sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Roskiskamaa...

En sitten eilen ehtinyt kunnolla koneelle, kun venyin sängyssä pitkään ja sitten piti alkaa meikkaamaan, käydä kaupassa ja sen jälkeen pitikin lähteä talssimaan bussipysäkille. Oltiin ilta Mr.Insinöörin serkun tupareissa (kotona oltiin ennen klo 24 :D).
Nyt päätin esitellä vain muutaman roskiin menevän, kun vietettiin tänään päivä ulkona katsoen vanhojen autojen vappukulkue ja sitten vielä moottoripyöräkulkue. Kroppa ei oikein tuosta seisomis- ja kävelyrumbasta tykännyt; korvia tinnittää, päätä särkee ja lihakset kipeät :/. Eli pakko taas pitää vähänä tämä koneella istuminen...

Tästä 15g Montagne Jeunesse Self Heating Vanilla Fudge Sauna Face Mask kasvonaamio-näytepussista käytin kerran, mutta luulen että se savi-materiaali oli jämähtänyt tuohon pussin pohjalle.
Sen minkä sain ulos, oli melko juoksevaa koostumukseltaan, mutta kyllä se levittyi ihan hyvin naamaan.
Tuoksu oli aivan ihana vaniljatoffee <3.
Tehoista en voi isompia puhua yhden käytön jälkeen, mutta tämä tosiaan lämpeni iholla, tunne oli aivan kuin olisi saunassa istunut :D. Ei tuntunut pahalta, vaan oikein kivalta ja "lämmitys" kesti vain ehkä 10-15sek.
Ihan mukava fiilis tästä jäi iholle ja voisin kyllä uudelleen ostaa, kunhan saisin naamiotuubit ensin käytettyä!!

Melkein pientä itkua meinasin alkaa vääntämään tämän Too Faced Shadow Insurance Eye Primer silmäluomen pohjustajan kanssa...
Huomasin jo joidenkin käyttökertojen jälkeen, että tässä erottui 2 faasia; ensin tuli nestettä ulos ja sitten tuhdimpaa kamaa. Tämä on ilmeisesti normaalia tämän kanssa...
Mutta nyt huomasin, että tämä oli alkanut haista ihan hirveälle... Eihän siinä ollut enää kahta puhetta, roskiinhan tämä on pakko laittaa :(.
Käytössä tämä oli ihan kiva, täältä löytyy tekemäni vertailupostaus.
Piti siis hyvin silmämeikit paikallaan, mutta kyllä mulla pitää himpun verran paremmin UDPP kuitenkin.
Ja kun ottaa huomioon tuon faasien erottumisen, niin en aio hommata tätä enää uudelleen, varsinkin kun tätä on nyt vaikeampi saada kuin UDPP:tä.

Samaan syssyyn päätin heivata menemään myös tämän Dior Backstage Eye Primer pohjustajankin.
Tuosta samaisesta postauksesta näkee, että tämän tehot oli aika huonot muihin verrattuna omilla luomillani. Lisäksi tämä oli niin kuivaa, että jo levittäessä tuntui paakkuuntuvan, eikä sitä meinannut saada tasoitettua kunnolla luomelle :/.
Olen nyt tämän sijaan viime aikoina tarttunut aina johonkin muuhun pohjustajaan, niin turhaan mä tätä haudon enää kaapissa...
Hutiostos oli valitettavasti, mutta ei voi mitään. En siis osta tätä enää uudelleen.

Loppuneiden esittelyt jatkuvat vielä ainakin parin postauksen verran, en tiedä jaanko ne vielä kolmanteenkin postaukseen :p.
Vaan jälleen menen kroppani ehdoilla, mutta toivon että voisin taas huomenna illalla kirjoitella :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit