perjantai 16. kesäkuuta 2017

Kuivaa shampoota taas

Heipsan!
Näin perjantai-illan iloksi aattelin nopeasti esitellä seuraavat minikokoiset loppuneet ja otsikko kertookin, mistä on kysymys :).

Kuivashampoita on siis jälleen kulutettu ja päätin iskeä eleveniltä tilaamieni pullojen kimppuun.
Ensiksi vuorossa oli tämä 80ml minikokoinen Lernberger Stafsing DryClean Volumising & Refreshing Dry Shampoo.
Koskaan en ole kyseisestä merkistä kuullutkaan, joten ihan hauska oli ostaa tämä testiin!

Tässäpä on sitten kuvaa in action, kerrankin muistin jälleen ottaa :D. Muistaakseni tässä on 3 päivää pesemättömät hiukset, joka on aivan maksimi mun päänahalle, alkaa kutisemaan ihan hirveästi tuossa 3.päivän kohdalla... Yleensä pesuväli on joka toinen päivä, mutta tuolloin taisi iskeä laiskuus, etten vaan myöhään illalla jaksanut enää alkaa hiusten kanssa värkkäämään :p. Tuleepahan kokeiltua kunnolla kuivisten tehot!!
Ja kyllä tämä hoiti hommansa, kuten näkyy ja lisäksi pientä tuuheuttakin tuli!
Tässäkään ei ensin tuota valkoista isommin näkynyt, mutta minähän sitten suihkutin niin kauan, että alkoi näkyä :p. Vähempikin olisi todella piisannut, vaan en koskaan muista, ettei kaikissa kuiviksissa näy ja silti ne poistaa rasvaisuutta... Tämän takia pullosta riitti muistaakseni 4-5 käyttökertaan.
Yllättävän hyvin sain kuitenkin valkeuden hälvenemään, mutta mulla on nyt tuo noin 5-6cm omaa maantieväriä näkyvissä (kuukauden päästä onneksi kampaaja!), niin siinä ei niin helposti erotu kuivashampoon jättämä mahdollinen harmaus.
Tehot olivat siis hyvät, mutta taas tämä kosahti siihen ylitsepääsemättömään asiaan eli siihen saakelin kilkattimeen!! Sen takia en siis taida uudelleen ostaa :/.

Tuon jälkeen käytin 50ml minikokoisen Lee Stafford Original Dry Shampoo kuiviksen.
Samaisessa eleven-tilauksessa siis oli!
Tästä pullosta taisi riittää vain 3 käyttöön.

En hoksannut ottaa edestä kuvaa, mutta rasvaisuuden poistamisen lisäksi tämäkin toi hieman tuuheutta ja rakennetta hiuksiin.
Myös tässä olisi ehkä vähempikin suihkuttelu riittänyt, tätä piti pöyhiä vähän enemmän harjan kanssa pois, sillä meinasi tarrata välillä kiinni hiukseen. Myös tässä oli se samperin kilkatin, joten jätän vastaisuudessa ostamatta. Ei vaan sovi kerrostaloon aamuisin klo 6 käytettäväksi ;p.
Niin joo, tuoksua en muistanut näissä laittaa kunnolla merkille, omaan nenään tuntuvat olevan kaikissa niin samantyylinen :D.
Nyt on käytössä samaisen tilauksen Maria Nilan kuivashampoo, mutta ollessaan 100ml kokoinen en mene takuuseen loppumisesta. Katsotaan kuitenkin, miten käy :).

Täällä on edelleen meinannut korvat tinnittää, joten varovaisuus jatkuu koneen ääressä. Onneksi jumppaamaan oon päässyt, vaikka päätäkin on meinannut päivisin uhkaavasti särkeä :/. Tympeä vaihe näköjään hartioilla menossa...
Mutta yritän saada viikonloppuna vielä postauksen tai pari kirjoitettua!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit