sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Makeita Suihkugeelejä

Vihdoin ja viimein olen taas pitkästä aikaa saanut loppuun parit suihkugeelitkin!
Mulla on samaan aikaan käytössä todella monta suihkugeeliä, niin eihän ne sillä tavalla koskaan pääse loppumaan (ellen sitten ota käsisaippua-käyttöön) :D. Nämä seuraavat ovat kuitenkin olleet 95% suihkukäytössä!

Ensiksi sain loppuun tämän 200ml Avon Naturals Nourishing Indulgence Sugar Plum & Vanilla Shower Gel suihkarin.
Tämähän oli se ensimmäinen myynnissä ollut versio, nykyään etiketti on erilainen.
Mutta tuoksu, voih, tämän tuoksu <3. Niin kuin sanoin kroppavoiteestakin, niin tässä sarjassa on vaan niin taivaallisen ihanan makea tuoksu, että tämä on yltänyt Naturals-sarjan ihanimpiin tuoksuihin itselläni!
Pesuteholtaan oli niin kuin mikä tahansa suihkugeeli, ehkä hivenen paremmin kosteutti, eikä kuivattanut aivan samalla lailla. Olomuodoltaan oli vaaleanviolettia perusjuoksevaa geeliä, ei lirua kuitenkaan ja vaahtosi oikein kivasti.
Jos mulla ei suihkugeelejä olisi niin tuhotonta määrää, niin ostaisin todellakin tätä lisää, tuoksun takia <3.

Toisena loppui sitten tämä 100g minikokoinen Lush Yuzu and Cocoa Moisturising Shower Cream.
Väriltään ja olomuodoltaan todella pirtsakkaa ja virkistävää räikeänkeltaista ("keltainen toukokuu mikset sä jo tuu, oon turhaan odottanut tuulta lempeää...", korvamato olkaa hyvä ;D) juoksevaa geeliä. Oli hivenen juoksevampi tapaus kuin Avonin versio, mutta pystyi kyllä ongelmitta käyttämään, niin pesukukan kanssa kuin kädelläkin. Ei myöskään samalla lailla kuivattanut ihoa joihinkin suihkareihin verrattuna.

Tuoksu oli makeahko, mutta en allekirjoita tuota pullossa ollutta tekstiä, että suklaa-appelsiineiltä tuoksuisi. Oma nenäni mielestä ei ollut ainakaan Fazerinan tuoksuinen, jos appelsiinisuklaa oli taka-ajatuksena. En oikein tiedä edes, mitä tuo yuzu on :D.
Tuoksu ei ollut huono, mutta en todellakaan rakastunut siihen samalla lailla kuin rakastuin esim. The Comforteriin. Piristävä suihkugeeli tämä kyllä oli kuitenkin :).
Jokin tässä silti jätti kylmäksi, minkä takia en jäänyt kaipaamaan lisää, enkä siis aio ostaa uudelleen, tämä riitti hyvin itselleni.

Tässäpä oli tämänkertaiset esittelyt!
Huomenna varmaan kirjoittelen taas, kun Mr.Insinööri tulee todennäköisesti melko myöhään takaisin kotiin :). Palataan siis asiaan!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit