perjantai 19. toukokuuta 2023

Parit Fenty-repsahdukset kokeiluun

Hellou taas!
Katsotaanpa tähän väliin ne ensimmäiset plussa-tuotteet tälle kuulle!
Niin kuin otsikosta voi päätellä, niin en sitten minäkään pystynyt täysin vastustamaan kiusausta viime kuun lopulla, kun Fenty tuli myyntiin Sokokselle :D.
Ostin nämä tosiaan huhtikuun toiseksi viimeinen päivä, mutta päätin laittaa ne tälle kuulle plussiksi, kun maksukin tuli näkyviin tälle kuulle.


Repsahdus ei onneksi ollut iso :D.
Myyjä suositteli mun iholle tuon Fenty Skin Fat Water Pore-Refining Toner Serum kasvoveden ja itse halusin sitten ottaa kokeiluun tuon Fenty Beauty Bright Fix Eye Brightener sävynkorjaajan/peitevoiteen/valovoiteen tai mikä tuo nyt lopulta on :D. Listaan laitoin nyt valovoiteeksi. Halusin tuon lähinnä korvaajaksi sitten, kun mun wet n' wild-paletista loppuu vaaleanpunainen sävykorjaaja.

Oon nytkin jo lähes jokaisella meikkauskerralla käyttänyt ja ihan ok toimii muiden tököttien kanssa, joita käytän. Erittäin riittoisa tulee varmasti olemaan, todennäköisesti kestää ainakin pari vuotta :D.
Kasvovesikin on mielenkiintoinen tapaus ja oon sitä nyt ihonhoitona käyttänyt enemmän, vaikka selvästi tuntuu mattaavan ihoa.
Täytyy vielä kunnolla testailla niin, että laittaisin kasvovoiteen päälle "pohjustukseksi".

Mielenkiintoisia tuotteita nuo on, mutta olihan ne ihan perhanan kalliita. Onneksi riittoisuus näyttää kompensoivan hintaa! Kassalla myyjä sanoi, että niistä ei saa alennuksia, eikä niille tule mitään ale-kampanjoita tänä vuonna...
Meikkipuolelta jäi kiinnostamaan meikkipuuteri, vaikka sekin on Lumenen tarjoushintaan verrattuna kolminkertainen... Kyllä mä joskus senkin silti kokeilen, kun haluan taas jotain iloa elämään :p.

Tuliko teillä ostettua mitään kokeiluun Fentyltä?
Toki itseäni kiinnostaisi esim. korostuspuuterit ja poskipunat yhtä lailla, mutta niitä mulla on laatikossa sen verran, että yritän jotain saada käytettyä pois tai tehtyä Fixy-leikeillä uusia yhdistelmiä ennen uusien ostoa.
Onneksi nykyään kiinnostaa enemmän ihonhoidon puoli :D.

Vaan eipä mulla tähän tämän kummempia ole! Seuraavaksi voin ehkä alkaa esitellä nuita loppuneita.
Se Goodiebox odottaisi automaatissa, mutta just pari tuntia ennen viestiä ehdittiin käydä samassa paikkaa kaupassa. En tänään viitsi uudelleen sitten lähtä hakemaan sitä, vaan käyn huomenna, kun muutenkin tavataan lounaan merkeissä rakkaan R:n kanssa ^_^.
Palaillaan siis asiaan piakkoin!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. En ole ostanut mitään testiin Fentyltä, ihonhoito olisi ehkä semmoinen mitä voisi kokeilla :) Se olisi ainakin helppo saada kulutettuakin loppuun asti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sillä minäkin nyt ostin kokeiluun tuon kasvoveden, että on nopeampi käyttää pois. Tuo valovoide tuli sitten korvaajaksi ostettua.
      En katsonut tarkemmin, mitä muuta ihonhoitoa oli tarjolla, mutta niitä voisi tosiaan enemmän ostaa sitten jossain vaiheessa kokeiluun :).

      Poista

Suositut tekstit