lauantai 18. maaliskuuta 2017

Harvinaisia huulituotteita

Heipsböö!
Josko nyt muutaman lattialla vietetyn illan jälkeen saisi taas tännekin tekstiä aikaan. Täytyy näköjään lopettaa postaus-lupailut, kun kroppa on koko ajan eri mieltä asiasta :p.
No mutta esitellään nyt viimein parit loppuunkäytetyt tuotteet ja jälleen on siitä kiva tilanne, että samoihin aikoihin loppui 2 harvinaisempiin tuoteryhmiin kuuluvaa tuotetta!

Ensin loppui tämä Mr.Insinöörin siskolta aikanaan kaupanpäällisenä saamani Dermosil Lipstick, Nude huulipuna.
Tämä oli mulla käytössä tässä työpöydällä yhdessä huulirasvan kanssa, vuorollaan ja mielialan mukaan käyttelin molempia (yleensä punaa laitoin silloin, kun oli meikit naamassa ja huulirasvaa sitten meikinpoiston jälkeen).
Tykkäsin tosi paljon tuosta hylsystä! Tyylikkään musta ja pinta oli sellainen... miten sen sanoisi... samettimaisen "kumimainen"... Kumimainen siinä mielessä, ettei se luistanut samalla lailla, mitä "normaalipintaiset" hylsyt ovat.

Sävy oli mun silmään tosi luonnollinen ja koostumus pehmeä. Tähän kuvaan laitoin tarkoituksella reippaasti punaa, normaalisti sipaisin huulille vain vähän ilman peiliä eli oli turvallinen sävy sen suhteen.
Ei olisi itse tullut tuota punaa ostettua ja en todennäköisesti osta uudelleen (kun pakko käyttää vanhimpia punia ensin pois), mutta kiva oli kokemus!!

Toisena sain kulutettua Oriflame Beauty Gloss Cocoon Lip Gloss, Brown Delight huulikiillon.
Tämä oli töissä käytössä, helppo sipaista jotain huulille aina siinä koneella istuessa.
Koostumus oli pehmeä eikä tahmannut, siksi ei varmaan kovin pitkään huulilla pysynytkään :D.
Tuubi on loppuvaiheessa vähän hankala, kun ei meinaa jaksaa puristaa tuotetta ulos.

Tässä sitten reippaampi määrä taas tarkoituksella huulilla, melko luonnollinen kiilto ja suht väritön sävy tässäkin, ei ollut sellaista silmiinpistävää glitteriä (tässä kuvassa salamalla toki näkyy). Tuoksu oli etäisen suklaamainen.
Tämäkin oli ihan jees sellaisena sipaisu-tuotteena :D.
Ei voi ostaa enää, kun ei ole myynnissä, mutta eipä nuo huulikiillotkaan tunnu mulla hetkeen loppuvan :p.

Nyt oon tuohon työpöydälle ottanut käyttöön vanhan Avonin huulipunan (taas tuollainen neutraali-nude) ja töihin vein puolillaan olevan ikivanhan Oriflamen kirkkaan huulikiillon.
Hetkeksi on taas näissä käytettävää :).

Tänne ei tosiaan tämän kummempia kuulu, kauhea hartiajumitus nyt päällä, eikä sen takia ole uskaltanut pyöräilläkään tuolla lumi-loska-vesi-jää-sohjossa. Tänään tosin pitäisi vajaa 4km pyöräillä illalla, kun olisi tuparit tiedossa ja Mr.Insinööri tietysti just nyt lähti kotonaan käymään... Busseilla meni lähemmäs tunti matkaan, kun taas kartasta katsoin pyöräilyreitin, jonka mukaan menisi vain vartin verran aikaa. Saa siis nähdä, kuinka huonossa kunnossa on tiet tuolla :p. Kuntoilua jos ei muuta ja aina voi pyörää taluttaa!
Mutta katsotaan, onnistunko huomenna tekemään taas pienen postauksen, kun purkkeja sen verran mukavasti kuitenkin jo loppunut!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit