keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Jolie-Box Kesäkuu 2016

Hei vaan hei!
Jälleen eilen oli tarkoitus jo kirjoitella, mutta huimauskohtaus yritti iskeä päälle (onneksi häipyi tuhdin lääkeannoksen jälkeen), niin katsoin paremmaksi viettää aikaa enemmän lattialla putkirullan kanssa...
Mutta sen verran sain kuitenkin aikaan, että sain hakea Livboxin ja tämän ensimmäisenä esittelyssä olevan Jolie-boxin ja kuvasin purkit :).

Ensimmäisenä huomasin boksin pohjassa tuon todella ihanan tekstin ^_^.

Ja hyvin oli tuotteet pakattu kookkaaseen, jämäkkään boksiin. Tuote selitykset löytyi tuollaisesta normaalista A4-paperista.
Mitäs sieltä sitten löytyi? Täysikokoisia oli 2+1 tuotetta, 3 minikokoa ja 4 näytettä eli lupauksen mukaan tuli tuotteet.

Ja syötävää löytyi myös tästä boksista, tämä oli Goodio 65% Cool Mint Organic Raw Chocolate raakasuklaa (4,90e/48g).
En ole aiemmin raakasuklaata maistanut, mutta tummasuklaa on tuttua. Tämä oli kuitenkin sen verran voimakasta, että yksi pala riittää vallan hyvin! Yllätyin tuosta, koska mulla menee esim. Lidlin 65% Amazonia suklaalevy yhdeltä istumalta, mutta tämä ei ollut yhtään samanlainen. Maistui omaan suuhuni ehkä 80% tummalta suklaalta :D.
Mutta kyllä tämä alkaa pala palalta maistua ihan kivalle. Ei ole siis tarkoitettu "aloittelijoille" ;).
Plussaa siitä, että on suomalaisen firman valmistamaa ^_^ !!

No sitten kosmetiikan pariin!
Ensimmäisenä täysikokoisena löytyi Patyka Marine Crystals Revitalising Body Scrub (26e/150ml).
Olen yhden kerran jo testannut tätä. Tuoksu oli aika perinteinen luonnonkosmetiikan tuoksu, mikä ei edelleenkään yllä suosikiksi, mutta kuorintatehot!!! Hertsyykkeli, tämähän kuori todella hyvin!! Kuorivina ainesosina oli suola ja unikonsiemenet. Täytyy myöntää, etten odottanut olevan näin kuoriva tapaus :D. Toki ei tämäkään liikaa ollut, mutta menee kyllä parhaimpiin kokeilemiini kuorintoihin. Harmi vaan, kun koko on noin pieni ja hinta iso, ei kovin usein ainakaan pysty ostamaan :/.

Toisena täysikokoisena oli sitten kynsilakka, Kure Bazaar Nail Lacquer sävyssä Bikini & Co (18,70e/10ml).
Todella kaunis persikkainen koralli sävy ja ilmeisesti creme-koostumus. En ole vielä kynsiin kokeillut, mutta mallitikkuun laitoin 3 kerrosta, jolloin pinta jäi kivaksi. Tulee varmasti nyt kesäaikaan laitettua kynsille ^_^.

Minikokoina löytyi 15ml Absolution Le Nettoyant Pureté Cleansing Gel kasvojen puhdistusgeeli (31,90e/125ml).
En ole vielä testannut, mutta aion kyllä kokeilla ja käyttää tämän. Ihanaa, kun pääsee täysin uusia merkkejä kokeilemaan!!!

Sitten löytyi 12,5ml Mádara Exfoliating Oil-to-Milk Face Scrub kasvokuorinta (24,90e/60ml).
Tätäkään en ole ehtinyt vielä kokeilla, mutta vaikuttaa mielenkiintoiselta eli kokeiluun lähtee varmasti :).

Viimeisenä minikokona oli 5ml May Lindstrom Skin The Blue Cocoon Beauty Balm Concentrate monikäyttövoide (172e/50ml).
Huhhui, mikä on tuon täysikokoisen voiteen hinta!! Yleellisyyttä todellakin ja purkkikin on lasinen ja todella painava.
Voide on harmaansinistä (salamalla otettu kuva, niin vääristää), joka tulee marokkolaisesta sinisestä kamomillasta ja koostumus on suhteellisen kiinteää, mutta öljymäistä.
Tuoksu ei tässäkään ole miellyttävämmästä päästä, mutta kynsinauhoille olen jo kokeillut tuota ja se kyllä pehmittää ne oikeasti kunnolla! Huulillakin kokeilin, mutta tuo tuoksu ei ole hyvä siihen :D. Jatkan käyttöä kynsinauhoille ja finneille/arville.

Sitten mukana oli vielä 4 näytettä, joista listalleni laitoin vain tuoksunäytteen eli 1,5ml Weleda Jardin de Vie Agrume Eau de Parfym.
Tämä tuoksunäyte vaihteli bokseissa ja ainakin 3 eri tuoksua ollut liikkeellä, jos olen oikein katsonut.
Tässä tuoksussa on tyrniä, mandariinia ja santelipuuta.
Yhdesti olen kokeillut ja suihkauttanut, on sitruksinen tuoksu, melko voimakas. Jatkan testailua :).
Muut näytteet olivat:
* Estelle & Thild BioHydrate Day Cream päivävoide
* Iroisie BB Cream
* Little Butterfly London Nappy Change Cream, joka on sinkkiä sisältää vaippavoide, mutta voi käyttää kuiville kohdille, haavoihin, nirhaumiin, hyttysen pistoihin jne.
Näitä en lisännyt listalle, mutta katsotaan jos näistä tulee sitten muutama sana, kun saan käytettyä :).

Tällainen oli siis ensimmäisen boksin sisältö!
Miltä teistä näyttää??
Itse olen kyllä tyytyväinen, koska pääsen nyt testaamaan uusia itselleni tuntemattomia merkkejä ja tulipahan tuollainen yleellistäkin yleellisempi voidekin heti mukaan :D. Saapa nähdä, pysyykö taso seuraavissakin bokseissa yhtä korkealla! Rahalle tuli ainakin vastinetta reippaasti, varsinkin kun omille bokseilleni jää hintaa Bonusway-hyvityksen (entinen Ostohyvitys) jälkeen alle 19e/boksi.
Ensimmäiset kokeilut ovat kyllä olleet tehoiltaan tosi hyviä, vaikka tuoksut eivät lemppareiksi yltäneetkään.
Innolla jään odottamaan seuraavaa boksia!
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Mielenkiintoinen boksi! Siis vaikka tuotteet sinänsä on ihan "arkipäiväisiä", niin nuo uudet/kokeilemattomat (luksus)merkit tuo ihan uutta perspektiiviä bokseiluun :) Se kai sen idea onkin, että kuluttaja löytää uusia juttuja :D Tämän perusteella saattaisin itekin harkita Jolie-laatikkoa joskus, kun lompakko tuntuu liian paksulta ;)
    -meliina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No juurikin nuo itselle täysin tuntemattomat merkit tekee tästä niin jännän ja yleellisen :D. Iloisin mielin kyllä katson seuraavan puolen vuoden aikana, mitä muuta kivaa täältä paljastuu ^_^.
      Jospa ne saisivat 1kk tilauksenkin mahdolliseksi piakkoin, niin pääsisit sinäkin testaamaan ^_^.

      Poista

Suositut tekstit