sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Kaikenmoista taas hiuksiinkin laitettu

Nyt tulisi sekalaista seurakuntaa käyttämistäni hiustuotteista!

Näistä ensimmäisenä sain käytettyä kuun alkupuolella jo tämän Heinäkuun 2015 Livboxista tulleen 50ml minikokoisen Schwarzkopf Essensity Color & Repair Conditioner hoitoaineen.
Olen jo aikanaan käyttänyt vanhemmat versiot Shampoosta ja Hoitoaineesta, eikä silloin suuri fani minusta näköjään tullut.
Tätäkin hoitsikkaa sain melko paljon laittaa, että sain omaan makuuni tarpeeksi sileän lopputuloksen eli eivät varmaan sisältöä ole muuttaneet tuosta muutaman vuoden takaisesta. Samantyyppinen yrttinen tuoksu löytyi myös edelleen.
En siis ostaisi itse täysikokoista pulloa.

Sitten sain yllättäen näinkin pian käytettyä loppuun jo Syyskuun 2014 Livboxista tulleen 75ml minikokoisen L'Oreal Elnett Satin Volume Hair Spray hiuskiinteen!
Tykkäsin tuosta leopardi-kuosista ja kyllä tämä suhteellisen kurissa hiukset piti pyöräillessä, mutta melko paljon tätä kyllä mielestäni hiuksiin suihkin tuloksen saadakseni. Lisäksi tuoksu ei yltänyt lähellekään lempparia.
En varmaankaan tule ostamaan uudelleen, mini- tai täysikokoista pulloa, ellei nyt johonkin mahdottomaan tarjoukseen tule. Tällä vähäisellä käyttömäärällä tykkään kuitenkin testailla aina uusia hiuslakkoja :).

Lisää Livbox-kamaa loppunut, sain myös tämän Tammikuussa 2015 Livboksista tulleen Cutrin Chooz Multivolumizer hiusten monitoimi-tuuheuttajan käytettyä. Ja kyllä tämä mun mielestä hiuksiin toi sellaista tekstuuria, että ne tuntuivat tuuheammilta. Laitoin tätä pyyhekuiviin hiuksiin, lähinnä hiusten juureen, muiden tököttien kanssa ja tosiaan omaan makuuni toimi ihan kivasti.
En osaa muuta sanoa kuin että voisin vaikka uudenkin pullon joskus ostaa :).

Ja sitten sain käytettyä pois myös tämän Marraskuun 2015 Livboxista tulleen 75ml minikokoisen Head & Shoulders Classic Anti-Dandruff Shampoon.
Sellaista vaaleanvihreää, vähän kermaista ja paksua geeliä oli olomuodoltaan ja tuntui sopivan mun hiuksille. Joillain olen lukenut, että ei ole sopinut ollenkaan, mutta mulle kyllä kävi! Rauhoitti hieman hiuspohjaa, jos kutisi, eikä ärsyttänyt entisestään sitä.
Vaan onhan tämä kyllä hitusen tylsä shampoona, niin sen takia ei varmaan ole tullut ostettuakaan teini-iän jälkeen. Voisin kyllä teoriassa ostaakin näitä, mutta todennäköisesti tartun johonkin esteettisesti nätimpään purkkiin tai paremman tuoksuiseen shampooseen :).

Viimeisenä sitten sain taas käytettyä kuivashampoota, tällä kertaa Hulluita Päiviltä kokeiluun ostamani Fudge Dry Shampoon.
Vei rasvaisuuden, mutta sai tarkemmin häivytellä hiuksista, kun aika valkoisena ulos tuli (mikä ei itselleni vaaleampi hiuksisena ole ongelma). Tuuheuttavaa efektiä en isommin huomannut ja ehkä vähän sähköisti hiuksia.
Pullossa ei ollut kilkattajaa, mikä oli plussaa. Tuoksu oli vaan todella voimakas ja meni itselläki melko tehokkaasti henkeen. Tämän takia en tule uudelleen tätä ostamaan, mutta kiva oli testata!

Samaan aikaan Hullareilta ostin myös tämän Four Reasons kuivashampoon ja otinkin tämän seuraavaksi tehokäyttöön. Tästä siis mahdollisesti huhtikuun aikana juttua, jos onnistun pullon tyhjentämään :).


Tässäpä oli siis tämän kuun hiusjutut, en usko niitä enää loppuvan tässä muutaman päivän aikana.
Huomenna yritän kirjoitella seuraavat loppuneet :).
Nyt lähden löhöämään ja syömään lisää Mignon-munia :D. Onko teillä sujunut hyvin pääsiäinen??
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Head & Shouldersin omppu ja sitruuna on miun suosikkeja. Ovat vaan himskatin hintavia, niin joskus alelaareista ostelen :D  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus oon sitä sitruunaa silmäillyt kaupassa!
   Ai kalliita :o ?? Mulla on ollut sellainen käsitys näistä, että maksaisivat vaan muutaman euron, mutta nyt kun katsoin tuon Livboxin kuvan, niin onhan tuo suositushinta kyllä lähes 5e :o !!

   Poista

Suositut tekstit