sunnuntai 8. toukokuuta 2016

No nyt se Kristallipallo-katsaus kuluvalle kuulle

Nytpä sitten viimein katsaus mahdollisesti loppuviin purkkeihin tässä kuussa!
Vaikkakin hieman kyllä huolestuin saldosta...

Tässä on ensin isommat purkit.
Mukana muun muassa 3 kroppakuorintaa, joiden uskon loppuvan ja itse asiassa yksi onkin jo loppunut :D.
Hiustuotteet taas jälleen kerran menevät rajoilla, riittoisat pirulaiset... Käsisaippua sentään on selvä tapaus.
BB-kroppavoiteen ja miselli-veden suhteen elättelen suuria toiveita, toivottavasti käyvät toteen :D.

Ja tässä sitten ne pienemmät jutut.
Nivea ja Palmolive (ne Livboxista tulleet) ovat varmoja, Sim-naamio on jo loppu ja palasaippua sekä mini-shampoo ovat suurissa toiveissani, että viimein loppuvat.
Fake up (you little bastard...), TBS-silmänympäryspuikko ja Sensai ovat ärsyttävän riittoisia, tosin unohtelen tuon Sensain aina iltarituaaleista, muistan sen vasta kun olen jo rasvat laittanut naamaani -.-
Noh, eniveis näillä lähden yrittämään eli 10 täysikokoisella ja 7 minillä sekä joillakin näytteillä.
Plussalle taitaa tämäkin kuukausi mennä tällä saldolla :/. Vaan onhan tuokin paremmin kuin ei mitään, vai? Noh, katsotaan miten käy!!

Hei, aattelin täälläkin kysellä seuraavaa asiaa:
Onko kellään/jollakin kokemusta tästä tai tästä kivunlievittäjä-laitteesta tai yleisesti ottaen jostain tuon tyyppisistä laitteista?? Tuttava suositteli ja hyvää kommenttia oon lukenut niistä netistä, mutta lisäkommentit ei koskaan ole haitaksi :).
Kyllä mä silti aattelin suunnata Prismaan ja ostaa tuon kokeiluun, en mä enää tule häviämään muuta kuin vähän lisää rahaa, jos ei toimikaan... Tuo vaikuttaisi vaan niin näppärälle, kun voisi ottaa paremmin töihinkin mukaan kuin esim. putkirullan :D.
Käsittääkseni jo 15 minuutin ohjelmalla saisi helpotusta lihaskireyksiin :o.
Onko tuo liian hyvää ollakseen totta?! :D

Noh, tällaisia pohdintoja tosiaan tänne!
Niin ja hyvää äitienpäivää kaikille, joita asia koskee ^_^. Itse pääsen moikkaamaan omaa äitiäni varmaan 4 jälkeen, kun Mr.Insinööri ensin kotiutuu ja oon saanut Siirin lääkittyä :).
Mä katson, laitanko jo (toivottavasti) huomenna viimein ensimmäisen loppuneen esittelyyn, toisaalta haluaisin kertyneitä meikkikuviakin esitellä, vielä kun joten kuten muistan, mitä on tullut silmiin milloinkin laitettua :D. Onko teillä toiveita?
Palaillaan siis asiaan!
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Ei ole henk.koht. kokemusta tuollaisesta laitteesta vaikka semmonen isän jäämistöstä mulle jäikin. Ostettiin tosiaan hänelle joskus hyvin, hyvin kauan aikaa sitten tuon tapainen laite. Pitäisi kyllä testata toimiiko se ylipäätään, se on saattanut olla välillä mökilläkin ja on saattanut ottaa nokkiinsa mökkiolosuhteista (on voinut jäätyäkin välillä). Olis kyllä huippua jos se toimisi, kyllä tässä huushollissa jumittavia lihaksia piisaa, en vaan oo jotenki älynny että siitähän saattas olla apua itellekki =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, no kokeilehan ihmeessä, toimiiko se vielä ja onko siitä apua :D.
   Sain myös omalla Face-sivulla lisää vinkkejä ja pari kokemusta lisää tuosta ja kyllä siitä on ollut hyvä ensiapu eli taidan huomenna ruokaostosten lomassa käydä tuon laitteen etsimässä ja ostamassa.
   Vinkkejä tuli myös kalevalaisesta jäsenkorjauksesta sekä sellaisista "back on track"-tuotteista, jotka perustuu oman ruumiinlämmön takaisinheijastaukseen? :O
   Eli pitää ilmeisesti uhrata kroppaa lisää ja laittaa google laulamaan :D

   Poista

Suositut tekstit