sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Sulaa Kuumaa Suklaata

Heissan!
Taas "yllättäen" parin päivän paussi tuli, mutta eilen halusin levähtää sen minkä ehdin ja sitten taas leikin meikkileikkejä ennen lähtöäni Mr.Insinöörin serkun MV:n luo euroviisu-valvojaisiin. Todistusaineistoakin otin tästä :D.
Mun pitäisi varmaan noita meikkikuvia laittaa tänne myös piakkoin, kun en meinaa enää muistaa, mitä oon missäkin kohdassa käyttänyt, kun katson kuvia :D. Olen kyllä paletti-kuvat ottanut ja raksittanut käyttämäni sävyt, vaan silti tuntuu aivot käyvän tyhjäkäyntiä :p.

Vaan nyt kuitenkin esittelyyn seuraava loppunut, joka oli taas Montagne Jeunesse Hot Chocolate Pore Cleansing Sauna Face Mask kasvonaamio-näytepussi.
Tälle tuli myös sama ongelma kuin aiemmalle pussille eli saviaines oli jämähtänyt pussin pohjaan ja ulos tuleva oli kuin sulaa suklaata :D.
Tämä myös lämpeni itsestään ja taas kasvoilla oli hetken aikaa tunne kuin olisi ollut saunassa, koin sen ihan miellyttäväksi.
Tuoksusta tuli etäisesti Fazerina-suklaa mieleen, ilmankos kun oli appelsiinia ja suklaata tässä :p.
Tehoista taas vaikea sanoa yhden kerran perusteella isompia, mutta koin tämän kuitenkin miellyttäväksi.
Pitää joskus ostaa uudelleen kokeiluun ja käyttää HETI, eikä säilyttää 1-2 vuotta (vai milloin olenkaan ostanut, en välttämättä halua edes katsoa blogi-arkistoa...) :D.

Noh, sitten kun jotain loppuu, niin tasapainon säilyttääkseni jotain pitää tullakin :D.
Tämä Isadora Perfect Loose Powder irtopuuteri sävyssä 01 Velvet Transparent on jälleen niitä adoptoimiani orpoja purkkeja :D.
Sain tämän eilen MV:ltä, kun hänellä ei sitten tullut isommin käytettyä tätä, vaikkei mitään vikaa tuotteessa sinänsä ollutkaan.
Tuttuun tapaan tietysti minä nämä adoptoin ja kokeilen ja nyt oonkin viime aikoina käyttänyt irtopuutereitani suhteellisen paljon leikkiessäni luomivärien kanssa enemmän ja lisäksi ihastuessani täysin NYXin HD-puuteriin ^_^.
Tämäkin tulee varmasti käyttöön!

Tällaista tänne siis tällä erää.
Yksin edelleen oon, kun Mr.Insinööri tulee vasta huomenna :/. Hän kun meni moottoripyörällä kotiinsa ja nyt täällä satelee vettä, niin päätti sitten tulla vasta huomenna, kun on toivon mukaan selkeämpää.
Nooh, onneksi tulee taas Suomen jäkis-peli tv:stä, niin eiköhän ilta siinä vierähdä hyvin :).
Vaan minäpäs palailen taas asiaan!!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit