tiistai 7. helmikuuta 2017

Bette Box Helmikuu 2017

Tännekin vihdoin maanantaina kotiutui kuluvan kuukauden Bette Box!

Vaikka nyt menikin näin myöhäisiltaan kirjoittelu, niin täytyy esitellä kuitenkin tämä, että pääsen ainakin osan tuotteista sitten kunnolla testaamaan ^_^.

Tällaiselta näytti loota kokonaisuudessaan!
En ihme kyllä ollut isosti ehtinyt spoilaantua sisällöstä, ainoastaan samaisena maanantaiaamuna vahingossa näin Mustaa Kajalia-blogin Instagramissa osittaisen sisällön, mutta en sitäkään täysin ehtinyt nähdä onneksi :D.
Boksista löytyi tällä kertaa peräti 4 täysikokoista tuotetta, 1 hyvänkokoinen minituote, 1 ehkä melkein näytteeksi luokiteltava mini (laitoin kuitenkin minituotteeksi listaan) ja 2 tuoksunäytettä. Runsas sisältö siis!!

Ja tässä ensiksi ne näytteet eli Zadig & Voltaire This Is Her! Eau de Parfym sekä This Is Him! Eau de Toilette.
Nuo ovat tuollaisessa tuoksuläpyskässä lähinnä, pitää repäistä "luukku" auki.
En ole vielä testannut.

JEEEEEEEEE!!!!! VIHDOIN!!
Vihdoin se kauan odottamani ja toivomani kasvovesi tuli :D. Oon varmaan jokaiseen tai joka toiseen palautteeseen laittanut kasvovettä toiveeksi jo vuosia, kun sitä ei ole aiemmin ollut. Nyt se tuli 100ml minikokoisen Avène Gentle Toning Lotion veden muodossa (ovh 20e/200ml)!! Vaikuttaa kyllä muutenkin todella mielenkiintoiselta, joten taidan ottaa nyt hetkeksi käyttöön!
Toisena "freesaus"tuotteena, täysikokoisena, oli Palmolive Feel Glamorous Roll-on Antiperspirant Deodorant (ovh 1,95e/50ml).
Mä jotenkin ihastuin aivan täysin tuohon pakkaukseen, todella veikeä ja pirtsakka!! Käyttöön tulee varmasti ^_^.

Hiuksille löytyi sitten 5ml minikokona Schwarzkopf BonaCure Oil Miracle Talent 10 Brazilnut Oil for All Hair Types suihkutettava hiusöljy (ovh 19,50e/100ml).
Rakastan hiusseerumeja ja -öljyjä, joten tämä lähtee heti pikimmiten käyttöön ja testiin, vaikuttaa jälleen mielenkiintoiselta!
Sisäisesti nautittavaksi löytyi sitten Helein Biotin+ Ravintolisä hiusten ja kynsien hyvinvointiin (ovh n.20e/25g/60tbl).
Mä syön ravintolisätabuja hyvin säännöllisen epäsäännöllisesti, eli hirveästi en usko näistä olevan mulle tällä käytöllä apua :D. Kyllä mä silti aion säännöllisen epäsäännöllisesti nämäkin tabletit käyttää :).

Viimeisenä löytyi sitten täysikokoisia tuotteita silmille!
Jälleen naurahdin hieman, kun huomasin tämän Nivea Cellular Perfect Skin Eye Illuminator silmänympärysvoiteen (ovh 15,90e/15ml).
Nyt ei ole kyllä hetkeen puutetta sy-voiteista omissa varastoissani :D. Tämä tosin eroaa muista sy-voiteistani sillä, että tässä on ilmeisesti hieman sävypigmenttejä!
Sehän passaa tälle panda-silmälle, kaikki mikä edes vähän tummuutta häivyttäisi, on tosi jees! Ja tässä oli tosi mielenkiintoinen levitys"pää", aivan kuin kynän terä :D. Heti huomenna tulee tämä käyttöön ja testiin!!
Löytyi myös meikkituote tämän Lumene Nordic Noir Deep Impact Mascara, Deep Black ripsivärin muodossa (ovh 24,90e/15ml).
Todella tyylikäs ja jämäkkä hylsy, mä tykkään!! Tämä lähtee joskus tulevaisuudessa käyttöön, nyt menee jonon hännälle odottamaan vuoroaan :). Kiva kuitenkin viimein päästä taas Lumenelta testaamaan ripsaria!

Miltäs näytti teidän silmiin ja mitä piditte omasta boksistanne?
Täytyy sanoa, että mä olin kyllä aika huikeissa fiiliksissä!! Mä tykkäsin tästä boksista nyt ihan hirmuisesti, kaikki tuotteet sykähdytti jotenkin tosi paljon! Heikoin tuote ehkä oli tuo Biotiini, mutta parhaimman paikasta taistelee Avéne ja Nivea. Katsotaan, millaisia ovat käytössä ^_^.

Tässäpä tämä tällä erää, pahoittelut mahdollisista kirjoitusvirheistä, nyt en vaan jaksa enää ihan täydellisesti edes tarkistaa tekstiä :p.
Seuraavaksi saankin postailla ensimmäisistä loppuneista, ellei sitten Jolie-box ehdi tulla ^_^.
Palaillaan siis asiaan!
Miumoi <3

8 kommenttia:

  1. Näytti sen verran hyvältä, että tilasin aiemmin päivällä itselleni ens kuun boksin! :) toki vähän polttelee jo se seuraava ilmainen boksikin ja kun sai vielä 3e alennusta niin pakkohan se nyt oli tilata... :D
    -meliina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on ollut kyllä hyvä aloitus Bettellä, toivotaan että tällaisena pysyy ^_^.
      Maaliskuuhan on jälleen Bloggaaja-boksi, joten varmaan tulee olemaan korkeatasoinen myös :D.

      Poista
  2. Mä kans tosiaan sain blogiyhteistyön merkeissä joulukuu - helmikuun boksit ja pakko sanoa et helmikuun boksi oli näistä kyllä paras! :3 Kaikki tuotteet jää käyttöön! Paitsi nuo hajuvesinäytteet, tosi pistävän hajuset mun mielestä ja se naistenkin tuoksu oli mun mielestä tosi maskuliininen. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä kyllä oli huippu boksi!
      Nyt vasta aukaisin tuon naisten tuoksun ja kokeilin ranteeseen.
      Ei mun iholla ole kyllä pistävä :o !!
      Siis lakritsin tuoksu tulee mun nenään ainakin alkuun, sellainen makeahkon pehmeä. Nyt mä kyllä hieman ehkä tykästyin tuohon :D.
      Tästä sen taas jälleen huomaa, miten ihot ja nenät ovat yksilöllisiä :D.

      Poista
  3. Oli kyllä hyvä sisältö eniten kiinnosti kapselit ja silmänympärysvoide

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tästä boksista on kyllä monet pitäneet ^_^.
      Tuo sy-voide on ollut kyllä tosi mielenkiintoinen!

      Poista

Suositut tekstit