perjantai 7. elokuuta 2015

Livbox Elokuu 2015

No niin, jälleen on se aika kuukaudesta, kun Livbox-postaukset valtaavat blogit, joten tässäpä tulee sitten minun paasaukseni Elokuun boksin sisällöstä :D.

Teemana oli jäljellä oleva kesä ja mukana oli vielä muutama kesän uutuustuote.
Väriteema oli kaunis violetti.
Boksi myös painoi jälleen tosi paljon!

Ja tässä on yleiskuva sisällöstä!
Erittäin täyteläinen boksi taas, mukana oli 3 täysikokoista ja 4 minikokoista tuotetta sekä lisäksi pari ale-koodia Dermoshopiin (ilmaiset toimituskulut) ja Kauneutta.comiin (-20% ale). Harmi, etten ehdi nuita koodeja käyttää enää tässä kuussa :p.
Mutta spontaani tuskan parahduskin kyllä itseltäni pääsi...

...jonka aiheutti tämä täysikokoinen Lumene Arctic Aqua 3D Hydration Cream-Gel for Normal/Dry Skin kasvovoidegeeli (ovh 11.90e/50ml).
Suoraan sanottuna, nyt meinaa alkaa hermo mennä näiden kasvovoiteiden kanssa :/.
Eikö noilla yrityksillä ole antaa muita tuotteita kuin näitä kokeiluun??!!?
Laskin, että tämän vuoden puolella on mulle tullut jo 3kpl täysikokoisia ja 1kpl 15ml kasvovoide sekä tehonaamio, jota voi kyllä yövoiteena käyttää...
Viime vuonna tuli 2kpl täysikokoisia ja aurinkovoide sekä 3kpl minikokoisia (2kpl 15ml ja 1kpl 25ml), 1 mini-yönaamio ja 1 miniyövoide. 2013 vuoden voiteet oon sentään saanut jo käytettyä...
Tällä hetkellä käytän tosiaan aamuisin vuoropäivin mattapintaistavia voiteita, 3 täysikokoista (2 Livboxista ja se kolmaskin oli, mutta sain sen MP:ltä) ja 1 minikokoa... Ehkä tämä on vaan kosmetiikka-narkomaanien ongelma???
Noh, aattelin viedä tämän työkaverille testiin ja jos hänen kuivalle iholle passaa, niin annan hänelle... Tämä ei muuten pääsisi pitkään aikaan käyttöön...

Toisena täysikokoisena oli Wella EIMI Perfect Me Lightweight BB Lotion (ovh 21,90e/100ml).
Tässä alkoi huvittaa tuo BB-lisänimitys :D. Normaali hiuksiin jätettävä hoito tämä taitaa olla :). Mielelläni kyllä testaan tämän, ei olisi varmaan koskaan itse tullut ostettua!
Ehkä voisin ottaa jopa matkalle mukaan, kun UV-suojaakin pitäisi tästä näköjään löytyä!

Viimeisenä täysikokoisena löytyi 8ml Kubiss London Nail Polish kynsilakka sävyssä no84 (ovh 4,95e/2kpl á 8ml).
Kuvan väri on vääristynyt, ei ole tuollainen pinkki, vaan metallisen vaaleanpunainen.
Tykkäsin sävystä ja lakkasin eilen pari paljasta kynttä tällä. Vaatii useamman kerroksen peittääkseen (jopa 5 ohutta kerrosta, jonka verran laitoin kynsisampleriin).
Kunhan postauksen saan tehtyä, niin ajattelin lakkailla kynsiä noilla mun uusilla lakoilla :).

Minikokoisina tuli jälleen 75ml uudistuneet Cutrin Careism Shampoo ja Careism Conditioner hoitoaine värjätyille hiuksille (ovh 12,90e/300ml ja 14,90e/200ml).
Tuli vähän plaah-fiilis, kun edellisessäkin oli matkasetti, mutta nyt kun matkamme on lähellä, niin on sama nämäkin ottaa mukaan käyttöön :). Olen haaveillut kokeilevani näitä vanhojakin versioita, mutta näköjään ehtivät uusiutumaan :D.

Sitten seuraavana mininä löytyi 50ml Dermosil Structure & Volume Hair Spray hiuslakka (ovh 2,70e/50ml).
Tämänkin kohdalla pääsi pienoinen huokaus, sillä parasta aikaa on 2 muun hiuslakan kanssa juurikin tästä itse ostamani pullo myös käytössä vuorollaan :p.
Ei siis päässyt nyt uutta juttua kokeilemaan :D.

Viimeisenä oli 25ml minikokoinen Nivea Invisible Roll-on Anti-Perspirant for Black & White dödö (ovh 3,05e/50ml).
Myös tämän kohdalla tuli huokaus, kun viime kuussakin tuli dödö. Onneksi se Rexona on loppusuoralla, niin voin tämän minin ottaa seuraavaksi ehkä käyttöön. Nopeasti varmaan kuluu :). Mielenkiinnolla testaan tämän toki!

Tällainen oli elokuun boksi, miltä näytti???
Tykkäsin kyllä paljon siitä, että oli hyvän kokoiset tuotteet, mutta sitten nuo muutamat paasauksen kohteet...
Noh, itsepä tilaan boksia, vaikka purkkeja olisi jo muutaman ihmisen tarpeiksi :D.
Katsotaan, mitä ensi kuu tuo tullessaan!
Mutta nyt alan lakata kynsiä, niin palaillaanpas seuraavaksi loppuneen tuotteen kanssa asiaan... Paitsi että pari tullutta tuotetta pitäisi esitellä myös :p.
Noh, jos jotain lohtua, niin enpä tehnytkään Avonille nyt 11.jaksosta tilausta \o/. Teen sitten matkan jälkeen 12.jaksosta ja ostelen tämänkin jakson edestä :D.
Ja huomasin (kiitos vinkistä Mimosa!), että Britti-Lushiin oli ilmestynyt uudet tuotteet!!! Kaikki näytti kyllä niiiiiin mielenkiintoisilta... Ja Comforter-suihkugeeli taisi tulla nyt vaki-valikoimaan <3 <3. Hitsi, kun olisi tajunnut niiden Limited Stokkien ennakoivan tätä, niin ei olisi turhaan tarvinnut jemmata pulloja... Nooh, onpahan muita kokeiltavia nyt ^_^.
Miumoi <3

13 kommenttia:

  1. Haha, ole hyvä (kai?) :D

    Ensi kuun boxille olisi semmoinen toive, että kukaan bloggaaja ei valitse suosikki dödöään tai kasvorasvaa. The Body Shopin tuote olisi kyllä kiva saada pitkästä aikaa. Lumenea kun on tullut jo.. 8 kk putkeen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, oli hyvä vinkki oikeesti :D. Aloin tosin haaveilla tilauksen teosta, mutta onneksi nyt ei tarvitse kiirehtiä, kun ovat vakivalikoimaa ^_^.

      Jooo, toivon todella, ettei löydy kasvovoidetta seuraavasta boxista... Tai Lumenea... Kun olisi kerrankin ihan selektiivisiä merkkejä! Mua ei haittais näytekootkaan niistä!

      Poista
  2. Paljolta kyllä kuulostaa tuo boksista tullut voidemäärä, itellä kun kuluu tähän öljynaamaan ehkä se yks 50ml purkki vuodessa... (Tunnustan kyllä, etten rasvaile kuin suihkun jälkeen iltaisin kasvoja.) Toivotaan, että nyt tulee taukoa kasvovoiteista. ;)
    Mielenkiintosimmat tuotteet oli nuo Cutrinin ja Wellan tuotteet, jotka oonkin ottanut heti käyttöön - Cutrinia "joudun" varmaan ostaa heti lisää, kun nämä loppuu.. ;)
    t. ekan poksinsa saanut meliina :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Entä jos sulla just siksi rasvoittuukin kasvot, iho vaatii kosteutta ja tunkee sit sitä rasvaa, kun ei muuten saa? :)
      Itse en vaan pysty olemaan ilman, aamuin ja illoin tulee laitettua, vaikka nyt kesäaikaan iho puskee juurikin sitä rasvaa ulos enemmän.
      Vähän on ne käytössä olevat mattapintaistavat voiteet kuitenkin auttanu :).

      Ooo, sulla oli nyt eka boxi? :D
      On tän tilaaminen kyllä kivaa, vaikka nyt alkaa vähän turhauttaa tuo toistuvuus :).
      En mä aio kuitenkaan tilausta lopettaa :p. Kyllä nuo rasvat joskus loppuu :D

      Tuo Wella oli kyllä yllättävän kiva yhen kokeilun perusteella!!
      Toki käytän muitakin tököttejä suihkun jälkeen, mutta jotenkin tuntui että sitä BB-lotionia käytettyä oli hiukset normaalia siloisemmat kuin esim. Avonin supreme oils-suihketta käytettyä. Testailut jatkuu :).

      Poista
    2. Meikin alle en kyllä pysty mitään laittaa, valuu samantien kaikki meikkivoiteet jos on päivävoidetta yrittäny laittaa kun ne ei vaan imeydy.. ihotautilääkäri myös nimenomaan sano, että ei voiteita. o.O tiedä tuosta sitten, kuinka pätevä oli noin muutoin, kun käski myös pestä palasaippualla kasvot :O en sitten oikeestaan totellu sen neuvoja, kun kuitenki rasvaan enkä tosiaan pese palasaippualla.. :D
      Joo eka boksi oli, ja saattaa olla, että jatkan tilausta tuon kolmen kuukauden jälkeen. ;) Hyvä ajotus kyllä oli alottaa tilaus, kun ens kuussa tosiaan se bloggaajaboksiki tulossa :)

      Niin ja mites Siiri jakselee, onko lääkitys auttanut? Tosi kurjaa tuollanen sairastaminen.. :/ Meijän isommalla on ollu silmäongelmia ja kurjaa on lääkitä (pitkä kortisonikuuri), kun toinen ei ymmärrä tarkotusperiä.. :P
      -meliina

      Poista
    3. Aaaa, no siinä tapauksessa pitää sit tehä (tai yrittää) niin kuin lääkäri on sanonu, vaikka tuo palasaippualla pesu kuulostaa oudolle :o.
      Tosin kyllähän joillakin iho ei oo moksiskaan, vaikkei juurikaan ihmeellisemmillä aineilla pesisikään.

      Sun on hyvä nyt tilailla ja tarvittaessa lopettaa, kun hinta ei muutu :D
      Mä en raaski pitää senkään takia paussia, kun mulle tulee sillä ihan vanhalla 13,90e hinnalla tuo boksi :D.
      Tosin pisteitä ois sen verran kasassa, että saisin 2 ilmaista boksia :p.

      Siiri on ollut ihan ok, tosi väsynyt ja "pöllyssä" (antoi eilen leikata toisen takavarpaan kynnetkin, kehräten vaan :D).
      Lääkkeen vaikutuksestahan ei voi tietää, kun ei niitä kohtauksia ennenkään pystyny ennustaan, vaikkakin ne viime aikaiset tulikin tiheämmin...
      Pari viikkoa kuulemma menee siinä pöhnässä, joten katotaan nyt, miten meijän loman aika menee ja miten mun äiti saa lääkkeen annettua...
      Melkoisessa stressissä oon ite ollu tässä koko ajan, saa nähdä pystynkö rentoutumaan matkalla ollenkaan, kun murehdin tuota...

      Ei kuulosta herkulta sullakaan, pitääkö sun antaa tabletteja vai missä muodossa kortisoni on?

      Poista
    4. Jospa Siiri söis kiltisti lääkkeensä kun on hoitaja lääkitsemässä, toivotaan näin.. :)
      Meillä on ollu silmätippoina tuo kortisoni, nyt ollaan jo paremmalla puolella, kun aluksi piti laittaa NELJÄ kertaa päivässä tuota, nyt lopetellaan pikkuhiljaa käyttöä kokonaan.. Silmät on nyt onneks jo ihan ok. Oon nyt sitten joutunu putsaileen kissan silmiä urakalla ja jatkossa joutuu edelleen, ettei tilanne enää toistuis.. on ollu tuskanen silmätulehus :( (sillä on ilmeisesti ahtaat kyynelkanavat ja sitten yli-innokas ittensä pesijä ei jätä silmiään ajoissa rauhaan --> tulehtuu. kaiken lisäks kauluria ei voi käyttää, ku sitte karvanaama rupee ripuloimaan stressistä... on nää ihania nää elukat! :D)
      -meliina

      Poista
    5. No nyt luin uudelleen tuon sun kommentin niin olihan siinä jo silmäongelmat mainittu... Pitäisi itsekin ottaa silmät käteen ja lukea :D.
      Oi hitsi, tuo kuulostaa kyllä niin hirveeltä :/. Onneksi siellä on kisu parempaan päin ja toivotaan, ettei heti uusiutuisi!
      Osaa nämä elukat olla kyllä yksiä murheen kryynejä :D.

      Poista
  3. Oho onks sulla Rexona jo loppumassa? :D Muistan ku kirjotit et se on varmaan riittoisa tapaus... No mä en oo sitä ihan niin paljon käyttänyt, oon käyttäny vuoronperään myös sellasta suihkedeodoranttia. Rexonaa on aika paljon vielä jäljellä. :D Onneks tykkään kyllä siitä! Mut on vaan tosiaan niin tehokas ja riittoisa ettei ees joka toinen päivä välttis tarvii. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja boksista... Mähän luulin aluksi tän boksin olevan se bloggaajien boksi. :D Katoin tuotteet pari kertaa läpi että "oikeesti....??" Ei näyttäny välttämättä bloggaajien suosikeilta. :D Ja mua ärsytti ku missään ei lukenu KEIDEN suosikkeja on! :D Nooh, pianhan asia selvis ku rupesin googlettaa. Ei ollu mun suosikkiboksi, mielenkiintoisimmat oli musta se hius-BB (ihan uutta mulle!) ja deodorantti.

      Poista
    2. No niin mä luulin, että se Rexona ois tosi riittoisa tapaus!
      Vaan nyt se "pohja" on menossa sen Rexona-tekstin yläpuolella jo! Voi siis olla että tässä kuussa tai viimeistään ensi kuun alkupuolella se loppuu!!
      Oon käyttäny sitä ihan samalla lailla kuin roll-on dödöjäkin, tuota laitan molempiin kainaloihin noin yhden "naksautuksen" verran :).

      Hahah :D.
      Onneksi tuo ei sentään ollut se bloggaaja-boksi :D. Mutta varmasti on ihan huippu boksi tulossa, monta suosikki-bloggaajaa jo paljastettu ^_^.
      Hius-BB-voide on ollu kyllä yllättävän hyvä!!

      Poista
    3. Oho, siullahan on kulunut Rexona nopeasti yhden naksauksen taktiikallakin O.o Miekin olen sitä yhtä naksautusta pitänyt sopivana, muuten tulee liikaa ja se ei kuivu ikinä -_-

      Poista
    4. Siis mulla menee kerralla se 2 naksautusta eli naksaus/kainalo. Tosin vähän tapauskohtaisesti katson minkä verran laitan, mut usein tuon verran pistän :)
      Laitan dödöt yleensä jo silloin, kun oon levittäny kasvovoiteet imeytymään, ennen hampaiden pesua. Saa sit kuivua rauhassa sillä aikaa, kun meikkaan ja värkkään muuta (ruokin kissoja tai putsaan hiekkalaatikkoa) samalla :).

      Poista

Suositut tekstit