keskiviikko 28. syyskuuta 2022

Loppuneet Hiustuotteet, Syyskuu 2022

Hellou taas!
On ollut nyt ongelmia niin henkkoht elämässä, omassa kropassani kuin tässä Bloggerissa, niin on sitten nämä loppuneiden postaukset viivästyneet... Ja näköjään nyt melkein joka päivä on loppunut yllättäen jotain, niin on aina saanut lisää kuvia muokkailla :D. Ei tämä kuukausi siis täysin pilalle mennytkään, vaikka plussailua olikin melkoisesti!
Katsotaan tänään nyt loppuneet hiustuotteet, kun niitä ei enää pitäisi loppua ja olen tarkoituksella ensi kuuksi yrittänyt muutamia juttuja säästää, kun tuo blogger alkoi temppuilla.

Porukasta ensimmäisenä tyhjeni tämä 500ml KC Professional Back to the Roots Exfoliating Shampoo with Bergamot & Organic Rice kuoriva shampoo.
Mullahan on tästä vielä käytössä alkuperäinen 250ml pullo, joka tuli Bette Boxista Tammikuussa 2018 ja johon päätin sitten tämän ison pullon jämät valuttaa, ettei vie enää tilaa hyllyssä.
Tämän jättipullon ostin siis jostain Sokoksen hiusten hellimis-viikon tarjouksesta, kun mielestäni oli sen verran hyvä tuote!


On tässä kuorivia rakeita, mutta ei se mulla sinällään päänahassa tuntunut juuri miltään. Hyvin syväpuhdisti hiukset kuitenkin eli kyllä tämä jotain teki :D!
Mikä ettei voisin ostaa taas joskus uudelleen, mutta mulla on nyt se Dermosilin suolashampoo saunassa käytössä ja toinen purkki vielä odottaa varastossa. Kunhan ne loppuu joskus 1-2 vuoden päästä, niin sitten voisin taas ostaa tätä käyttöön :p.
Toki mulla on vielä tuo alkuperäinen pienempi pullo käytössä, mutta se saattaa loppua ensi kuun aikana :).

Seuraavana loppui tämä vuosia ja vuosia vanha 100g Oriflame Nature Paradise Fruits Fragranced Body Talc vartalopuuteri / talkki, jota en muutamia kertoja lukuunottamatta saanut käytettyä kropalle.
Joinakin hellekesinä tuli vähän käytettyä, mutta oli se jotenkin niin hankalaa alkaa säätämään :D.
Oliko se sitten viime vai toissa vuonna kun hoksasin, että käytetäänpä pois hiuksille kuivashampoona!
En valitettavasti kuvia koskaan muistanut ottaa tästä siinä käytössä, mutta kyllähän päällyshiukset näytti jauhoisilta tämän kanssa. Sitten päädyinkin käyttämään oikeaa kuivashampoota päällimmäisiin hiuksiin ja alempiin jakauksiin sitten tupsuttelin tätä, jossa toimi oikein kelvollisesti ja sain viimein purkin pois kaapista \o/.
Tuoksua ei ollut enää juurikaan jäljellä näiden vuosien jälkeen :D.
Nyt voin käyttää taas pelkästään kuivashampoita ja niitä alkaa varmaan taas kulumaan hieman nopeampaa tahtia.

Sitten loppui tämä 50ml Davines OI Oil Hair Oil hiusöljy, joka on tullut vuoden 2018 eleven-joulukalenterista. Ei siis ollut edes kovinkaan vanha ;D.
Kyllä tämä hommansa hoiti eli sai mahdolliset jäljellä olleet takut helpommin kammattua, eikä hiukset olleet ihan sellaiset *puuufffhh* kuivumisen jälkeen. Toki käytin samaan aikaan myös jätettävää suihkehoitista (Moisture Kick tällä hetkellä).
Ei lähmännyt myöskään hiuksia pahasti.
En varmaan osta kuitenkaan uudelleen, vaan testailen taas uusia juttuja...

...kunhan ensin saan nämä kaksi pois varastosta :p.
Molemmat ovat 30ml, ihan järkyttävä koko ero pakkauksissa :o!
Avon on seerumi lasipullossa (oli joskus 0,10e hintaan, kun tilausehto täyttyi) ja toinen oli Goodieboxista tullut mini-hiusöljy erittäin joustavassa muovipullossa.
Käytän näitä nyt vuorotellen, mutta riittävät varmasti ensi vuoden loppuun :p.

Viimeisenä porukasta loppui tämä 150ml TRESemmé Max The Volume Root-Lift & Texture Foam muotovaahto, joka on tullut Bette Boxista Tammikuussa 2017.
Mä muistelin tämän olevan vieläkin vanhempi, mutta eipäs ollutkaan :p.
Noh, sen verran vanha kuitenkin, ettei juuri vaahdonnut enää, vaan aika nestemäisena tuli ulos.
Käytin tätä vain pesupäivän jälkeisenä aamuna antamaan hieman karheutta, että hiuspompulan saan pysymään hiuksissa paremmin.
En aio uutta ostaa ja kun en muutenkaan osaa mitään muotoiluaineita käyttää hiuksiin...


Vielä kuitenkin kaapista löytyy pari bokseista tullutta muotoiluainetta sekä tuo L'Oreal, jonka sain ilmaiseksi kampaajalla käytyäni.
Samaiseen tehtävään oon nyt ottanut tehokäyttöön tuon Osiksen "geelin". Noita pulloja oon tosin käyttänyt "nykerökiharoita" tehdessä eli eivät ole enää ihan täysiä pulloja edes :D. Josko ensi vuoden lopulla olisi nuokin hävinneet kaapista!

Kaksi postausta olisi vielä loppuneita purkkeja tulossa eli nyt vähän taas aikataulut menee uusiksi, mutta ei kai se haittaa!
Jospa Blogger suostuu taas yhteistyöhön, niin saisi nyt kuun vaihteen ajan nuo "pakolliset" postaukset naputeltua :).
Eli palataan toivottavasti huomenna asiaan!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Mielenkiinnolla odotan siun yhteenvetoa tältä kuukaudelta :D Itselleni tuli vähän yllättäen, että jo nyt on viimeinen päivä syyskuuta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kyllä positiivisesti yllätyin lopputuloksesta!
      Toki oletin, että Clionadhin luomivärit olisi menneet lokakuulle, niin se sotki vähän, mutta hyvällä mallilla ollaan edelleen :D.
      Ja kivasti jäi loppuvia myös lokakuulle, että jos ei mopo lähde nyt Hullareilla tai 3+1:sillä käsistä, niin hyvä loppuvuosikin tulee olemaan :D.

      Poista

Suositut tekstit