perjantai 26. toukokuuta 2023

Loppuneita Tuotteita vol.1, Toukokuu 2023

Heipsis!
Mun olikin nyt vähän helpompi jättää päivitykset tähän väliin, kun oon nyt seuraavat päivät yksin kattivahtina. Mr.Insinööri lähti tällä kertaa Ranskaan ja ensi viikon lopulla sitten taas Portugaliin :p.
Aattelin nyt suorilta laittaa ensimmäisen satsin sekalaisia loppuneita tähän postaukseen ja viimeistään maanantaina tulee viimeiset, kun mulla ehkä jotain ehtii loppua siihen mennessä.

Porukasta ensimmäinen "loppuja" oli joskus puolessa välissä kuuta tämä 60ml minikokoinen Emma S. Moisturising Facial Mist kasvosuihke, jonka tilasin Lykolta kokeiluun.
Ja tämähän ei sinällään loppunut, vaan tein hieman taas uudelleen järjestelyjä...

Eli siirsin Mario Badescun pullosta jämät Emma S-pulloon.
Emma S-kasvosuihke oli kyllä todella miellyttävä kokemus. Suihke kosteutti hyvin ihoa ja oli myös tosi kivan tuoksuinen.
Lisäksi pullon suihke oli hienojakoisempi, jonka takia pulloon nuo jämät siirsin.
Kaiken kaikkiaan voisin ilomielin ostaa uudelleenkin ja täysikokoisena, oli kiva tuote!

Ja ennen kesän alkua sain vielä yhden käsivoiteenkin kulutettua, kun tämä 30ml minikokoinen Natura Siberica Taiga Daily Protection Hand Cream loppui.
Tämä on tullut Betteboxista Lokakuussa 2018...
Näköjään näiden käsivoiteidenkin käyttöönotto on hieman jäljessä... :p
Tämä oli käytössä tässä yläkerran työhuoneessa.
Jäi tämän tehoista vähän kahtiajakoinen fiilis. Osin tämä imeytyi hyvin käsiin, mutta toisaalta tämä tuntui kuitenkin jättävän sellaisen kevyen ei-kosteuttavan kalvon pinnalle.
En siis tiedä, mitä mieltä olen tästä... Tämän takia tuskin tulen tätä ostamaan uudelleen ja muistelen, että tämä merkki olisi ollut jotenkin ongelmallinen.

Ja sitten mini-yllätyksenä sain kuin sainkin käytettyä tämän 10ml minikokoisen Lancôme Advanced Génifique Youth Activating Concentrate kasvoseerumin, joka tuli ostamassani Lancômen setissä Sokoksen 3+1 Päiviltä viime kuussa.
Osaltaan saan syyttää rähmäkouriani, koska tiputin tämän aukinaisena lavuaariin eli seerumia lensi ulos jonkin verran...
Käytössä tämä oli kyllä ihanan tuntuinen seerumi ja sopi niin meikin alle kuin yökäyttöön. Ei rullannut iholla ja antoi kosteutta, toki muiden läträämieni tuotteiden kanssa.
Yllättävän pitkään riitti tämä 10ml, suunnilleen tuon pipetillisen laitoin kerrallaan kasvoille ja kaulalle
Voisin kyllä ostaa täysikokoisena, mutta tuskin tulee olemaan siihen varaa aivan heti :D.
Näköjään tuota on myynnissä monessa eri koossa, 20ml pullon saisi noin 40e hintaan, 30ml menee jo yli 60-80e ja 50ml yli 80-100e... Löytyy näköjään myös 75ml ja 115ml ainakin LookFantasticilla :D.

Viimeisenä tästä porukasta loppui eilen tämä 500ml Gunry Coconut Liquid Soap nestesaippua.
Tämänhän taisin osta settinä Fiksuruualta (?).
Pari kuukautta tehokäytössä tällainen pullo mulla normaalisti kestää, mutta nyt oon samalla myös palasaippuaa käyttänyt vuorollaan, niin kului hitaammin.
Nämä on halpoja perushyviä saippuoita, varmaan ostan taas kun vastaan tulee.
Virallista nestesaippuaa mulla on tällä hetkellä enää kellarin vessassa oleva Dermosilin 500ml pullo, joten nyt lähti taas täyttöpumppu käyttöön.
Ehkäpä ensi kuussa loppuisi muutama suihkugeeli taas :D.

Mä tosiaan yritän saada vielä jotain loppumaan tässä viikonlopun aikana, niin jos tuo saldo ei jäisi ihan niin onnettomaksi, kuin mitä se nyt uhkaa jäädä...
Sitten on yhteenveto-postaus ja deck of panning-päivitys, jonka tosin voisi jättää torstaille, kun jään taas yksin.
Katsotaan, miten käy!
Miumoi <3

6 kommenttia:

  1. Kiva kuulla tuosta Lancomen seerumista..tai lukea. Ostin sitä Kicksin joulualesta lahjapakkauksessa..ainakin -50% tai jopa -70%. Samoin sain isomman lahjapakkauksen missä se oli..että jos innostut siitä, niin ainakin aleista kannattaa sitä kytätä😀

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaah aivan! Täytyy tosiaan kyttäillä nuita lahjapakkauksia sitten joulun aikaan! Noilla ale-prosenteilla jo kannattaa ostaa :D.

      Poista
  2. Tuo Emma S. suihkeen suihke on kyllä täydellinen! :D Melkeinpä huomaamaton suihke, kun on niin hienojakoinen.
    Natura Siberica (ja myös Organic Shop) vedettiin pois myynnistä kivijalkamyymälöistä, kun sota alkoi. Itse omistajakin taisi laukoa sen suuntaisia kommentteja tuotteista, että luovat kuluttajille mielikuvia vaikutuksista jne. vaikka on ihan keksittyä juttua ja kyllä ne niitä ostaa silti yms.. Nyt en tiedä mikä on meno, kun itse omistaja taisi siirtyä ajasta ikuisuuteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, se on kyllä hyvä suihke!
      Mutta yllättäen Dermosilin suihke on ehkä vieläkin hienojakoisempi ;).

      Aaah, tuota poisvetoa en muistakaan, mutta juurikin tuon omistajan laukomat kommentit oli mielessä!
      Jaa, se on ehtinyt kupsahtaakin kaiken muun lisäksi :D.

      Poista
  3. Natura Sibericaa oli tosi paljon myynnissä Latviassa ja Liettuassa..yllätyin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, no siellä sitä ei ole sitten vedetty pois myynnistä!

      Poista

Suositut tekstit