tiistai 24. toukokuuta 2016

Käsiä hellitty

Heissan taas!
Nyt onkin kunnolla vierähtänyt aikaa edellisestä postauksesta ja tässä on muun muassa jännitetty Leijonien puolesta (mahtava turnaus, vaikka hopeaan piti tyytyä), vietetty Mr.Insinöörin synttäreitä, käyty kampaajalla (instagramia katsoneet varmaan sieltä nähneetkin nyt rokkaavammat hiukset :D), jumppailtu, shoppailtu kavereiden kanssa, päivitetty konetta ja koettu tämän astisen elämäni paskin bändikeikka viikonloppuna. Kyllä, jos olette netissä surffailleet, niin olette varmasti hoksanneet uutisoinnin surullisesta 69 Silmien keikasta... Onneksi ovat anteeksi pyytäneet ja korvaava keikka on luvassa syksyllä, niin jospa odotukset sitten viimein täyttyvät :).
Tuolle illalle tein ihan kivan meikinkin, pitäisi se(kin) tänne laittaa :D.

Vaan nyt jatkan loppuneistä tuotteista, joissa yhteisenä tekijänä ovat kädet.

Varastoni ainoa käsien kuorinta-aine Lush Salted Coconut Hand Scrub loppui.
Viimeisellä kerralla tosin käytin myös rintakehälle kuorintana :D.
Tehot olivat oikein hyvät, merisuolaa kun kuorivana aineena löytyy eli ei ole sen suhteen valitettavaa.
Tuoksu ei ollut niin herkku kuin toivoin. Se ei ollut paha, mutta ei yltänyt suosikiksikaan. En osaa kuvailla tuoksua, mutta sellainen tosi jännä se oli, ei ollut selkeästi kookoksinen kuitenkaan.
Niin kuin olen aiemminkin sanonut, niin onhan tällaiset vähän turhia, kun kroppaa kuoriessa varmasti kädetkin saa kuorittua. Kiva oli silti testata, mutta samaa en varmaan uudelleen osta. Vannomatta toki paras :D.

Sitten on käsisaippuaakin kulunut.
Päätin heivata tämän Lush Magnificent Soap palasaippuan jämät viimein pussiin kaappiin.
Tuoksun kanssa oli aika lailla sama ongelma kuin muillakin eli kun on ehtinyt olla sen 1-3 vuotta kaapissa, niin tuoksu on haihtunut suureksi osaksi. Makeahko mango sieltä kuitenkin vähän leijaili eli ihan kiva oli!
Pesutehot normaaliluokkaa muiden palojen kanssa, kuivatti runsaalla pesulla myös käsiä.
Lisää tätä ei taida pystyä enää hankkimaan...? Mutta kiva oli kokeilla :).

Nyt olen ottanut käyttöön taas seuraavan Lushin palasaippuan varastosta, tämäkin ehtinyt olla kaapissa jonkin aikaa :D.

Nestemäistä saippuaa on myös käytetty, nyt oli vuorossa OriolaNetshopista tilaamani 300ml Freshderm Vanilla Hand Soap.
Tähän oli sellaista keltaista geeliä koostumukseltaan, pesutehot oli hyvät, mutta ei ihan samalla lailla ehkä kuivattanut käsiä, vaikka paljon käyttikin.
Tuoksusta tykkäsin tosi paljon, vaikka melko makea vaniljan tuoksu olikin. Se ei kuitenkaan ollut liikaa ja tuoksu tuli pestessä leijailemaan, ei tarvinnut käsiä laittaa nenään kiinni :).
Voisin kuvitella ostavani lisääkin tätä joskus, oli kiva!!

Seuraavaksi nestemäiseksi päätin ottaa täyttöpullon taas käyttöön, joten siihen piti jotain tyhjentääkin. Siihen tyhjeni sitten kaksi mini-suihkugeeliä, joista ensimmäinen oli työkaverilta saatu 100ml Louis Widmer Summer Edition Shower Gel.
Sain tämän, koska heidän makuunsa tuoksu oli liian voimakas ja niin se kyllä oli minunkin makuuni. Se oli vielä todella kukkainen tuoksu, niin en tosiaan itsekään tykännyt suuremmin.
Geeli oli sellaista läpikuultavan vaaleaa, ei kuitenkaan "kermaista".
Käsisaippuana tosiaan menee, mutta en olisi suihkussa pystynyt käyttää edes tätä pientä tuubia tuon tuoksun takia.

Toisen suihkugeelin, jonka tyhjensin pumppupulloon, oli tämä Katrilta saamani 100ml Mades Cosmetics Body Resort Tropical Mango Bath & Shower Gel.
Pullosta nuuhkittuna tämä tuoksui kivalle, mutta sitten kun kokeilin suihkussa, niin tästä tuli esiin jokin pistävä pohjatuoksu tuon mangon lisäksi, jonka takia päätin siirtää tämänkin käsisaippuaksi.
Ei siis tämäkään yltänyt suosikiksi, vaikka alku vaikuttikin lupaavalta.

Tässäpä nämä oli tällä erää!
Yritän taas huomenna kirjoitella, kun sääennuste lupaili vesisadetta ja Mr.Insinööri lähti jo tänään kotikotiinsa, tuli kaikkia mahdollista tekemistä päällekkäin taas yhdellä kertaa (metsän istutusta, autojen laittoa, isovanhempien vahtimista ym)... Olen nyt sitten koko viikon sunnuntaihin asti yksikseni kattien kanssa, niin aikaa olisi ainakin kirjoitella :D.
Pitää katsoa, jaksanko käydä iltajumpissa sitten, kun olen ensin kissat käynyt ruokkimassa töistä tullessa :).
Mutta hengissä siis täällä ollaan eli palaillaan taas asiaan :D.
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit