sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

Vaaleanpunaista piristystä silmille

Jälleen tulisi tällainen pikainen postaus yhdestä loppuneesta.

Elikkäs sain pitkästä aikaa loppumaan silmänrajauskynän, nyt oli vuorossa Avon Glimmerstick Waterproof Eye Liner sävyssä Brighten Up Pink.
Mullahan on tosi iso määrä eri sävyissä näitä Glimmerstick-rajauksia ja tykkään kyllä, pelastavat monesti aikaiset aamut, jos ei luomivärejä jaksa alkaa taiteilla.

Tämän näköistä jälkeä teki yksinään luomille. Salama jälleen on syönyt sävyä eli hieman värikkäämmältä näyttää todellisuudessa. Hyvin sopi yhteen nyt tällä hetkellä pannu-projektina olevan Avonin Metal Rose-luomivärin kanssa ja toimi myös yksinään pohjustajan kanssa luomilla!
En osaa tämän kummempia kertoa, mä tykkään näistä ja mielelläni ostan lisääkin. En nyt muista, ovatko Avonilla muuttaneet kuinka radikaalisti sävyjä, kun hylsyt ja nimet ainakin osin muuttui. Jospa eivät ole koostumukseen koskeneet :).

Sitten mulla on pieni ongelma... Nämä Avonin mono-luomivärit alkavat olla jo suht iäkkäitä ja aloin tuossa jokunen päivä sitten miettiä, pitäisiköhän mun vaan heivata nämä menemään, kun en ole varmaan pariin vuoteen kumpaakaan käyttänyt... Vastaavia sävyjä kun löytyy kyllä paleteista, niin ei vaan näihin tule tartuttua juuri koskaan...
Plaaah, tässä taas tulee se, etten haluaisi heittää roskiin mitään, mutta ehkä tässä tapauksessa on jo aika... Turhaa kait näitä on pitää tuolla laatikossa pyörimässä. No, jatkan mietintää kuun loppuun ja lisään listaan sitten, jos hävittämään nämä päädyn :).

Sitten tähän loppuun parit saadut tuotteet!
Kävin eilen illalla hyvän ystäväni Margitin luona ja sain nämä häneltä, täysin koskemattomat tuotteet! Oli saanut aikanaan kaupanpäälle elevenin tilauksen mukana, mutta sävyt eivät olleet hänelle omiaan.
No, tunnetusti minähän ilolla otan orpoja tuotteita vastaan :D.
Nämä ovat siis:
* L'Oreal Color Riche Lipstick, 164 Rouge Concorde
* IsaDora Eye Shadow Quartet, 66 Ocean Dream
Luomiväri-paletti on kyllä ihanan sävyinen, kesäksi varmasti tosi kiva!
Huulipunan sävy ei ole minullekaan se turvallisin sävy, mutta katsotaan, saanko jollain tavalla pelaamaan kuitenkin itselläni ^_^. Onhan nämä punaiset punat kyllä upeita monien huulilla!

Tällaista siis tällä kertaa!
Katsotaan, miten tuleva viikko menee, josko saisin useamman postauksen viimein tehtyä. Kropan mukaan kuitenkin mennään :).
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Oi, onpas kivan värinen tuo glimmerstick. Tosi kiva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, näissä on kyllä tosi kivoja sävyjä! Piristävä oli myös tämä vaaleanpunainen ^_^.

      Poista

Suositut tekstit