tiistai 7. maaliskuuta 2017

Jolie Box Maaliskuu 2017

Nytpä olisi sitten aika esitellä Maaliskuun Jolie Box!
Tällä kertaa se tulikin todella aikaisin, yllätyin aivan, kun tekstiviesti tuli puhelimeen jo viime viikolla!

Boksin teemakin meni samaa rataa eli yllätyksillä ja tämän kuun boksi jatkoi vielä viime kuun teemaa eli lisää tähän vuodenaikaan sopivia tuotteita. Mukana oli 3 täysikokoista ja 1 minikokoinen tuote ja 2 näytepussukkaa.

Aloitetaan täysikokoisista.
Ensin löytyi 150ml Flow Kosmetiikka Shea Butter monikäyttövoide.
Tätä ei löydy vielä Jolielta, mutta Flown omilta sivuilta, Biodellyltä ja Hyvinvoinnin tavaratalosta löytyy noin 15e hintaan.
Tätä voi käyttää aivan päästä varpaisiin, joten katsotaan, millä tavalla itselläni tulee käytettyä :).
Tosi mielenkiintoinen tuote kyllä on, vaikken riemusta hyppinytkään tämän nähdessäni (kiitos mun nykyisen kroppavoide-katastrofin)!

Toisena löytyi Weleda Nail Care Pen kynsienhoitokynä (13,90e/2.2ml).
Suojaa ja korjaa niin kynsiä kuin kynsinauhoja.
Kaikki kynsihoidot ovat aina tervetulleita, vaikka meinaan olla todella laiska ja huonomuistinen niitä käyttämään säännöllisesti... Ehkä mä joskus vielä opin :D.
Eilen jo kokeilin ja hyvältä vaikutti, tuoksukaan ei ihan niin voimakkaan "luonnonmukainen" ollut, mitä ensin pelkäsin. Kyllä tämä käytettyä tulee!

Viimeisenä täysikokoisena löytyi L'atérier des Délicates Hydra Face Mask kasvonaamio (32,90e/50ml).
Sopii kaikille ihotyypeille ihon tehokosteuttamiseen.
Tätä ei ilmeisesti huuhdota vedellä pois, kun ohjeessa sanottiin, että ylimäärä poistetaan vanulapulla vaikutusajan jälkeen.
Mielenkiinnolla varmasti tämänkin testaan ja käytän, varsinkin nyt, kun tuntuu iho kuivuvan kiihtyvällä tahdilla... Tosin saatan tietää siihen ehkä syyn, mutta palataan asiaan, kun esittelen tuotteen!

Minikokoisena löytyi sitten 50ml Dabba Peppermint Floral Water kukkaisvesi (16,60e/100ml).
Oon näistä lukenut juttuja, mutta hieman epäillen suhtautunut. Siksi pidinkin, että nyt tuli boksin kautta testiin, koska en varmaan olisi uskaltanut ostaa sikaa säkissä :D. Se ongelma oli tässä, etten oikein tiennyt, mihin kategoriaan tämän listaan listoissani... Päädyin sitten hoitoveteen :D.
En ole vielä kokeillut tai nuuhkinut, joten jännitys tiivistyy!

Näyte pussukoina löytyi seuraavat:
* 2ml Estelle & Thild BioHydrate Tinted Moisturiser, 02 Medium (29,90e/50ml)
* 0.7ml Novexpert Hyaluronic Acid Booster Serum (esim. Sokos 49,90e/30ml)
Molemmat ovat jälleen mielenkiintoisia, varsinkin tuo seerumi! Sävyttävä päivävoide saattaa olla liian tumma, mutta onneksi mulla on The Body Shopin vaalentavat tipat tarvittaessa :).
Molemmat tulevat siis varmasti käytetyksi jossain vaiheessa!

Tällaiselta näytti boksi tällä kertaa, miltä vaikutti teidän silmiinne?
Itse kyllä jälleen tykkäsin, taas tuli tuotteita, joita ei välttämättä itse tulisi ostettua eli boksi edelleen lunasti paikkansa elämässäni ^_^.
Harmi, että mulle on tulossa enää 2 boksia... Sitten on todennäköisesti pakko pitää paussia, jos toukokuussa näyttää siltä, että kesäkuun jälkeen jään työttömäksi :/. Muuten voisinkin ostaa vielä seuraavan puolen vuoden satsin, tämä on kyllä pitänyt tasonsa todella hyvin!

Tänään sain viimein haettua Bette-boxinkin, joten katsotaan, ehdinkö huomenna kirjoitella siitä. Olisi taas jumppailta tiedossa, joten saattaa mennä myöhempään, enkä tiedä saanko tänään enää purkkeja kuvattua (pää tuntuu jälleen typerälle, joten lattia ja putkirulla kutsuu)...
Mutta enköhän torstaina saa viimeistään senkin eetteriin :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit