lauantai 11. maaliskuuta 2017

Bette Box Maaliskuu 2017

Heissan!
Taas kerran mun piti ensiapuna pysyä pari päivää pois koneen äärestä, kun nuo hartiat ovat nyt ihan jäätävässä kunnossa :/. Pakko ottaa viimein maanantaina itseä niskasta kiinni ja varata hieronta-aika, kun viimeksi kesäkuussa käynyt ja nyt tuntuu, ettei edes liikunta meinaa höllätä jännitettä yläkropasta...
Sain kuitenkin sen verran tehtyä, että maaliskuisen Bette Boxin kuvat muokkasin toissa päivänä, niin nyt saan vain kirjoitella tämän postauksen :).

Nyt oli vuorossa Bloggaajien suosikkituotteet ja innolla odotinkin tätä, koska yleensä tämä on ollut tosi laadukas!

Nyt ehdin spoilatakin itseni ennen oman boksin saamista ja valitettavasti tällä kertaa petyin hieman sisältöön :/.
Mukana oli tällä kertaa 3 täysikokoista ja 2 minikokoista tuotetta.

Minikokoisista löytyi 50ml Batiste Stylist XXL Volume Spray tupeeraussuihke (hintaa ei ole mainittu, mutta varmaan 6-7e/200ml, jos menee samaan hintaluokkaan kuivashampoiden kanssa).
Tätä olen monesti ale-päivillä katsellut ja tehnyt mieli ostaa testiin, mutta kuitenkin jättänyt hyllyyn. Tästä olin siis tosi tyytyväinen, että nyt pääsen kokeilemaan pienen version ensin!

Toisena minikokona oli 12,5ml Mádara Exfoliating Oil-to-Milk Scrub kasvokuorinta (ovh. 24,90e/60ml).
Tämä tuli ensimmäisestä Jolie Boxista eli olen jo kerran käyttänyt ja sen kokemuksen perusteella olin innoissani nähdessäni tämän nyt myös Bette Boxissa! Mun puolesta olisi tästä voinut olla vaikka täysikokoinenkin tuubi.

Täysikokoisena löytyi ensin Biozell Color Mask Root Color Spray sävyttävä tyvispray sävyssä Intense Red (ovh. 8,30e/200ml).
Tämäkin vaikutti mielenkiintoiselta, mutta jälleen harmitti, että boksista löytyi 2 turhan samankaltaista tuotetta samalla kertaa :/.
Harmittavasti myös sävy on tämän hetken hiusväriin väärä (nyt on tummanruskea tyvi), niin en pääse hetkeen testaamaan.
Kyllä mä varmasti taas punaiseksi värjään pään jossain vaiheessa, niin pitää sitten ottaa tämä käyttöön.

Sitten löytyi Nivea Men Sensitive After Shave Balm voide (ovh. 7,75e/100ml).
Tämä kyllä aiheutti hämmennystä minussa. Olen ollut kyllä tietoinen tämän käytöstä meikin pohjustuksessa ja miettinyt testaamista itsekin, mutta en olisi näin isoa pulloa tarvinnut siihen.
Todennäköisesti testaan ja annan sitten Mr.Insinöörille (jolla kuluu nämä ihan turkasen hitaasti, entinenkin on vuosia jo ollut ja pullo vasta puolillaan...).

Viimeisenä löytyi sitten Lumene 6 in 1 CC Color Correcting Cream CC-voide sävyssä Light (ovh. 15,90e/30ml).
Tämä toisaalta ilahdutti ja toisaalta tuskastutti.
Ilahdutti siksi, että olen kuullut ja lukenut tästä paljon hyvää ja viimein pääsen itsekin kokeilemaan. Tuskastutti taas siksi, että kaapissa on 10 avattua BB-/CC-/meikkivoidetta ja pakko niitä käyttää pois ensin ennen kuin yhtään enempää lisää aukaisen. Eli valitettavasti tämäkin menee muiden seuraksi kaappiin avaamattomana odottamaan omaa vuoroaan tulevaisuudessa...

Kaiken kaikkiaan, olihan tämä kyllä kiva boksi ja arvonsa verran tavaraa, mutta silti nyt en vaan innostunut lähellekään samalla lailla, mitä aiemmin :/. Osin varmasti nuo sävyt tuotteissa mietitytti, 2 tuotteen samankaltaisuus (taas) sekä tuo miesten tuote (vaikka olisikin unisex)...
Ei, nyt ei vaan täysin lähtenyt :/. Parhain näistä oli tuo Mádara, Batiste ja Lumene olisi myös, jos saisin testata sitä heti..
Mites teillä, tykkäsittekö sisällöstä, vai jättikö teidätkin hieman kylmäksi?
Kyllä mä tämän tilaamista edelleen jatkan, mutta kesäkuun jälkeen käytän varmaan ilmaisboksit, kun pisteitä on tainnut kertyä jo peräti 6 boksiin.

Tällaista siis tänne!
Huomenna voisin viimein esitellä parit tilaukset :D. Onneksi purkkeja on myös alkanut loppumaan eli postauksiin olisi kyllä materiaalia, kunhan nyt kroppa antaisi niitä tehdä!
Palaillaan siis asiaan!
Miumoi <3

6 kommenttia:

  1. Mäki sorruin tilaamaan tän yhen boksin ja vähän oon kyllä pettynyt.. Vähän turhan erikoisia juttuja tällaselle perustallaajalle. Nivea meni suoraan miehelle (voimakas haju), mulla on värjäämättömät hiukset, volume spray takutti ja sähköisti mun tukan ihan täysin ja cc ei peitä mitään. :( No, jospa tuo Madara korvaa muut puutteet ;)
    -meliina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä muistinkin, kun kirjoitit aiemmin aikovasi tämän boksin tilata! Harmi tosiaan, että nyt olikin tällainen "heikompi" boksi :/.
      Tuo Nivea tosin yllätti positiivisesti, kun kokeilin tuossa jokunen päivä sitten! Se teki ihon melko mataksi ja hajukin haihtui nopeasti! Tosin ei se edes kädelle laitettuna tuoksunut yhtä voimakkaasti kuin pullossa ja sitä ei tarvinnut edes paljoa laittaa! Suosittelen kokeilemaan kerran kasvoille, saatat yllättyä :)!
      Batiste myös yllätti, kun vaikutti hieman siltä entiseltä XXL-kuivashampoolta, joten käytettyä tulee itselläni sekin.
      Sun pitää Lumenea käyttää silloin kun ei tarvitse peittää mitään sen isompia juttuja :). Oliko se koostumukseltaan muuten ihan ok?
      Madara on kyllä ihana, itse ainakin tykkään ^_^.

      Poista
    2. Annoin sen nivean miehelle, ja sen kasvoilta aineen kyllä haistoi muutaman tunnin jälkeenkin, miedompana tosin.. mutta käyttöön pääsi sekin tuote! :) cc:tä en oo vieläkään sen kummemmin käyttänyt, kun sävykin meni vähän pieleen. :D nyt mulla ois kans yksi ilmanen laatikko tiedossa, jee. :)
      -meliina

      Poista
    3. No hyvä, että käyttöön tuli kuitenkin! Jännä, kun itse en tuota Nivean tuoksua enää kasvoilta erottanut hetken päästä levityksestä :o.
      Saapa nähdä, onko mullekin liian tumma sitten. Mulla tosin on niitä TBS:n sävyä vaalentavia tippoja, ne on kyllä tosi käteviä!
      No niin, ei tarvitse sitten niin paljon harmitella boksia, kun ilmaiseksi tulee, jos sattuu sopimattomia tuotteita :).
      Saa nähdä, muistanko laittaa sitten kesällä ne ilmaiset boksit tulemaan itselleni :D.

      Poista
  2. Ei harmita että tilasin tämän sijasta Kiss My Boxin :D

    VastaaPoista

Suositut tekstit