maanantai 21. heinäkuuta 2014

Kosmetiikkaa Tallinnasta And My Precious vol.1 !!!

Jatketaan edelleen tulleilla purkeilla, kun pyysin MP:tä diilaamaan Tallinnan reissullaan siis kosmetiikkaa mulle :). Eilen sain purnukat itselleni ja tällaista sieltä löytyi:

Fruttinia nyt ensimmäiseksi, mutta sen verran pidin järkeni päässä, että pyysin tuoksut, joita en ole kokeillut, kroppakuorintoina (Lime Mint löytyy tosin viime kesän Turkin reissulta myös vartalo-moussena, mutten ole sitä vielä nuuhkinut). Ovat nopeita käyttää pois ja kun kuorintoja ei ollut enää kuin 1½ purkkia jäljellä, niin ihan kohtuullisia oli nämä mielestäni :).
Maksoivat reilut 4e/kpl.

Sitten laivalta pyysin huviksi katsastamaan taxfreessä, minkä hintaiset Sensai kaksoispuhdistus-tuotteet ovat ja kun Step1 ja Step2 tuotteet maksoi yhteensä vajaa 78e, niin käskin siepata mukaan. Olen varmaan pari vuotta haaveillut, että pääsisin testaamaan nämä legendaariset tuotteet, joten nyt ajattelin että sama ostaa, kun tuli nuo mieleen :).
Step1-tuotteena on Cleansing Oil ja Step2-tuotteena Creamy Soap. Kaupan päälle oli tullut minikokoinen Lotion II Moist, joka on ilmeisesti kasvoveden tyyppinen ja jonka pitäisi lisäksi kosteuttaa ihoa.
Nämä jäävät nyt joksikin aikaa odottamaan käyttöään, kun tällä hetkellä käyttämääni JOIKin öljyä on vielä puolet pullosta jäljellä (riittoisaa kamaa kyllä sekin!).

Sitten halusin kokeilla jotain Puhas Loodus-sarjasta, niin pyysin tuomaan tuon Shower Gel with Nourishing and Peeling Apple Extract omenan tuoksuisen suihkugeelin ja Apple Peeling Deep Cleansing Cream kasvokuorinnan.
Tuo kuorinta ei varmaankaan ole kovin kuoriva, kun on puhdistusvoide, mutta saapahan nyt testata :). Suihkugeeli tuoksuu kyllä ihanan raikkaalta omenalta pullon suusta <3.
MP antoi nämä vaivanpalkaksi, kun kävin kissoja ruokkimassa :). Ei nämä kuitenkaan kalliita ollut, jos oikein muistan katsoneeni kuvista, niin 3-4e paikkeilla hinta taisi olla :).

Mutta vihdoin se tuli tämä päivä; sain malttamattomana 3kk ja 20 päivää odottamani kihla- ja vihkisormukseni aamulla postin mukana <3 !!!
Mr.Insinööri ehti saada paketin, kun oli vielä kotona ja toi sitten mulle sen töihin :D.

Ja olihan ne ihanat <3 <3.
Tässä nähtävillä myös Mr.Insinöörin sormus, jonka hän on saanut Kesäkuussa Turun Kultasepältä.
Piti sillekin vähän suunnitella se tuolla sivuilla olevalla Aurea-suunnitteluohjelmalla. Hänellä on siis 5mm leveä 14K kiiltävää kelta- ja punakultaa oleva sormus, jossa keskellä 1mm levyinen vinoon menevä mattainen ura, joka erottaa kelta- ja punakullan. Mr.Insinöörille tulee vain tämä sormus (pitää vaan ennen häitä käydä uudelleen kiillottamassa) :).
Ja minun molemmat sormukset ovat siis tehty ja suunniteltu PolarKorulla.
Sormusten suunnittelu lähti siis liikkeelle siitä, kun Jari oli valinnut 2 sormusmallia mun laittamista kuvista (olin parit kuvakollaasit kerännyt eri sivustoilta itseäni miellyttävistä sormuksista).
Sittenhän mulla oli miljoona pyyntöä, että haluaisin sellaista, tällaista ja tuollaista sormuksiin kiiitooos ja niiden pyyntöjen pohjalta kihlasormuksesta tuli lopulta tällainen :D. Loput jutut laitettiin sitten vihkisormukseen :p. Vihkin kuva tulee sitten häiden jälkeen ;).
Otin suoraan nämä kihlan tiedot (jos jotain kiinnostaa ja ymmärtää näistä, itse en juurikaan ymmärrä) todistuksesta, jonka saan ensi kuussa allekirjoitettuna:
18K (Au750) kiiltävää kelta- ja roosa(puna??)kultaa, 1kpl (round mixed cut?) 0.051ct smaragdi, 2kpl yhteensä 0.071ct brilliant-hiotut mustat timantit ja 10kpl yhteensä 0.109ct D-F/VVS-VS brilliant-hiotut kirkkaat timantit.

En voisi olla tyytyväisempi molempiin omiin sormuksiini! Ovat niin minun tyyliä ja kertovat myös paljon meidän suhteestamme ^_^.
Lisäksi olin koko ajan siinä oletuksessa, että tuohon kihlaan tulee 8 kirkasta timanttia, kun olin katsonut niitä auto cad-kuvia sillä mielellä, enkä puusilmänä huomannut niitä edes valmiin sormuksen kuvissa, ennen kuin laskun sain ja sen perusteella katsoin kuvat uudelleen, siellähän oli ihan selvästi 5 blingiä molemmin puolin :D.
Sainpahan siis 2 "ilmaista" timanttia ;D.
Nyt timantteja on sopivasti siis 10kpl, yksi jokaiselle yhdessäolomme vuodelle, joka tulee hääpäivänä täyteen :). Mustat timantit tuovat paitsi vähän rokahtavaa ilmettä, mutta kuvastavat myös niitä vähemmän mukavia aikoja suhteessamme ja joista olemme kuitenkin selvinneet :). Muoto ja kaksivärisyys kuvastavat sitten lupausta kahden elämän yhdistymisestä yhdeksi. Ja smaragdin halusin, kun mulle sopii vihreä väri ja tykkään timanttien lisäksi myös smaragdeista :D. Ah, kuinka syvällistä :p.

Ovat siis täydellisiä mulle, mutta ainoa mistä olen vielä epävarma on sormusten koko. Töissä (toimistossa viileämpää) meinasi tuo kihla lähteä sormesta vähän turhan helposti (nivel ei juurikaan pidätellyt). Molempien sormusten ollessa sormessa pysyivät vähän paremmin, mutta pientä pyörimistä oli edelleen havaittavissa. Tuolla ulkona hikoillessa +26C:ssa kitkaa oli onneksi vähän enemmän sormessa.
Nyt koko on molemmissa sormuksissa 16.25mm ja mietin, josko kävisin pienennyttämässä 16mm:iin jossain vaiheessa.
Katselen nyt vielä tässä ja totuttelen tähän jonkun aikaa, en halua heti uudelleen näistä luopua pienennyksen ajaksi :D.

Niin ja eilen, kun kävimme veljeni pojan rippijuhlissa (voi hitsi, että tunnen itseni vanhaksi...), niin kysyin veljeltäni, voisiko hän sitten saattaa minut alttarille. Ei tyrmännyt, muttei myöskään suostunut heti suorilta :D.
Oli kuulemma pelännyt, että kysyn tuota :p. Ilmeisesti pelkää itse pyörtyvänsä siinä kävellessä, mutta itse sanoin, että sitten meitä taitaa olla kaksi :D. Saa siis nähdä, pitääkö mun yksin kävellä vai onko siellä käytävällä sitten kaksi pyörtynyttä sisarusta ;).
Nähtiin eilen kirkkokin, kun konfirmaatio oli siellä. Onneksi ei käytävä ole kovinkaan pitkä, joten ehkä sen selviää hengissä! Siellä oli myös piano, joten täytyy kysyä sitten syksyllä, kun tilaisuutta suunnitellaan, josko kanttori voisi sillä sitten marssit soittaa urkujen tilalta! Tulisi vähän herkempi tunnelma minun mielestäni :).

Tällaisia kuulumisia tänne tällä erää!
Kokeillaan, josko saisin huomenna viimein esiteltyä oman Livboxini, vaikkei siinä enää mitään yllättävää taida olla :D.
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Puuh.. hiivatin bloggeri on nykyään kadottanut kaikki viestit mitkä tänne koitan kirjoitella. Mutta siis!

    Oikein sievä sormus (anteeksi, kiinnitän heti ekana huomiota sun sormukseen :D). Ihan on kyllä sun näköinen!

    Sitten suosittelen niitä urkuja. Voi tuntua hurjalta se "prööt" mikä niistä pääsee mutta usko tai älä, se pianomusiikki voi jäädä aivan liian vaisuksi sitten kun paikalla on ihmisiä. En nyt ihan tarkasti muista millainen akustiikka kastellin kirkossa on ja varmasti voitte jutella asiasta urkurin kanssa. Aina on tällaisiin on keksitty loistava keskitie.. :) Niin ja käsittääkseni uruista voi myös hiljentää sitä saundia niin ei puske pahasti korviin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No höh, tuo Blogger meinaa kyllä vähän väliä temppuilla! Muutaman kerran meinannut itsellä mennä hermot postausta kirjottaessa, kun kuvat hyppii mihin sattuu ja tekstiä ei saa kirjoitettua haluamaani paikkaan :/.
      Jospa kommentit alkaisi pian näkyä tas normaalisti!

      Kiitti ja sormushan oli mulla pääasiana tässä postauksessa :D.
      Se on kyllä niin ihana <3.

      Kiitos vinkistä, täytyy tosiaan jutella sitten sen kanttorin kanssa, että kumpi olisi parempi! Tuolla konfirmaatio-tilaisuudessa soittivat muutaman virren pianolla (sali oli täynnä ihmisiä) ja ihan hyvältä sekin omaan korvaan kuulosti, siitä sen päähäni sainkin, että jos urkujen sijaan olisi piano sitten marsseissa :).
      Mutta syksyllä tuo selviää sitten, katsotaan mihin lopulta päädytään ^_^.

      Poista
  2. Oijoi miten ihania tuliaisia!! :)

    Ja ihana sormus myös! Parasta tosiaan on tuo kaikki symboliikka, se on niin paljon enemmän kuin normisormus. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, innolla otan nuo testiin ^_^. Kuorinnat ja suihkari pääsee kokeiluun ensin :D.

      Sormus on kyllä niin ihana <3. Ja kuinka se välkehtii auringossa, henki meinaa välillä salpaantua, kun jään vaan sitä tuijottelemaan <3.
      Harmi vaan, kun täysin ei pysty rentoutumaan tuon väljyyden takia, mutta onneksi tuo hikinen ilma vähän niihkeyttää sormia, ettei pääse tippumaan :D.

      Poista

Suositut tekstit