perjantai 4. elokuuta 2023

Deck of Panning-projekti, Päivitys nro12, Elokuu 2023

Hellou taas!
Oon tässä parhaani mukaan yrittänyt silmiä rentouttaa aina töiden jälkeen (ja kun oli niitä muita kiireitä alkuviikosta myös), mutta nyt halusin tämän päivityksen tulla viimein tekemään, kun oon pari tavoitetta jo nyt saavuttanut :D.
Tuttuun tapaan Täällä Intro-postaus ja Täällä Päivitys nro 11. Kortit on katsottu uudestaan pyöritetystä Heinäkuun pelialustasta, joka oli tullut saataville kuun puolessa välissä.

Ei taaskaan 4 kortin ennustus toteutunut, mutta tasaisella 3 uudella kortilla jatketaan ^_^.

Colourpopin kiilto sentään loppui kaikkiaan 53 käyttöpäivän jälkeen eli 9 päivää käytin Heinäkuussa, kunnes päädyin toteamaan sen käytetyksi. Ja mähän käytin sitä aina 1 päivän aikana 2-4 kertaan.
Luomiväripaletin käyttö oli helppo ja vihdoin sain kynsilakkaa käytettyä tarvittavat 2 kertaa tavoitteen täyttymiseen :D. Tuotakin enää alle puolet jäljellä 5ml pullossa!

Todella mukava lisäyllätys tuli luomiväripalettiin, kun sain yhden pannunkin näkyviin sävyyn "Barbie"!
Tuo onkin mun suosikkisävy tässä paletissa, kaunis vaaleanpunainen shimmer kultahipuilla.
Shy-sävyä (alarivin eka) käytin muiden ruskeiden sävyjen kanssa kulmiin ja näin aion toimia kaikkien projektin palettien kanssa aina, kun ruskehtavia mattasävyjä paleteista löytyy ^_^.
Aika tasaisesti tuli käytettyä kaikkia sävyjä vähintään 2-3 kertaa. Ensimmäistä "Hold Up" sävyä käytin joka kerta, "Shy":ta 9 kertaa, "Barbie":ta 5 kertaa samoin kuin "Back Up":ia (Shy:n vieressä) 5 kertaa.

Tässä siis 3 uutta korttia.
Nyt oli pari korttia mielestäni vähän samantapaiset, niin toi hieman päänvaivaa...

Tällaisiin sitten päädyin Elokuulle!
Heinäkuulta jatkaa BareMinerals-huulipuna ja Avonin poskipuna-repan.

Ensimmäinen kortti oli Hertta Kuningatar eli "Easy Peasy Lemon Squeezy" eli helposti pannutettava tai tavoitteen saavuttava tuote.
Päädyin ottamaan mukaan ABH Glow Kit Gleam korostussävy-paletin sävyn "Starburst", koska siinä oli jo juuri ja juuri silmillä valoa vasten katsottaessa oleva mikropannu, mutta haluan sen paremmin näkyviin :D.
Instaa seuraavat tietävät jo, miten on mennyt ;).

Toisena korttina tuli Hertta 6, joka oli "Sentimental" eli jotenkin kääntäen ehkä "tunteita herättävä" tai näin ainakin itse päätin.
Päädyin sitten ottamaan täksi kuuksi luomiväripaletiksi Natasha Denonan Tropic-paletin.
Mähän sain tämän aikanaan diilauksena Marisalta ihan New Yorkista asti.
Tuolloinhan olin pakkaukseen pettynyt ja toki nykyään en ole enää sävymaailmasta niin innostunut. Lisäksi se alkoi harmittaa, että tuo alarivi julkaistiin mini-palettina muuan kuukausi tuon paletin saamisen jälkeen ja nimenomaan tuo alarivi oli se "The juttu" tässä paletissa itselleni...
Enäähän en tue ND:aa, kun omistaja on monia juttuja törttöillyt.
Nykyään myös löytyy lukemattomia määria dupe-postauksia, niin jos joku sävymaailma kolahtaa, niin mietin, saako sitä jo ennestään olevilla sävyillä.
Noh, tähän otin tavoitteeksi tutun 10 käyttökertaa, mikä on helppo.
Mattaruskeita kulmiin ja punertavia mattasävyjä poskipuniksi luomiin käytön lisäksi :D.

Viimeisenä korttina tuli Risti 9, joka oli "Nostalgic".
Nämä 2 korttia tosiaan tuotti päänvaivaa, kun ovat hieman samaa tarkoittavia.
Päätin kuitenkin tämän olevan "positiivisempia" tunteita tuova tarkoitus ja päädyin ottamaan mukaan seuraavan kynsilakan.
Mukaan valikoitui ensimmäiseltä ulkomaanlomalta eli 2013 Turkin Antalyasta ostamani Golden Rose-merkin Magic color Nail Laquer. Sävyn nimeä en enää pullosta löytänyt, mutta tuo on yksi mun lempisävyjä kynsilakkakokoelmassa <3.
Tavoitteeksi tuttu 5 käyttökertaa ja toivon tämän olevan helpompi, koska on hieman topper-sävyn tyyppinen eli ei ole kovin peittävä 1 kerroksella. On siis helppokäyttöinen arjessa, eikä pistä silmiin niin herkästi.

Mielenkiintoista käytettävää jälleen Elokuulle. Vielä enemmän kesäistä, mutta ehkä syyskuulle tulee sitten syksyisempää :D.
Toivon saavani nyt (jälleen) 4 tavoitetta täyteen. Tuon Avonin pannun pannutuksen uskon olevan melkoisen työn takana, koska sävy on yllättävän tumma eli sitä ei tarvi kuin hipaista kevyesti siveltimellä. Kiva kuoppa tuossa yläpuoliskossa jo on, joten toki toivo elää sen kanssa kuitenkin :D.
Toivon myös käyttäväni kynsilakkaa useammin, kun nyt olisi niin kiva ja käytettävä sävy :D.

Nyt voisinkin lähteä hetkeksi lepuuttamaan silmiä, tekemään niska-hartiaseudun jumpan ja sitten lakata nuo kynnet ensimmäisen kerran tälle kuulle :D.
Tänne tulee sitten seuraavaksi elokuun ennusteet!
Palaillaan asiaan!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit