torstai 1. helmikuuta 2024

Deck of Panning-projekti, Päivitys nro18, Helmikuu 2024

Hellouuu!
Vähän jännitin, että jaksanko tänään koneelle, kun töissä sain eilen todella kiireellisen satojen näytteiden pleitittämis-tehtävän ja tänään aloitin ensimmäisen :D. Ihan ok se meni, mutta kyllä tuo tulee kropassa tuntumaan varmasti. Kokeilen huomenna tehdä 2 pleittiä, jos siten saisin homman nopeammin pakettiin ja näytteet olisi valmiina ensi viikolla.

Mutta nyt siis katsotaan tämä "jännä" Helmikuun Deck of Panning-päivitys numero 18!
Totutusti Täällä Intro-postaus ja Täällä Päivitys nro 17. Kortit on katsottu uudestaan pyöritetystä Tammikuun pelialustasta, joka oli tullut saataville kuun puolessa välissä. Tai silloinhan alkoi tämän vuoden projekti virallisesti ^_^.
Oon tuonne Intro-postaukseen Edittinä laittanut tämän vuoden intro-videon linkin. Joitain pikku muutoksia ja uusia "prompteja" on tullut mukaan, mutta ei mitään radikaalia.
Entisenä säilyy tuo, että pelilaudan Emilyn pyöräyttää joka kuukausi uudelleen, niin ei haittaa, vaikka samoja kortteja tulisi. Toki sitten jollain toisella kortilla voi olla seuraavassa kuussa sama selitys :D. Tuo ei onneksi ole ollut mulla ongelmana, vaan nimenomaan ne samat kortit kuukaudesta toiseen :D.

Wuuuuhuuu, 4 tavoitetta täyttyi \o/ !!!
Vähän jännitin tuon kynsilakan puolesta mutta nyt pidin itseäni niskasta kiinni sen kanssa :D.

Clionadhin luomivärit oli todella helppo rasti. Crystallineen tuli pannu 2.käyttökerralla ja Lineageen jo 1.käytöllä :D. Käytin kumpaakin sitten yhteensä 3 kertaa. Ring of Fire oli myös helppo. Sekin on muistaakseni glitter-koostumusta, niin sitä sai aina vähän enemmän työstää luomille. Todella kaunis sävy kuitenkin <3.
Avonin ikivanha jauhemainen luomiväri oli myös helppo, sitä käytin aika lailla kulmaluulla monesti yhdessä sen L'Oréalin mono-luomivärin (Golden Beige) kanssa.
Kynsilakkaa käytin nyt poikkeuksellisesti vain 1 kerroksen per käyttökerta, kun oli sen verran peittävä. Toki tuon takia se lähti nopeasti lohkeilemaan, niin nuo lakkauskerrat tuli siksi nyt niin helpolla täyteen.
Mielestäni hupeni tuollakin käytöllä ihan kivasti, alussa oli Lumene-tekstin yläpuolella raja ja käyttöjen jälkeen samaisen tekstin alla!
Colourpopeja käytin taas aika vähän; Telepathya 5 kertaa ja Weenietä 4 kertaa... Tällä tahdilla ovat mukana vielä ensi vuonnakin :'D.

Sain siis nostaa 4 korttia, mutta 1 kortin takia sain nostaa vielä 1 kortin lisää :p.
Helmikuussa on mukana siis 5 uutta tuotetta.

Tällaiselta näyttää sitten Excel. Tutut Telepathy ja Weenie jatkavat Long Haulia :p.

Ensimmäisenä korttina tuli Hertta Kuningatar, joka on Tänä vuonna "Pick your Space".
Sain siis itse valita kohdan pelilaudalta, mutta se piti olla samaa maata nostetun kortin kanssa eli valinta tuli olla Hertta-kolumnista. Valitsin Hertta 8 "Pattern".
Tuotteeksi päädyin ottamaan Too Faced Love Light Highlighter korostuspuuterin sävyssä Ray of Light, joka on kaunis ruusukulta.
Käyttökertoja tutut 10 kertaa.

Seuraavaksi tuli Hertta Ässä, joka oli "Pick up 2".
Piti siis nostaa 2 uutta korttia ja tässä tuli se ylimääräinen tuote mukaan projektiin :D.
Ensiksi tuli Ruutu 6 eli "Chopping Block". Piti siis valita tuote, josta miettii, että pitääkö vai luopuuko siitä.
Mullahan ei ole aikomuksissa luopua mistään nykyisessä kokoelmassa, niin ajattelin tämän nyt niin, että otan käyttöön tuotteen, jota en ole piiiitkään aikaan käyttänyt.
Mukaan lähti siis KVD Beautyn (tämähän oli vielä Kat von D) Metal Crush luomiväri "Raw Power", joka on tuollainen shimmerinen ruosteenpunainen sävy.
Käyttökertoja 10 kertaa.

Toisena korttina nousi Ruutu Kuningas, joka on tänä vuonna "Hit a new Pan".
Pitkällisen pohdinnan jälkeen mukaan lähti jälleen yksi vanha Colourpop Super Shock Shadow, joka oli Hello Kitty-yhteistyönelikossa. Sävy on siis School Bus, joka on tuollainen kaunis tummansininen.
Tässä siis pitää saada pannu näkyviin :D.
Katsotaan, kuinka kauan tuokin on taas mukana :p.

Seuraavaksi pakasta nousi Ruutu Jätkä, joka on  "Cream or Liquid Product".
Tämä oli taas helppo ja mukaan lähti vanha Colourpop x My Little Pony Ultra glossy Lip, Dream Castle huulikiilto.
Otin tälle nyt käyttötavoitteeksi 15 kertaa, vaikka todennäköisesti se 20 olisi myös täyttynyt :D.
Jospa tässäkin alkaisi rakoja näkymään tuon jälkeen!

Viimeisenä korttina tuli Hertta 3, joka oli "Favourite brand".
Tällä päätin aloittaa tämän palettien 10-käytön, joten mukaan lähti Sydney Gracen viime kesänä Christmas in July-alesta tilaamani Where the Wild Things Grow paletti (juujuu, kyllä se esittely postaus vielä tulee :D).
Käyttötavoitteeksi otin siis tutun 10 kertaa.

Tällainen olisi siis Helmikuun tuotejoukko!
Mä nyt toivon, että saisin noille Telepathylle ja Weenielle hieman enemmän käyttökertoja kuin aiempina kuukausina, etteivät ihan niin pitkää aikaa olisi mukana...
Mutta katsotaan, miten käy! Tällä porukalla saa kyllä kivoja juttuja varmasti aikaan ^_^.
Ja mä toivon, että kaikista muista tuotteista saisin tavoitteet täyteen, niin saisin nostaa sitten sen alkuperäisen 4 korttia ensi kuussa :D.

Sain tuossa ennen tämän naputtelun aloitusta otettua ennuste-kuvatkin!
Seuraavaksi tulee todennäköisesti viikonloppuna sitten ennustuksia, joiden perusteella tästä kuusta on toivottavasti tulossa kiva :D.
Palataan siis pian asiaan!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Tuossa SG:n paletissa on kyllä kivat sävyt! Pitäisi kyllä omaakin Telepathya käyttää, siitä kun sai pohjarinkulan esiin, käyttö lopahti kuin seinään :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli tuo paletti wishlist-listalla ilmestymisestään asti ja tuolloin ale-aikaan oli alessa muistaakseni jotain alle 7$ (normihinta 36$) ja sitten vielä sinä päivänä, kun tein paletti-tilauksen, olio kaikki paletit -40% eli tuolle jäi lopulta hintaa alle 4$ :D. En todellakaan tuolla hinnalla voinut vastustaa kiusausta.
      Se tosin oli siksi niin halpa, kun muutamat paletit oli "loppuunmyynnissä", tuo mukaan luettuna eli sitä ei ole enää sivuilla saatavissa.

      Mullakin meinaa olla kyllästymistä havaittavissa noiden Colourpopien kanssa :D.
      Mutta pakko nuita on saada vähemmäksi vähitellen ja kultaisia sävyjä löytyy paleteista niin paljon, että parempi mono-sävyjä yrittää käyttää ensin pois :D.

      Poista

Suositut tekstit