lauantai 4. maaliskuuta 2017

Helmikuun Loppuneet hiustuotteet

Ei nyt tuo Helmikuu (tai tämä Maaliskuun alkukaan) mennyt aivan suunnitelmien mukaan näiden postausten kanssa!
Tässä nyt viime päivät ovat menneet tulevaisuuden miettimiseen ym. vastaavaan, niin ei oikein ole jaksanut kosmetiikkaan paneutua :/.
Nyt on joten kuten parempi mieli, niin päätin viimein käydä läpi helmikuussa loppuneet hiustuotteet. Pakko nyt jakaa loppuneet vielä 2 postaukseen, kun tunnisteet menee yli sallitun muuten :p. Olen muuten jo aloittanut tämän postauksen teon toissa päivänä eli yritystä on ollut kyllä :D. Josko nyt saisin tämän viimein loppuun asti!!

Ensimmäisestä loppuneesta en ehtinyt ottaa kuvaa, koska käytin sen loppuun äitini luona saunomassa käydessämme, enkä halunnut purkkia roudata takaisin :).
Kyseessä oli tämä LookFantasticin joulukalenterista tullut 50ml minikokoinen Christophe Robin Regenerating Hair Mask hiusnaamio.
Ja nyt täytyy sanoa, että voi hemmetti miksi menin rakastumaan tähän!!! Tämä oli lähes täydellinen mun hiuksille; silotti takut ja pehmensi hiukset ihanasti (toki jouduin vähän laittamaan öljyä/seerumia vielä hiuksiin suihkun jälkeen, koska kuivana alkaa hapsottamaan) ja oli lisäksi todella riittoisa! Käytin tuosta 50ml purkista varmasti lähemmäs parikymmentä kertaa!
No miksi sitten kiroan tätä rakastumista? Koska LookFantasticissa täysikokoinen 250ml purkki maksaa semmoiset rapsakat 53£... Voi gerbiili... Voitte kuvitella, että itku oli lähellä, kun näin tuon hinnan... Okei, tämän hinnan näkeminen tapahtui sitten kauan ennen kuin ostin tämän rapsakan hintaisen Natasha Denona-paletin, joten ehkä tilanne on hitusen eri tällä hetkellä :p.
Kyllä mä todennäköisesti tulen ostamaan tuon täysikokoisen purkin, oli kuitenkin niin riittoisa tapaus, että kyseinen purkki riittää muun hiusnaamio/hoitsikkavarastoni kanssa varmasti vuoden käyttöön :).

Toinen melkein yhtä ilahduttava tapaus oli sitten tämä 30ml minikokoinen John Masters Organics Citrus & Neroli Detangler hoitoaine.
Tämä tuli siis Joulukuun Jolie-boksista.
Tämä ei kyllä kovin paljon kauemmas jäänyt tuosta Christophe Robinin naamiosta! Silotti myös takut ja pehmitti ihanasti hiukset, tuoksu oli myös mukavan sitruksinen ja riittoisakin oli, ainakin reippaat 10 krt käytin!
Voisin ehdottomasti ostaa lisää, vaikkei tässäkään hinta mikään kovin huokea ole, kun 30e/236ml...
Kyseiset tuotteet ovat kuitenkin parhaimpia käyttämiäni hoitsikoita/naamioita, joten sen takia varmasti mukisematta ostan molemmat jossain vaiheessa :D.

Sitten lisää joulukaltsu-tuotteita kulunut. Sain käytettyä myös tämän 30ml minikokoisen Redken One United 25 Benefit Multi-Benefit Treatment for All Hair Textures hiusten hoidon.
Tämän olisi voinut käyttää niin poishuuhdeltavana kuin jätettävänä hoitoaineena, käytin jätettävänä.
En oikein keksi tästä sanottavaa, sillä en huomannut tämän tekevän mitään selkeää, tosin kun käytän myös sitä öljyä/seerumia lisäksi, niin yhden tuotteen teho jää vähän syrjään :p. Ja taisinpa käyttää tämän pahimmoilleen noiden kahden ihanan hoidon kanssa, niin ilmankos jäi täysin niiden varjoon.
Ei tämä mitään pahaa ainakaan tehnyt siis kuitenkaan hiuksilleni :D.
Vaikea sanoa, ostanko uudelleen... Todennäköisesti en, koska ei jäänyt mieleen.

Tämä 5ml näyte Schwarzkopf BonaCure Oil Miracle Talent 10 Brazilnut Oil for All Hair Types hoiustenhoito tuli nyt Helmikuun Bette-boxista.
Odotin tämän käyttöä innolla, mutta voi minkä pettymyksen tämä aiheutti! Ei riittänyt kuin yhteen kertaan ja tämä olikin sellaista maitomaisen voidemaista eikä öljyä, niin kuin ensin luulin (en ollut lappua lukenut kunnolla :p).
Tämä vain jotenkin katosi hiuksiin ja tuo suihkepullo oli jotenkin hankala käyttää. Tämän enempää en osaa sanoa! Olisi saanut kyllä olla isompi tuote, nyt ei valitettavasti saanut mitään irti, enkä osaa sanoa, ostaisinko tämän perusteella täysikokoista pulloa :/.

Sitten sain tuttuun tapaan kuivashampoota taas käytettyä, nyt oli vuorossa Batiste Clean & Classic Original Dry Shampoo ja aiemminkin on tullut käytettyä.
Ei mulla ole mitään uutta sanottavaa, tykkään kuin hullu puurosta ja ostan edelleen lisää tulevaisuudessa!

Viimeisenä taas Joulukalenteri-tuote eli 10ml minikokoinen Moroccanoil Treatment hiusöljy.
Kyllä, ehkä ymmärrän nyt hieman paremmin sen kaiken hypen, mikä tämän ympärillä on ollut :). Kiva tuoksu, riittoisa, eikä tehnyt rasvaisiksi hiuksia.
Oikein miellyttävä oli siis minun hiuksille, ei pahaa sanottavaa! Erittäin hyvällä mielellä käytän vielä Bette-boksissa tulleen vähän isomman 25ml pullon tätä. Katsotaan sitten, tulenko ostamaan joskus ihan täysikokoisen version :).

On kyllä ollut tosi kivoja tuotteita käytettävänä ja kokeiltavana, on tämä kosmemaailma todella ihana ^_^.
Mä tässä mietiskelen, jaksaisinko vielä tähän perään kirjoittaa tuon toisen ja viimeisen helmikuun loppuneet-postauksen, niin pääsisin viimein maaliskuunkin kimppuun!
Pitäisi vielä yhteenvetokin tehdä, sitten olisi ennusteiden aika ja esittelyä odottaisi 2 tilausta sekä eilen hakemani Jolie-box. Olen myös 2 tuotetta saanut jo loppumaan tälle kuulle eli nyt pitäisi saada pää kuntoon ja postailu-draivi päälle!!
Kyllä mä taidan tähän perään tehdä tuon toisenkin postauksen, kun kipinä löytyi :D.
Palataan siis illemmalla asiaan!
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Joo mulla kävi samoin ton BetteBoxista tulleen Bonacure-suihkeen kanssa. :D Riitti kai just ja just kahteen kertaan ja eka reaktio koko tuotteesta oli vaan että "häh ai loppuks tää joo, siis tekikö tää mitään?" Ja huono suihke. Voi olla et kyl ostan joskus ison pullon koska Bonacure on yleisesti ehkä kaikkien aikojen paras merkki mun hiuksille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun piti kans pyytää Mr.Insinööri avaamaan tuo, kun en uskonut, että se voi loppua noin äkkiä! Loppu se kuitenkin oli, ettei toiseen kertaan riittänyt kuin pari tippaa...
   Itseäkin kyllä kiinnostaisi tuo tuote, koska tosiaan yleisesti ottaen BonaCure on sopinut mullekin hyvin :).

   Poista

Suositut tekstit