maanantai 27. kesäkuuta 2016

Kesäisiä kuorintoja

Tässä postauksessa olisi seuraavaksi esittelyssä 2 loppunutta, jotka ovatkin tuttuun tapaan kroppakuorintoja!

Ensiksi sain käytettyä tämän Sokoksen 3+1-päiviltä tilaamani 150ml Lumene Body Refresh Cranberry Smoothing Body Scrub kuorinnan.
Novan hehkutuksen takia tämän ostin testiin ja kyllähän tämä oli oikein pätevää ainetta!!
Lisäraavintakaan ei olisi ollut pahitteeksi, mutta kyllä tämän kuorintatehot olivat jo oikein mukavat! Voin siis suositella karkeampien kuorintojen tykkääjille, mutta herkkäihoisille menee todennäköisesti vain hyvin pieninä määrinä "laimennettuna" runsaan veden kanssa.
Tuoksu oli myös kiva, ehkä se oli karpalon tuoksuinen (en karpaloiden tuoksusta isommin tiedä, vain mausta :D), sellainen makeahkon marjainen. Ja tokihan tuo pakkauksen väri on oikein pirtsakka, samoin kuin kuorinta itse oli pinkkiä/vaaleanpunaista ^_^.
Ainut miinus tulee pakkauskoosta, voisi olla mun puolesta vaikka 200-300ml yhtä hyvin :p.
Voisin kyllä ostaa silloin tällöin käyttöön, mutta ehkä vain alennuksesta, juurikin tuon pakkauskoon takia.

Ehdin myös toisen purkin käyttää, kyseessä oli 250ml The Body Shop Piñita Colada Exfoliating Cream Body Scrub kuorinta.
Tämä taas oli tehojen puolesta päin vastoin melko pettymys :(. Jouduin käyttämään tätä kerrallaan todella paljon saadakseni enemmän tehoja irti. Tämän ja kermaisemman koostumuksen takia on varmasti kokeilun arvoinen herkempi-ihoisille.
Luulin tämän myös kosteuttavan ihoa samalla lailla kuin mitä muutama muu TBS-kuorinta on tehnyt, mutta ei tämä tehnyt sitäkään juuri yhtään, oli siis pakko vielä rasvata iho suihkun jälkeen.
Tuoksu sitä vastoin oli oikein kiva! Kuten kuvasta näkyy, niin ananasta oli selkeästi mukana ja kookos pehmensi tuoksun "kermaisemmaksi". Tykkäsin!
En siis ostaisi kuorintaa uudelleen tehojen takia, mutta suihkugeelin voisin ehkä vielä kotiuttaa ennen kuin lopettavat myynnin saadakseni nauttia vielä tuoksusta...

Nyt otin seuraavaksi nämä kaksi (Lush Sugar Scrub ja TBS Frosted Plum Sugar Scrub) tuonne kylppärin puolelle odottamaan, lisäksi siellä on myös Jolie-boksista tullut Patykan kuorinta. Katsotaan, mikä loppuu ensin :).
Tässäpä tämänkertaiset purkit! Katsotaan, mitä huomenna esittelen :D.
Miumoi <3

8 kommenttia:

  1. No blääh, jos tuo TBS kuorinta oli vaisu.
    Mie kävin ostamassa aleista tänään kolme suihkaria, en vaan voinut vastustaa kiusausta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jooo, tehot oli kyllä pettymys :/.
      Oho, sähän innostuit kunnolla :D. Mä oon yrittänyt nyt epätoivoisesti saada suihkareita käytettyä :D.

      Poista
  2. Lumene olisi täyden kympin kuorinta jos tosiaankin olisi pikkusen raapivampi. Ja isommasta tuubista mäki tykkäisin =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se hieman vielä raapivampi koostumus, niin ois huippu!
      Ei jäänyt kuitenkaan kovin kauas :D.

      Poista
  3. Muistatko, paljonko tuo Lumenen kuorinta maksoi alessa? :)
    Sitten mulla on yks ylimääräinen Piñita Colada -suihkari varastossa, jos haluat ostaa. ;) Täytyy hintapuoli vielä kattoa, mut toki myyn TBS:n normihintaa halvemmalla. Mut ainakaan sun ei siis vielä tarvii stressata sen tuotteen riittävyydestä kaupassa. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piti tarkistaa ja 3,50e oli hinta 3+1päivillä!
      Ei tuo näköjään kovin pahan hintainen ollutkaan :D.

      Hahah, hyvä tietää :D Ehkä mä ostan sen jossain vaiheessa sulta, mutta kyllä mun on nyt pakko vähän saada tuota varastoa ensin tyhjennettyä :D.

      Poista
    2. No tuo kuorinta oli halpa! Aattelin vaan jos joskus käyn taas Lumenen myynneissä (niitä on oikeesti vähän väliä mut en oo käyny pitkiin aikoihin) ni on sitten vertailupohjaa. ;) :D Eipä sitä taida alle 3 e ainakaan edes saada. :)

      Ja mulla tuo yks Piñita Colada oli täytetuote yhessä niistä 3 2 hinnalla tilauksista kun en keksinyt muuta... Tulikin heti ostokrapula tilauksen jälkeen, kun siis yhen olin ostanu jo aiemmin. :D Enkä oikein tiedä kelle sen sitte antais...

      Poista
    3. Joo oli, nyt on Sokoksen alessa näköjään 3,90e ja normaali hinta näytti olevan Sokoksella 4,90e eli ei tuo kovin paha muutenkaan ole :). Mutta pakkauskoko saisi olla isompi :D.

      Aaah, voi ei :D. Nuo morkkikset on inhottavia :D.
      No täytyy katsoa, kun sä siellä reissussa käyt, että jos mä sitten samaan pakettiin otan tuon suihkarinkin (jos et ole saanut muualle menemään ennen sitä) :D.

      Poista

Suositut tekstit