sunnuntai 9. heinäkuuta 2017

Avonin ja Bearelin tilaukset

Heipsan!
Vielä siis jatketaan plussailulla, katsotaan, jäisikö nämä viimeisiksi tälle kuulle ;D.

Pitkästä aikaa tein siis kesäkuun lopulla Avonille jälleen 9.jaksosta tilauksen. Mulla on todellakin harventunut tilailut, kun edellisen olen tehnyt 3.jaksosta helmikuussa :p.
Silti sain pidettyä tilauksessa järjen! Mr.Insinöörille tilasin pari juttua ja itselleni vain nämä 3 tuotetta, vaikkakin listassa oli alunperin muutama muukin purkki :D.
Mukaan lähti siis:
* Demona ollut Senses California Glow suihkugeeli
* 2kpl On Duty Roll-on dödöä

Joooo, suihkugeeleihin hukun jo, mutta oli silti pakko ottaa kokeiluun tuo uutuus, kun vaikutti juuri mun tuoksulta. Ei tarvinnut pettyä!! Kivan hedelmäinen hillityllä kukkaisuudella. Kesäkäyttöön ehdottomasti ^_^.
Sitten tilasin roll-on dödöä varastoon, kun oli 2 enää käytössä ja jäljellä. Ja tietysti nyt tuli sitten Bette Boxistakin yksi lisää, perinteistä :D.
Täytyy katsoa, tuleeko tehtyä nykyisestä tai seuraavasta jaksosta taas tilausta, muutama kiva tuote kyllä löytyi tarjouksesta :p.

Ja sitten menneellä viikolla repsahdin tosiaan tekemään ensimmäistä kertaa tilauksen Bearelin nettikaupasta, kun siellä oli 1v. synttärit ja -15% alekoodi (on voimassa vielä tänään) :D.
Mulla taisi olla aluksi 12 tuotetta ostoskorissa, mutta aloin kuunnella järkeni ääntä ja karsin tuote kerrallaan pois sieltä :D. Jäipähän vielä useampaan tilaukseen tavaraa ja aika paljon himoitsemiani tuotteita (jotka oon toivelistalle laittanut) oli myös loppunut.
Tähän ensimmäiseen tilaukseen jäi siis nämä Tonymoly-tuotteet:
* Latte Art Strawberry Latte Cream-In Face Scrub (95g)
* Haeyo Mayo Hair Nutrition Pack Hair Mask (250ml)
* Banana Hand Milk (45ml mini)
* Cats Wink Clear Pack Powder, 02 Clear Beige (11g)
* Peach Anti-Aging Hand Cream (30g mini)
* Panda's Dream White Hand Cream (30g mini)

Kaikki olivat vain kerta kaikkisen suloisia, etten pystynyt vastustamaan <3. Käsivoiteet myös nuuhkittu läpi, vaikka eivät vielä käyttöön lähdekään. Olivat ihania, tuoksuivat siltä miltä pitikin. Panda-voiteen tuoksusta en osaa sanoa muuta kuin tuoksui suht makealle :).
Kasvokuorinta ja hiusnaamio testattu tänään ja kivoja olivat molemmat. Kuorinnassa ei vaan ollut mulle tarpeeksi tehoja eli herkemmälle iholle voi olla oikein sopiva, tuoksu oli ihana! Hiusnaamiota saan varmaan käyttää enemmän, kun nyt ei ihan täysin silottanut takkuja :).

Ja vaikka vasta ostin jo Make Up Storen puuterin, niin hei camoon, kuka kissa-ihminen tätä puuteria voisi vastustaa?! :D. Hintaakaan tällä ei ollut nomaalisti kuin 11,90e/11g, nyt lähti se 15% vielä hinnasta pois ^_^.
Kiitos kuuluu Kissis-Heinille, kun tämän aikanaan esitteli, harmi että kissa-aiheinen kasvopesu oli nyt loppu, niin sitä en saanut vielä :).

Tässäpä siis oli tulleet tuotteet ja pitäkää peukkuja, että saan hillittyä loppukuun :D. Nyt muistinkin, että 1 retkahdus on vielä sittenkin tuloillaan, ehkä jo huomenna, mutta sitten pitäisi olla vain loppuneiden esittelyä luvassa, toivottavasti :p.
Palaillaan siis asiaan!
Miumoi <3

8 kommenttia:

  1. California Glown tilasin miekin :D

    Tuon hiusnaamion tilasin myöskin sekä läjän kasvonaamioita, kun vielä oli alekoodi voimassa * kootut selitykset* :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihih, just oikein :D.
      Mullakin oli naamioita ensin korissa, mutta pitää käyttää ensin muutama vanhempi tapaus pois ennen uusia ^_^.

      Poista
  2. Nuo Tony Molyt on kyllä niin ihania! :D Noita oli vuosi sitten Köpiksen Sephorassa ja ostinkin noita banaani-käsivoiteita itselle ja joululahjoiksi. :D En ole korkannut vielä. Noita panda-tuotteita oli myös, muistaakseni ne oli kasvovoiteita tai jotain ja vähän kalliimpia eikä ollut tarvetta (käsivoitellehan selkeästi oli :'D) niin en sitten ostanut. :)

    VastaaPoista
  3. mun lempparidödö on just tuo vihreä on duty (fresh?) avonilta! Varmaan neljäs purkki jo meneillään! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin, katsotaan tykkäisinkö minäkin siitä :D.

      Poista
  4. PRKL. Lähdin sit kattoo tuota Bearelin sivua ja siinä lähti sit kokeiluun yhtä sun toista xD :D ihanaa päästä kokeilee korealaista kosmetiikkaa mutta... kun varastot ovat jo täynnä kaikenlaista xD

    VastaaPoista

Suositut tekstit