perjantai 30. kesäkuuta 2017

Kasvoja taas hoidettu urakalla

Nyt olisi vuorossa sitten Kesäkuun viimeiset kasvotuotteet, joten käydään pidemmittä puheitta asiaan!

Tämä vanhan mallinen 30ml Lumene Vitamin C+ Dry Skin Comfort Radiance Cocktail kasvoseerumi oli jo 4.pullo, jonka olen käyttänyt eli aiempia postauksia kyllä löytyy :D.
En mä keksi tästä enää mitään uutta sanottavaa, mä vaan tykkään tästä ihan mielettömästi <3. Holy Grail tuote!
Viimeinen tällainen vanhanmallinen pullo on nyt lähtenyt käyttöön, tosin näin kesäaikaan on ehkä hivenen liian hoitava, kun muutenkin mulla rasvoittuu helpommin nyt kasvot. Yöajalle on nyt parempi kuin meikin alle :).

Tämä 15g minikokoinen GlamGlow ThirstyMud Hydrating Treatment kasvonaamio tuli Syyskuussa 2015 Livboxista.
Oon myös aiemmin käyttänyt samanmoisen tuubin ja tämä on kyllä yksi GlamGlow-suosikeistani. Yön yli käyttöön sopii hyvin, varsinkin talvella, koska kosteuttaa hyvin.
Edelleen voisin ostaa täysikokoisen purkin, mutta täytyy ensin käyttää muita kasvorasvoja pois :).

Tämän Flow Kosmetiikka Sugar-Chocolate Face Peeling Cream kasvokuorinnan ostin Glitz&Glam-Minnan suosituksesta.
Ajattelin, että tämä olisi todella karkea kuorinta, koska sisältää sokeria, mutta valitettavasti petyin kuorintatehoon :/.
Rakeet olivat aika isoja ja teräviä, mutta niitä oli omaan makuuni liian harvassa, että olisi kunnon raapivuutta saanut.
Voidemainen koostumus oli sitä vastoin todella kosteuttava, joten päädyin käyttämään tätä naamion tavoin :).
Tuoksu taas oli aivan ihanan suklainen, olisi tehnyt mieli syödä :D.
Voisin ostaa tämän uudelleen naamio-käyttöön, mutta kuorinnaksi tarvitsen paljon karkeampaa ja senhän olen jo tainnut löytää :).

Jeeeiiijj, taas yksi kasvovoide käytetty tässä ainaisessa purkkimeressä :D.
Tämän 10ml minikokoisen Caudalie Vinosource Moisturizing Sorbet voiteen sain muistaakseni Talk and Bake-Mimosalta. Kiinnostuin tästä alunperin, kun Kissis-Heini hehkutti tätä, joten oli tosi kiva päästä kokeilemaan!
Ja olihan tämä todella loistava! Koostumus oli kuin olikin sellaista sorbettimaista voidetta, oli kieltämättä vähän epäilyttävän näköistä :D. Hoiti hommansa hienosti, kosteutti, mutta teki samalla silti hieman mattapintaisemman ihon eli meikin alle sopi hyvin. Ei täysin kiillottomana otsaa pitänyt nyt kesäaikaan, mutta ei kiiltely mahdotontakaan ollut!
Vähän kyllä harmittaa että tykästyin, koska en oikein tiedä, mistä tätä voisi ostaa/tilata?
Voisin siis ostaa täysikokoisenkin tuubin mielelläni, kun löydän ostopaikan ja kunhan ensin saan kasvorasva-varastojakin pienennettyä :D.

Viimeisenä sitten meikkituote ja sekin minikokona eli 7,5ml Benefit The POREfessional Face Primer kasvojen pohjustusaine loppui.
Tuntuma oli tosi silikoninen, mutta kyllä tämä on kaikkien hehkutusten arvoinen! Kyllä minunkin sekaiholla toimi oikein kivasti, tosin mattapintaistavan voiteen kanssa alkoi kuoriutumaan joko tämä tai voide pois eli kosteuttavampi voide pitää olla alla!
Voisin kyllä ostaa tai diilauttaa ;) seuraavaksi täysikokoisenkin tuubin!

Tässäpä oli tämänpäiväiset. Nyt lähden suihkuun lämmittämään hartioita, sain taaaaas töissä huimauskohtauksen vähän yllättäen, eikä vieläkään ole olo täysin normaali :/. Onneksi on viikonloppu aikaa taas toipua...
Kesäkuun loppuneita riittää vielä 2 postaukseen, eli menee nyt vähän pidemmälle Heinäkuun aloitus. Haitanneeko tuo kuitenkaan :).
Palataan siis asiaan!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit