keskiviikko 28. kesäkuuta 2017

Kasa tuotteita hiuksille


Ei nyt mene tämä postailu niin kuin strömsöössä. Oon jo muutaman päivän suunnitellut kirjoittelevani, vaan aina on tullut jotain, etten sitten ole ehtinyt aloittaa kuvien muokkausta. Eilen olin jo niin pitkällä, että sain otsikon kirjoitettua, vaan sitten tietokone yritti sanoa sopimuksen irti... Mr.Insinööri värkkäili illan tämän kanssa ja piti laittaa jokin tarkistusjuttu pyörimään ym...
Noh, yritetäänpä nyt ja toivottavasti kone pelittää loppuviikon, kun Mr.Insinööri lähti kotikotonaan käymään :p.
Ylläoleva kuva on Juhannusaatolta, kun oltiin Mr.Insinöörin kaverin mökillä Puolangalla 1 yö. Puhelimella ei saanut lähellekään vangittua maiseman kauneutta keskiyöllä <3.
Todella kiva juhannus oli ja pääsin ensimmäistä kertaa elämässäni jopa paljuun :D. Vaati myös pienen sopeutumisen, kun tuolla ei ollut sisävessaa, eikä juoksevaa vettä :D. Joutui siis tarkoin miettimään mukaan otettavat kosmetiikat :p.

Mutta mennäänpäs sitten niihin loppuneisiin ja nyt tulee iso satsi tuotteita hiuksille!

Aloitetaan boksi-tuotteista eli tämä 150ml Unique Haircare Leave-in Conditioner jätettävä hoitosuihke tuli aika lailla vuosi sitten Heinäkuun Jolie-boxista.
En käyttänyt tätä yksinään, mutta kun ensimmäisenä hiuksiin suihkin, niin tuntui, ettei tämä olisi kyennyt takkuja yksinään edes selvittämään.
Tuoksukaan ei yltänyt lemppariksi, vaikkei tämä niin paha ollutkaan, mitä jotkut luonnonkosmetiikka-tuotteiden tuoksut voivat olla.
Kaiken kaikkiaan jätti vaan kylmäksi ja tuskin tulen hankkimaan uudelleen.

Sitten tämä 30ml minikokoinen Rich Pure Luxury Rejuvenating Argan Oil Elixir hiusöljy tuli Livboxista Marraskuussa 2015 eli hieman vanhempi tapaus :).
Tästä en osaa muuta sanoa kuin että hoiti hommansa ihan kivasti pienelläkin määrällä, eikä tehnyt mun hiuksia öljyisen näköisiksi. Tuoksukin oli ihan jees.
Voisin joskus ostaa täysikokoisenkin pullon, mutta kaapista löytyy ennestään muita öljyjä/seerumeja, niin niiden käytössä menee varmaan vielä muuan vuosi :p.

Tämä 50ml minikokoinen Dove Regenerate Nourishment Shampoo tuli Kesäkuun 2016 Livboxista.
Yhdellä vaahdotuksella ei riittänyt likaisiin hiuksiin, mutta kahdella pärjäsi jo. Tuntui jättävän hieman kosteutetun tunteen hiuksiin eli ei tehnyt suurta takkupesää :).
Sopi mun hiuksille, mutta ei kuitenkaan herättänyt suurempia intohimoja, oli vähän tylsä jotenkin... Koostumus oli sellaista helmiäismäisen vaaleaa geeli"voidetta". Vaikkei sinällään ollut mitään vikaa, niin tuskin ostan täysikokoista (liekö enää edes myynnissä). Hyllystä löytyy vielä niin hirveä määrä shampoopulloja ja lisää vaan tulee :D.

Viimeinen boksituote on tämä Elokuussa 2016 Livboxista tullut 75ml minikokoinen Cutrin RepairISM Conditioner hoitoaine.
Tämä selvitti mun pitkät hiukset jo suhteellisen pienellä määrällä ja jätti ne kivan sileiksi ja pehmeiksi! Tykkäsin todella!
Voisin ehdottomasti ostaa täysikokoisen pullon ja itseasiassa olen aikaa sitten laittanut tämän eleven-nettikauppaan omalle toivelistalleni :D. Katsotaan, milloin laitan tilaukseen, hoitoaineita kun ei kovin montaa löydy enää hyllystä :p.

Vihdoin myös tämä 150ml Biozell Reconstructive Miracle Hair Mask hiusnaamio loppui!!
Lyhyestä virsi kaunis; ei sopinut minun hiuksille :/. Takut jäi hiuksiin 10min vaikutusajan jälkeen... Luulin tämän olevan samantyyppinen kuin se kosteuttava naamio, mutta ei tosiaan ollut hyvä mun hiuksille :(. Ei jatkoon.

Viimeisenä sain kuin sainkin loppumaan vielä kuivashampoota tälle kuulle :o! Kyseessä oli tämä 10ml minikokoinen Maria Nila Dry Shampoo.

Jeee, muistin ottaa kuvat :D.
Tämä oli oikein kiva kuivis, poisti rasvaisuuden, mutta lisäksi antoi todella paljon rakennetta hiuksille, mun makuun jopa ehkä hivenen liikaa :D. Pääsee lähelle Batisten entistä XXL Volume kuivashampoota tai tämä antoi sitäkin enemmän rakennetta!
Pitää kuitenkin huolellisesti harjata pois, kuvasta näkee, että mulla on ollut vähän suurpiirteistä harjaaminen :p.
Tosi kiva siis, MUTTA...  Se perhanan kilkatin löytyi tästäkin!!!!
En siis tiedä, tulenko ostamaan sen takia lisää, vaikka vähän houkuttaisikin... Hintaakin kyllä löytyy tältä vähän liikaa, elevenillä on tämä 100ml pullo 12,80e ja 250ml 21,70e :/. Ehkä satunnaiseen käyttöön voisi ostaa uudelleen, sen verran kuitenkin tykkäsin, kilkattimesta huolimatta :D.

Tässäpä oli todennäköisesti kesäkuun viimeiset hiustuotteet!
Yritän nyt loppuviikon esitellä näitä loppuneita, mutta menee kyllä heinäkuun puolelle jälleen viimeiset :p.
Palaillaan asiaan!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit