perjantai 18. maaliskuuta 2016

Parit Sleek-meikit

No niin, jälleen mä saan aloittaa pahoittelulla, että tein taas muutaman päivän katoamistempun blogista :D.
Olin tällä viikolla useampana iltana vasta 7-8 aikaan illalla kotona, kun oli jumppaa, syömistä kavereiden kanssa ja synttäreitä. Eilinen ilta meni mulla sitten uuden kännykän asennuksessa :p.
Mulla on reilut pari vuotta ollut Samsung Galaxy S3 Mini ja viime kuukausina se on tosissaan alkanut tökkiä. Nyt sitten alkuviikosta DNA:lta soitettiin, kun puhetarjoukset oli umpeutumassa, niin erehdyin siinä sitten mainitsemaan jossain yhteydessä, että uuden kännyn hankinta on ajankohtainen... Lopputulema oli, että nyt mulla on ollut ensimmäistä päivää käytössä Samsung Galaxy J5 :D. Hermot tosin eilen meinasi mennä, kun piti sovellukset asentaa uudelleen, kirjautua niihin uudelleen ja vanha puhelin tyhjentää, mutta onnistuin sen sitten laittaa kuntoon (Mr.Insinöörin pienellä avustuksella :D).
Nyt on vaan tuohon kokoon tottuminen, kun on niin hirmu paljon isompi kuin entinen :p.
Täytyy toivoa, että tuo nyt pelittäisi pidempään, ainakin 3vuoden takuun sille sain...
Kamera ainakin vaikutti pikatestauksella olevan oikein hyvä, joten ehkä Instagramiin tulee vähän laadukkaampia kuvia tästä edespäin :D.

Purkkeja on loppunut ja lopuillaan eli kyllä niiden esittelyt saan pian tänne, mutta nyt aattelin laittaa parit meikkikuvat, kun olen innoissani sitten käyttänyt tuota edellisen postauksen Sleek-palettia :D.

Sunnuntaina, kun oli MP:n tyttären 2v synttärit, niin meikkasin silmäni näillä. Lisäksi kulmaluulla Dermosil Brow Trio Kit setin vaalea.
Rajaukset:
* Sisänurkka: Avon Glimmerstick Diamonds Eye Liner, Golden Diamond
* Ulkonurkka: Avon Glimmerstick Diamonds Eye Liner, Brightest Blue
* Päälle: Lumene True Mystic Precise Tip Eyeliner, Mystic Black
Voidemaisemmat alle:
* Sisänurkka: Avon Color Trend Eyeliner, Rich in Gold
* Ulkonurkka: RMS Beauty Eye Polish, Inspire
Sleek MakeUp i-Divine Original Eyeshadow Palette 594:
* Sisänurkka: Cream Tea
* Ulkonurkka: The Thames
* Muistaakseni myös vähän ulkonurkkaan: Black Cab

Tässäpä sitten sen lopputulosta.
Tuo kultainen Cream Tea saattaa olla heikoin sävy tässä paletissa, se varisee todella paljon! Pigmenttiäkin on mielestäni heikommin kuin muissa tähän mennessä testaamissani sävyissä, mutta toimii kohtuullisesti, kun laittaa jotain voidemaista väriä alle :).
The Thamesiin rakastuin, ihana sininen <3.

Sitten toinen meikki on tältä päivältä! Ehdin peräti ottaa kuvan ennen töihin lähtöä :D.
Tässä meikissä käytin pelkästään tätä palettia, en laittanut alle muuta kuin UDPP:n ja kulmaluulla taas Dermosilin Brow Trio Kit vaalea sävy.
* Sisänurkka: Hyde Park
* Ulkonurkka, liikkuva luomi: Royal
* Ulkonurkka, luomivako: Black Cab
Kiitos sinulle Anonyymi, joka kommentoit tuohon edelliseen paletti-postaukseen, pakkohan se oli ehdotettu yhdistelmä kokeilla ja tykkään kyllä hurjasti väreistä <3.
Mulle kyllä saa ehdotella väriyhdistelmiä ihan vapaasti, ihan varmasti aina jossain vaiheessa kokeilen ideoita ^_^.

Tällaista siis tänne kuuluilee!
Nyt olenkin tästä päivästä maanantaihin asti yksikseni täällä kattien kanssa, joten eiköhän tänne nyt tule joka päivä joku pikku päivitys :D. Toivottavasti ainakin :p.
Palaillaan siis asiaan!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit