keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Kesäkuussa Kuorittu Kovasti Kroppaa

Hellou!
Eilinen meni hääjutuissa sekä postissa ja kaupassa käymiseen, joten nyt tulee sitten viimeiset kesäkuun loppuneet esittelyyn. Kyseessä onkin nyt vain kroppakuorintoja :).

Ensimmäisenä sain käytettyä tämän suht uuden Avonin Planet Spa-sarjan Fantastically Firming Body Polisher with Columbian Coffee Extract kuorinnan.
Koostumukseltaan tämä oli ruskeaa mössöä, joka yllätyksekseni kuori melko hyvin! Ei tässä minun makuuni liikaa raapivuutta ollut kuitenkaan eli olisi voinut olla vieläkin kuorivampikin. Ei tätä silti tarvinnut puolta tuubia ruutata kerralla kropalle, että tarpeeksi tehoja saisin omaan makuuni.
Samaa luokkaa mielestäni oli kuorivuudeltaan saman sarjan oliiviöljy-kuorinnan kanssa, Bali Botanica-kuorintaan verrattuna tämä oli raapiva :D.
Vielä olisi testaamatta Kuolleenmeren mineraalit-sarjan ja uuden Amazonian treasures-sarjan kuorinnat, tämä kahvi ja oliiviöljy ovat tähän mennessä omaan makuuni ja tämän tuoksua rakastin. Kyllä tämä kahvilta tuoksui jonkin verran, mutta ei liikaa :).
Voisin ostaa uudelleen, vaikkei tämä esim. Fruttini-kuorintojen tehoon pääse koskaan :).

Toisena sain loppumaan tämän viime marraskuussa kokeiluun tilaamani Angel's Spa Raw Sugar Body Scrub with Dark Chocolate kuorinnan.

Purkin aukaistua sieltä paljastui näin veikeä näky :D. Liekö osittain tuo raakasokeri ollut tuossa pinnassa hohtamassa.
Pinnan jälkeen loppukuorinta oli tasaisen ruskeaa mössöä, hieman joutui voimaa käyttämään, kun kaapi tätä sormilla kropalle.
Purkki oli melko iso, joka oli suihkussa melko epäkäytännöllinen, siitä pieni miinus.

Mutta muuten tämä sitten oli todella hyvä kuorinta!
Tämä ei raapinut, mutta kuori silti melko tehokkaasti kroppaa. Herkempi ihoisten ei varmasti kannata liikaa kerralla käyttää tätä ja muutenkin suosittelisin käytettäväksi runsaan veden kanssa.
Tämä myös kosteutti hieman ihoa, vaikkei yhtä paljon kuin esim. The Body Shopin kuorinnat. Tuoksu oli ihanan suklainen, ei kuitenkaan sellainen ällömakea, vaan juurikin tummansuklaan tuoksuinen.
Kaiken kaikkiaan oli erittäin positiivinen yllätys ja jos joskus tähän törmään uudelleen, niin voisin ostaa lisää :).

Viimeinen tuote, jonka kesäkuussa käytin, oli tämä Avonin Naturals-sarjan Moisturising Chocolate Body Scrub kuorinta.
Kuorintatehoiltaan tämä toi jälleen pettymyksen, muiden kokeilemieni Naturals-kuorintojen tapaan :/. Mulle ei tehot riitä alkuunkaan, aivan liian hellävarainen. Sain ruutata melko paljon tätä kropalle, että sain hieman paremmat tehot.
Tässäkään tapauksessa ei voi korostaa liikaa sitä, että ihmisillä ihot ovat yksilöllisiä. Itse tosiaan rakastan kunnon raapivuutta (tekisi mieli joskus kokeilla ihan oikeaa merisuolaa kuorinnaksi :D), mutta esimerkiksi yksi ystäväni, joka on aiempia mansikan ja vaniljan tuoksuisia Naturals-kuorintoja tilannut sanoi, että jo ne ovat hänen iholleen jopa liian raapivia :).
Eli lämpimästi suosittelen heille, joilla on herkempi iho, mutta merisuola-tasoista raapivuutta kaipaavien kannattaa skipata tämä kuorinta suosiolla.
Toki "suihkugeelinä" tätä on miellyttävä käyttää, sillä tämä kosteuttaa pikkuisen ihoa ja tuoksu oli kyllä aivan taivaallisen ihana, sellainen maitosuklaakonvehtisen makea!
Aion joskus ostaa tätä uudelleen, en kuorintatehojen vaan nimenomaan tuoksun takia :).

Nyt olisi kesäkuu yhteenvetoa lukuunottamatta pulkassa, mutta sen pistän huomenna eetteriin, vaikka mikä olisi :D.
Eilen tosiaan sain käydä jälleen häämekkoa sovittamassa ja lisäksi kokeilussa oli hiuspanta ja olkapäille työkaverilta lainaan saamani turkis-"juttu" (en tiedä, mikä se on nimeltään). Todella hyvin passasi kaikki yhteen, joten nyt on sitten olkapäillekin lämmikettä! Mekkoon oli tosiaan laahus ja päällystylli siistitty ja lisäksi alustylli otettu pyynnöstäni pois.
Yön yli nukuttua aloin harmitella, että poistatin sen alustyllin, kun vaikka se mun silmiin näytti vähän liikaa prinsessamaiselta, niin se toi helmaan ryhtiä, mikä nyt poistui :/.
Tämän siitä saa, kun ei vaan osaa etukäteen kuvitella yhtään, miten mikin juttu vaikuttaa lopputulokseen... Noh, työkaveri sitten ehdotti kun näytin känny-kuvaa ja tuskailin tuota asiaa, että voisiko siitä alustyllistä tehdä hameen, niin silloin pystyisi hyvin miettimään, laittaako sen alle vai ei! Onneksi olivat Katariinassa jättäneet sen tyllin pukupussiin, niin voi sitten kysyä, kun vie ompelijalle, että onnistuuko siitä vielä hameen teko :).
Voisi sitten hääpäiväksi kuitenkin laittaa sen alle ja kun iltapuvuksi muokkaa tuon mekon, niin miettiä käyttääkö sitä tylliä vai ei :).
Saapa nähdä, kuinka paljon mä vielä aiheutan itselleni harmaita hiuksia tuon mekon kanssa... :p
Margit ja Mr.Insinööri olivat mun mukana ja kyllähän tuo tuleva sulhokin kuulosti ihan positiivisia sanoja sanovan mekosta (tai sitten se sanoi niin vaan mun mieliksi :p). Ehkä tämä tästä taas etenee, katsotaan, milloin saan aikaiseksi viedä ompelijalle lopullisiin muokkauksiin.
Jos löytäisin ne kengät tulevana lauantaina, niin sitten sen voisi viedä heti, kun pystyy. Aion viedä Kaunis Ommel-ompelimoon, kun kehuja olen siitäkin kuullut :).

Lisäksi Margit tuli tuon mekkosovituksen jälkeen kylään ja saatiin kuunnella ensimmäinen raakile-versio meidän häätanssi-kappaleesta ^_^. Raakile versioksi oli kyllä mun omaan kokemattomaan korvaan aivan ihana, en pysty aattelemaan, miten paljon "parempi" tuosta vielä voi tulla :D.
Täysin erilainenhan siitä tulee kuin mitä alkuperäinen kappale on, mutta tässä biisissä on mulle kaikista tärkeintä ne sanat :). Silti tuo tulee olemaan aivan täydellinen sovitus juurikin häähitaaksi, alkuperäisen vauhdikkaamman kappaleen voi sitten tanssia myöhemmin illalla, kun boolia on hieman nautittu :D.
Iiiiks, jännittää kyllä ihan hirmuisesti tuo lopullinen versio ja se, kuinka pahasti mä tulen kalliit meikkini itkemään poskille tuon tanssin aikana (ellei sitten vihkitilaisuus jo hoida tämän asian), kun tuota raakile-versiota kuunnellessakaan ei kyyneleet tavattoman kaukana olleet :D.
Vajaa 6kk pitäisi vielä H-hetkeä odottaa!!

Sormuksista ei ole vielä kuulunut mitään :/. Alan jo melko malttamaton olla niidenkin suhteen... 11 päivää sitten tuli edellinen sähköposti, piti varmistaa vielä että tuleeko mattapunakulta molempiin vain vaan toiseen sormukseen.
Jospa sieltä piakkoin tulisi taas viestiä, kun tuolloin ne alkoivat olla kuulemma aika lailla valmiina muuten! Ehkä se sanonta pitää tässä paikkaansa, että hyvää kannattaa odottaa :)
Mutta nyt taidan tämän höpöttelyn lopetella tähän tällä erää, niin palataan huomenna taas asiaan!
Miumoi <3

2 kommenttia:

Suositut tekstit