torstai 17. heinäkuuta 2014

Uutta tukkaa ja muutamat pienet loppuneet

Tänään olikin mukava päivä, kun oli aika taas käydä kampaajan penkillä istumassa Jörö-Jukassa.
Tällä kertaa ei tullut mitään isompia muutoksia, kun halusin pituutta pitää ja kasvattaa häitä varten ja väri tulee olemaan sitten samantyyppinen kuin nyt.

Punapäänä siis pysyin edelleen, tällä kertaa laitettiin vain hitusen punaisempaa kuparia kuin edelliskerralla ja lisäksi muutama vaalea raita elävöittämään väriä.
En alkanut nyt yksin ollessani kuvailemaan tämän enempää, kun nyt ei hiuksia edes leikattu muuten kuin tasoittamalla 1cm verran latvoja.
Häät siis mennään vielä punapäänä, mutta ensi vuonna voisi kehitellä jotain muuta vuorostaan :).
Harmi vain, kun Maria, jonka luona olen käynyt jo 4 kertaa, jää äitiyslomalle :(. Joudun siis uuden kampaajan etsimään jälleen ainakin vuodeksi (ehkä pidempäänkin). Hän kuitenkin suositteli mulle Anne-nimistä kampaajaa, joten varaan ehkä hänelle todennäköisesti värjäysajan lähelle häitä. Hänen luonaan kuulemma monet punapäät käyvät ja hän laittaa myös Marian hiukset :). Uskallan luottaa siis hyvään lopputulokseen :).

Teinpä sitten taas lisää plussaa... Mun oli pakko ostaa tämä, kun tuoksui ja tuntui hiukset niin kivoille tämän jälkeen :D. Puhumattakaan tuosta kauniista purkin ruusukullan sävystä <3.
Tästä tulikin sormukseni mieleen, ei ole eilisen jälkeen edenneet mail centre:stä mihinkään, jossa se on tilassa "container received" :(.
Kattoo nyt kuin kauan menee tuossa...

Muuuutta, on mulla jotain pientä loppunutkin! Tässä muutamat lyhyet esittelyt!
Eli niin kuin sanoin edellisen Avonin tilauksen yhteydessä, niin pidin tästä Avonin Instinct Forbidden Eau de Parfym näytteestä sen verran, että täytyi tilata täysikokoinen pullo :p.
Tässä on siis Sitrusta, Orvokkia, Gardeniaa, punaisia marjoja ja tahitilaista vaniljaa.
Minun nenääni yllättävän raikkaan mutta makean puoleinen tuoksu, ei yhtään niin raskas tuoksu, mitä monet EdP yleensä ovat! Täytyy vielä vertailla alkuperäiseen Instinct-tuoksuun, mutta pidin tästä kyllä enemmän ensi nuuhkaisulla.

Sitten sain käytettyä Kesäkuun Livboxista tulleen 15ml Neutrogena Visibly Clear Pore & Shine Daily Scrub kasvojen kuorivan pesun.
Kuvittelin tämän olevan kunnon raapiva kuorinta, sillä vertasin tätä Louis Widmerin kuorintaan. Ei olisi pitänyt verrata, sillä tämä ei ollut yhtään samanlainen :(.
Koostumus oli melko voidemainen, jonka seassa oli jonkun verran kuorivia rakeita. On siis varmaan hyvä rasvoittuvan ihon päivittäiseen pesuun, mutta kunnon kuorintana tämä ei riittänyt alkuunkaan omaan makuuni. Herkemmälle iholle varmaan olisi tujukin kuorinta :).
Itselle en aio ostaa täysikokoista tuotetta, oli muutenkin vähän tylsä.

Myöskin kesäkuun Livboxista tullut 50ml Nivea In-shower Body Milk Skin Conditioner suihkuvoide kohtasi loppunsa.
Tästä olen jo aiemmin käyttänyt samaisen mini-tuubin, eikä mulla ole lisättävää tuohon aiempaan tekstiin. Tuoksu on tylsä, mutta tehot hyvät eli edelleen voisin täysikokoisen pullon ostaa laiskoille illoille. Saa nähdä, milloin saan aikaiseksi ostaa sen :).

Viimeisenä tälle erää sitten 6ml The Body Shopin Vitamin E Sink-in Moisture Face Mask kasvonaamio, jonka sain viime joulukuussa TBS:n joulukalenterista :).
Tästä riitti 2 kertaan ja tunsin, että iho olisi jollain tavalla pehmeämpi ja kosteutetun oloinen. Iso miinus tulee vaan siitä, että tämä kirveli ihan sairaasti poskilla ja nenän ympäryksillä pari minuuttia :( Meinasin heti pestä pois, mutta päätin sinnitellä ja muutaman minuutin päästä pahin polttelu loppui.
Vaikka se ilmeisesti tarkoittaakin, että iho on kuiva ja siksi kirvelee, niin en aio tuon takia ostaa täysikokoisena tätä uudelleen. Haluan naamion myös rentouttavan/hemmottelevan, enkä haluaisi sietää mitään kipua tai kirvelyä.

Tällaista tänne tällä erää, jatketaan taas pian :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit