjä ja sitten pelkkiä uusia sävyjä ja nämä oli saatavilla myös 1 kynsilakalla tai ilman. Tuo kynsilakka oli vain Kanada/USA-tilauksille.
Itse sitten laskeskelin, että tuossa uusien sävyjen pussissa oli 16 vaihtoehtosävyä, joista jo 7 löytyi mun toivelistalta eli suhteellisen hyvä todennäköisyys oli saada edes joku sävy listalta vähän halvemmalla.
Päätin siis ottaa riskin, vaikka mulla ei ikinä ole missään asiassa arpaonni myöten :p.

Sen suhteen oli tuuria, että tilauksen tein 26.8., paketti lähti heiltä 7.9. ja jo 12.9. tein tullauksen ja 13.9. sain hakea paketin postista!
Aivan uskomattoman nopea oli tuo kuljetus tällä kertaa! Yleensä aina mennyt se jopa 2-3 viikkoa, niin en osannut odottaa tälle kuulle vielä näitä plussia :p.

Ja tällaista sieltä tuli tilattua!
Tosiaan, Mystery Bundle Expansion Shades only oli 69,99cad ja sävyt, jotka sain olisi maksaneet 97,95cad erikseen.
Sitten otin Regal-sävyn toivelistalta, joka oli pienessä alessa ja vielä alekoodilla sain hintaa pois, maksoi lopulta reilut 14cad (normisti 16,99cad).
4 sivellintä 1cad/kpl.
SGC-magneettipaletti, joka oli blemished eli vähän vioittunut ja siksi vähän halvempi. En kyllä huomannut äkkiseltään omaan silmääni mitään erikoista vikaa tuossa paletissa :D.
Mutta halusin tuon, että saan jakaa "normaalit" omistamani sävyt (pyöreät pannut) ja sitten nuo multichromet omiin paletteihinsa :).

Ja millaisia sävyjä sitten sain bundlesta?
Noh, ei edelleenkään arpaonni ja todennäköisyydet olleet myöten :p. Ei siis tullut yhtäkään sävyä mun toivelistalta mukaan :'D.
Mutta siis onhan nuo aivan mielettömän kauniita, ei siitä pääse mihinkään!
Oon yrittänyt kuvia ottaa niin kännyllä kuin kameralla, salamalla ja ilman, että edes vähän näkyisi nuo sävyjen shiftaukset.

Tässä näkyy sävyt, jotka mulle tuli:
* Earth Vibrant, Royal Peach
* Earth Vibrant, Statue Garden
* Glitter Vibrant, Noble
* Electric Pigment, Flashed Glass
* Deep Iridescent, Cerulean
* Glitter Vibrant, Regal

Nämä mun kuvat ei anna edelleenkään YHTÄÄN oikeutta näille luomiväreille. Nämä pitäisi nähdä jokainen luonnossa.

Tässä vielä tuhoon tuomittu yritys kuvata kädellä nuita sävyjä :D.
Ei tosiaan yksikään ollut mulla sävyistä toivelistalla, mutta rakastuin ensisilmäyksellä tuohon Statue Garden-sävyyn.
En tiedä, oonko skipannut sen listalta ihan vaan sen takia, kun vertailussa muistaakseni Mural, Hilt ja Niello menivät edelle ja ihan hitusen samalta väriperheeltä vaikutti.
Cerulean ei ole ollut listalla, kun mulla on Tapestry, Abrasion ja Azure sävyt, jotka ovat siniseen perheeseen meneviä.
Royal Peachia muistelen vertailleeni omistamaani Wildfire-sävyyn, joka on "normivalikoimassa" ja nyt kokeillessani niitä vierekkäin, ne ovat vähän samantyyppisiä, vaikka tuossa Royal Peachissa on tietysti selvä punapinkki-shiftaus.
Regal on pitkään löytynyt minulta listalta ja olen iloinen, että omistan sen nyt <3. Oon rakastunut Royalty-sävyyn, mutta näillä on selvä ero Regalin ollessa sinisempi ja kylmempi violetti.

Silmille asti on päässyt vasta tuo ihana Statue Garden ja tässä on pari kuvaa, joista näkee myös pohjan sävyn vaikutuksen!

Tässä Statue Garden on sisäluomella ja ulkonurkassa on Sydney Gracen Troops.
Pohjana koko luomella on Urban Decayn rajauskynä sävyssä Ether, joka on harmaanvioletti glitterillä.
Rajauksena on muistaakseni UD:n Kaleidoscope Dream -paletin musta 13th Floor ja violetti Dye.

Ja tässä sitten tämän päivän meikki, jossa Statue Garden on ulkonurkassa ja sisänurkassa on Sydney Gracen Strawberries & Cream.
Pohjalla ulkonurkassa on Colourpopin Super Shock Shadow Baby Talk, joka on hotpink-punainen.
Luomivaossa on pari sävyä sekoitettu Natasha Denonan Purple-Blue paletista ja kulmaluulla mm. Deck of Panning-projektissa mukana olevan Isadora-paletin vaaleaa ja vaaleanpunaista.

Jälleen kerran sanon, että jos menettäisin mun luomivärikokoelman täysin, niin alkaisin kokoamaan sitä takaisin lähes pelkästään Clionadhin luomiväreillä :D.
Vaikka nyt ei tuuri ollut matkassa ja joudun edelleen jossain vaiheessa hankkimaan toivelistani sävyt, niin ihania lisäyksiä kokoelmaan nämäkin olivat <3.

Mutta tähän loppuun vielä yksi plussa, joka on toivottavasti viimeinen tälle kuulle :D.

Sain siis vielä Lykon tilauksesta reklamoimani kasvoveden korvaukseksi uuden pullon.
Ja näköjään siinä on alunperinkin vain tuollainen kaksinpuolin aukinainen muovi, eikä mun pyyntö kiinnittää huomiota siihen ja laittaa lisäsuojaa/teippiä, mennyt perille pakkaamoon :p.
Noh, onneksi tuo ei ollut avautunut laatikossa :p.
Nyt mulla on hoitavaa kasvovettä ehkä jopa 3 vuodeksi :D. Voi huoletta alkaa kerrostelemaan!

Vaan jospa tämän jälkeen päästään niiden loppuneiden pariin!
Nyt oon taas pidennetyllä vapaalla, kun jälleen on katti-vahtivuoro menossa Mr.Insinöörin huidellessa maailmalla. Nyt se on Portugalissa ja toivon mukaan viimeinen reissu on lokakuun ekana viikonloppuna Belgiassa...
Tosin sittenpä se alkaa seuraavaksi hirvimetsästys-kausi eli eipä tässä edelleenkään itse pääse yhtään mihinkään viikonloppuisin :/.
Nyt olisi huomenna ollut ystävällä pienet valmistujaiskahvitukset, mutta en vaan uskalla lähtä mihinkään pidemmäksi aikaa, kun toissapäivänä Neffillä loppui se 2 viikon vti-antibioottikuuri, josta kerroin kuun alussa (Deck of Panning-postauksessa).
Sekin meni sitten loppua kohti taisteluksi ja epätoivoksi, kun päätti puolessa välissä kuuria (eli 7päivän jälkeen), että hän ei syö mitään ruokaa, mihin antibiootti on sekoitettu... En tajua, mikä siinä tuli, kun alku meni täysin ongelmitta, samoin silloin kesällä meni hyvin 10 päivän kuuri...
Nyt mä sitten alan panikoida, milloin tuo tulehdus taas iskee ja miten ihmeessä sen kuurin saa enää sille menemään :(.
Täytyy vaan toivoa, että nyt tiheä veden lisäys joka ruuan sekaan auttaisi ainakin pidentämään tuota väliä... Lisäksi ensi viikolla pitäisi saada otettua ja vietyä pissanäyte analysoitavaksi, että se varmasti on puhdas...

Mutta vaikka siviilielämässä menee asiat siis aika lailla täysin päin p**settä tällä hetkellä, niin onneksi sentään töissä on sujunut asiat hyvin! Sain taas yhteen viime viikolla julkaistuun artikkeliin nimeni mukaan ja yksi on lähöillään ilmeisesti aika piakkoin arvosteluun, jossa myös sain olla mukana ja saatiin myös yhteen juttuun viimein julkaisukuvakin onnistumaan, jota piti hieman pidempään säätää.
Jälleen kerran voin todeta, että työt on ollut mun mielenterveyden todellinen pelastaja tänä vuonna <3. Vaikka olisi se toki mukava olla joskus muutakin elämää kuin työ... Ehkä joku kaunis päivä!

Tällaista siis täällä päin!
Katsotaan, jos tässä viikonlopun aikana saisin ainakin 1 postauksen vielä aikaiseksi, tosin ei noita purkkeja kyllä oikeastaan ole useampaan postaukseen :p.
Palaillaan siis asiaan!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit