torstai 24. maaliskuuta 2016

Vähän meikkejäkin kulutettu

No niin, nyt kun on pääsiäisloma, niin ehdin taas tännekin useammin kirjoitella, töihin meen vasta ensi keskiviikkona :D.
Jatketaan siis loppuneiden esittelyjä.

Esitellään ensin ei-meikkituote eli 10ml Avon Care DrySkinSOS Lip Cream huulivoide tuli nyt mun päätöksestä tiensä päähän.
Sai jo voimiensa takaa puristella, että sai tuubista jotain ulos tulemaan.
Tämä on jo muutaman vuoden takaa (mikä tuote mulla ei olisi :D) eli ei ole enää myynnissä tällaisenaan, SOS-sarja on kyllä ollut uudistuneena myynnissä nykyäänkin.
Tämä tuubi mulla oli käytössä vessan peilikaapissa, sai hampaiden pesun jälkeen laittaa huulia hoitamaan meikkauksen ajaksi ja siinä tämä toimi kyllä ihan hyvin! Tämä kyllä hävisi huulista melko nopeasti eli 30-45min päästä piti laittaa jotain huulille lisää, kun tämä oli jo kadonnut.
Olomuodoltaan oli läpikuultavaa, hieman jäykempää voidetta.
Ei tämä surkea ollut, mutten usko aivan rutikuivien huulienkaan tästä hirveästi hyötyvän. Perushuulirasvana oikein hyvä, mutta en jää kaipaamaan.

Seuraavaa tuubia vaan käyttöön :D. Ja tuubilla tosiaan jatketaan, nyt peilikaappiin on otettu käyttöön tämä Ziaja oliivi-huulirasva, myös 10ml kokoinen. Katsotaan, kuluuko vielä tämän vuoden aikana loppuun, tarkkasilmäiset huomaavatkin, että eräpäivä on paukkunut jo hetki sitten tästäkin...

No sitten oon saanut taas kulutettua yhden meikkivoiteen! Nyt oli vuorossa 18g Avon Luxe Velvet Matte Creme Foundation sävyssä Porcelain.
Tykkäsin tuosta hieman "yleellisemmästä" ulkonäöstä, kullanvärinen korkki ja painava lasipakkaus. Toki tuo aina huolestutti, että jos tippuu kädestä, mutta onnistuin olemaan rauhallinen tuon kanssa :).
Olomuodoltaan oli moussemainen, mistä tykkäsin, koska oli nopea levittää kiireisinä päivinä.

Olinpa näköjään ottanut aiemmin kuvaa myös kasvoista tätä käytettyäni.
Ensimmäisessä kuvassa vasemmalla (eli kuvassa oikealla) puolella on meikkivoide, toisella puolella vain kasvorasva.
Keskellä meikkivoide molemmilla puolilla.
Viimeisessä kuvassa lisätty Benefit Erase Paste peitevoidetta silmänalusille ja Oriflamen puuteri (tarina ei kerro, mikä puuteri...).
Hyvin tämä tasoitti ihon sävyä ja mattapintaisti, mutta peittoa saisi olla makuuni enemmänkin. Hieman myös kasautuu juonteisiin päivän mittaan.
Silmänalusista on turha puhuakaan, oon oikeasti luopunut nyt toivosta, että saisin niitä yhtään millään piiloon :/. Tuossa viimeisessä kuvassa on tosiaan meikkivoide, peitevoide ja puuteri. Noiden lisäksi laitan vielä vaaleaa luomiväriä ja Benefitin Ooh La Liftiäkin, mutta tilanne ei niilläkään juuri parane... Saan olla tyytyväinen silmälaseista, kun kehykset peittävät osittain nuo mustat renkaat...
Mutta tuota meikkivoidetta voisin uudelleenkin ostaa, vaikkei sekään maailmaani mullistanut. Nopeakäyttöisyys on aina plussaa ja sävykin oli ihan passeli iholleni.
Mulla tuntuu kaikki meikkivoiteet käyttäytyvän samalla tavalla iholla eli isompia analyysejä en kyllä osaa tehdä :/.

Viimeisenä tällä erää esittelyssä Oriflame Beauty Studio Artist Pressed Powder puuteri sävyssä Light.
En tosiaan tiedä, oonko tätä käyttänyt tuossa yllä olevassa kuvassa, kun nyt on toinen Oriflamen puuteri käytössä. Epäilen kuitenkin, että olen käyttänyt juurikin tätä puuteria, että saan sen käytettyä loppuun.
Sain tämän vähän käytettynä Mr.Insinöörin serkulta MV:lta. Sävy oli tosi vaalea, mutta se ei haitannut, kun pystyin paremmin käyttämään sitten nuita Livboxeista tulleita vääränsävyisiä meikkivoiteita :D.
Tämä(kin) oli ihan jees, piti mattapintaisena alkupäivän, mutta alkoi naama kiiltää jossain vaiheessa kuitenkin. Uskaltaisin sanoa, että se Rimmelin halppis-puuteri piti paremmin mattapintaisena (tai sellainen muistikuva mulla on), niin ostaisin ennemmin sen kuin tämän.
Tämäkin tosin on uusiutunut The One-sarjaksi ja sen puuterin ostinkin sitten kokeiluun tarjouksesta. Siinäkin näkyy jo pannu :o !!!!

Eli kyllä täällä hiljaisuudesta huolimatta jotain loppuu ja vähenee ^_^.
Palaillaan taas huomenna ehkä asiaan!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit