keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Hajuvesiä ja Suhinapommi

Heips vaan taas!
Täällä taas laiskuri vihdoin kirjoittelee :D. Nyt olisi esittelyvuorossa muutamat minit.

Vihdoin sain piiiitkästä aikaa aikaiseksi tehdä jalkakylvyn ja sitä myöten kulutin tämän joulukalenterista tulleen Sephora Blueberry Fizzing Bath Cube kylpykuutio-näytteen.
En erottanut itse kylvystä tuoksua juurikaan, kuivana oli sellainen makean marjaisa tuoksu.

Tämä oli kuitenkin juuri sopivan kokoinen pala jalkakylpyyn ja kyllä tämä jotain pientä suhinaa vedessä piti ja vähän pulputti :). Kylpyvesi muuttui aivan maitomaiseksi, ihan kuin maitoa olisin kaatanut kylpyastiaan. Tuntui myös pehmentävän jalkoja.
En tästä sen kummempaa osaa sanoa, ihan veikeä kokemus :D. Ehkä voisin joskus ostaa näitä, jos Sephoraan pääsen, vaikka ei nyt mitään suurta himoa näihin tullutkaan :).

Sitten sain pitkästä aikaa käytettyä pois yhden hajuvesi-näytteenkin, kyseessä oli 0.5ml Avon Treselle Mystique Eau de Toilette.
Fragrantican mukaan tästä löytyy Jasmiinia, Ruusua, Valkoista Hunajaa ja Belliniä (jonkinlaista juomaa?!).
Nyt kun luin nuo tuoksunuotit, niin en ihmettele ollenkaan, etten pitänyt tästä yhtään. Aivan liian parfyymimäinen ja voimakas omaan makuuni. Joillekin varmasti on sellainen päänsärky-tuoksu. Tämän takia käytinkin tätä hyvin vähän kerrallaan, varmaan 10 kertaan riitti, kun yleensä mulla menee nämä 0.5ml näytteet 3-4 kerran jälkeen.
En siis aio täysikokoista ostaa :).

Ja toisenkin hajuveden käytin, kyseessä oli Marisalta saamani 5ml Yves Rocher Secrets D'Essences Vanille Noire Eau de Parfym miniatyyri tuoksu.
Fragrantican mukaan tästä löytyy kolmen erilaisen Vaniljan (Tahitian, Bourbon ja Uganda) lisäksi Virginian Seetriä, Mandariini appelsiiniä, Mimosaa ja Appelsiininkukkaa.
Tästä tuoksusta pidin todella paljon, oli makea ja selvästi vaniljainen, mutta ei mun nenään kuitenkaan sellaisella äklömakealla tavalla, vaan puumaisella vivahteella.
Ei ehkä kovin pitkäikäinen tuoksu ollut, kun ei tuoksuherkkä työkaverikaan sanonut, että tuoksuisi liikaa.
Voisin ostaa lisää ja minullahan onkin jo ollut ennen tätä minituoksua tuo täysikokoinen pullo, jonka ostin (muiden tuoksujen ohessa) aikanaan eräältä tuoksuharrastajalta vähän käytettynä. Katsotaan, kyllästynkö 50ml jälkeen tähän :D.

Tässäpä oli tämänpäiväiset, huomenna täytyy sitten yrittää ehtiä esitellä loput ja olisikin luvassa naama-juttuja :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit