maanantai 30. toukokuuta 2016

Loppuvia Purkkeja ja Poppaavia Luomivärejä

No niin, jatketaanpas nyt suoraan loppuneilla hiustuotteilla!

Tämä 50ml minikokoinen Schwarzkopf Essensity Color & Repair Shampoo tuli jo Heinäkuussa 2015 Livboxista.
Niin kuin tuonne olinkin linkittänyt, niin olen käyttänyt tästä aiemman täysikokoisen version, josta en niin paljoa välittänyt.
Tässäkin oli tutun yrttinen tuoksu, mutta ei ehkä niin voimakas kuin aiemmin. Muuten tämä oli aika perusshampoo. Itsellä nyt täytyy pariin otteeseen kunnolla vaahdottaa hiukset kun pesen ne, koska oon tuon mun suoraväri-osion takia harventanut hiusten pesua jokatoisesta päivästä joka kolmanteen päivään ja kuivashampoolla ym. töhnillä tuota avittanut.
Tämä on toisella vaahdotuksella toiminut ihan jees, mutta ei tämä kyllä mun elämää mullistanut niin paljoa, että tarvisi täysikokoista pulloa ostaa.

Toinen Huhtikuun Livboxista tullut 20ml näytekokoinen Sim System 4 Oil Cure Hair Mask hiusnaamio kohtasi myös loppunsa.
Ei tuosta hirveästi kyllä 3 kerrasta irti saanut :(. Jäi kuitenkin sen verran mielenkiintoa, että haluaisin täysikokoisen purkin ostaa kokeiluun varsinkin nyt, kun pesutiheys on harvempi. Varmasti tuo pesuväli tulee nyt pidemmän päälle vaikuttamaan mun hiuspohjaan niin, että kutisee enemmän.

Ja jälleen tuttuun tapaan kuivashampootakin kulutettu, nyt oli vuorossa hullareilta ostamani 2-packin ensimmäinen eli Tigi Bed Head Oh Bee Hive! Matte Dry Shampoo.
Tästä en muistanut ottaa suihkittuna hiuskuvia, mutta onneksi on toinen pullo vielä :D.
Tästä ei jäänyt hirveästi valkeaa jauhetta suihkutuksen jälkeen, mutta silloin mulla oli vaaleampi hiuspohja kuin nyt.
Rasvaisuutta vei pois, vähän tuuheutti ja tosiaan jäi sellainen mattainen lopputulos. Tuoksu ei jäänyt isommin mieleen, joten sen suhteen ei ole valittamista. Pullokin säilyi käyttökelpoisena loppuun asti, ei käynyt samoin kuin rockaholicin kanssa eli tyhjentynyt itsestään.
Ei nyt sinänsä pahaa sanottavaa, mutta silti jokin jätti kylmäksi... Pitää vielä se toinen pullo käyttää ja tuomita lopullisesti vasta sitten :).

Vaan sitten, ehti kuin ehtikin vielä tälle kuulle tulla plussaa!!
Sain nimittäin nämä ihanuudet hakea tänään
Kvartsiharkka-Johikselta <3.
Hän teki siis tilauksen ColourPopille muuan viikko sitten ja tietty mä halusin ostaa jotain sieltä kokeiluun  :D. Olivat lisäksi halpoja kuin mikä, yhteensä postikuluineen kaikkineen alle 15e!!!
Mukaan lähti siis Super Shock Shadow sävyssä Weenie (vasemmalla, ihana ruusukultaisen rusehtava) ja Super Shock Pressed Pigment sävyssä Erotic (oikealla, räväkkä paloautonpunainen) ja katsotaanpa millä hakusanoilla tähän blogiin aletaan nyt tulla tämän jälkeen :D.
Täytyy kyllä heti huomenna ottaa testiin jompikumpi tai kumpikin :p.
Kuva otettu taas salamalla, joten eivät täysin todellisia ole tässä. Vaan silti uskon, että ovat aivan ihania luomilla <3.

Yritän ehtiä huomenna esitellä loput loppuneet, katsotaan saanko vielä jotain saldoon lisättyä illalla, kun käyn suihkussa :D.
Palataan siis asiaan!
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Schwarzkopf on tullut jo melkein vuosi sitten :O Itsekin sain sen vasta joku aika sitten käytettyä, vaikka ei kovin iso puteli ollut :D

  Tuosta Eroticista kuvatodisteita! Näyttää aika päheältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nopeesti se tuo aika menee ja hitaasti pikkutuubitkin kuluu, kun tarpeeksi monta shampoota yhtä käytössä :D.

   Tulee ihan varmasti tässä jossain vaiheessa kuvat luomilla, nyt julkaisin jo yhteiskuvan, jossa molemmat päällekkäin :D.
   Mut tuo Erotic on kyllä ihan mahtava kesäsävy!!

   Poista

Suositut tekstit