torstai 27. heinäkuuta 2017

Verbenaa ja Jäisiä Marjoja Käsille

Heipsböö!
Täällä on mennyt päivät lämpimistä keleistä nauttien, välillä vähän työjuttuja tehden, mutta myös ihan muita juttuja netistä lueskellen :D. Ja eilen tavattiin ensimmäistä kertaa Marisan kanssa, kun olivat lomareissulla Suomen läpi ajamassa Norjaan :D. Oli kyllä tosi kiva nähdä vihdoin se henkilö kaiken kosmetiikkadiilauksen takana :D. Toivottavasti Marisa viihdyitte Oulussa ^_^.

Mutta aattelin taas tällaisen pikaesittelyn tehdä seuraaville loppuneille!
Tuttuun tapaan jälleen kulutin pullon käsisaippuaa, vuorossa oli tämä eleveniltä tilattu 300ml Victor Vaissier Verveine Soap.
Voitte varmaan arvata, miksi tämän nappasin kokeiluun?
No tietenkin yritän etsiä hieman halvempaa vaihtoehtoa L'Occitanen ihanalle Verbena-sarjalle.
Mutta ei, ei sitä löytynyt tältäkään merkiltä :/. Alan epäillä, että L'Occitaneen ovat varmaan lisänneet jotain sitrustuoksua lisäksi, kun se on niin kivan kirpsakan raikas! Tämä ei ollut (myöskään) sellainen, vaan hieman pistävä tuoksu tuli tästäkin nenään. En ilmeisesti pidä yksistään Verbenan tuoksusta :D.
Muuten tämä oli perussaippua eli pesi hyvin ja kuivatti hieman, kuten muutkin saippuat tekee mulla. Ei varmaan tule tätä uudelleen ostettua, tuoksu ei vaan tehnyt vaikutusta.

Toisena tuotteena käsille sain sitten käytettyä 30ml minikokoisen The Body Shop Frosted Berries Hand Cream käsivoiteen.
Viime vuoden jouluerää, mutta ei tämä sillä tavalla jouluiselta tuoksunut eli ei ollut mausteinen, vaan ihan vain marjoilta tuoksui ja tykkäsin kyllä.
Tehot oli samanlaiset kuin aiemmin käyttämässäni omena-versiossa eli saa aika paljon laittaa jopa näin kesäaikaan, että kosteuttaa tarpeeksi. Ei siis sovi/riitä talveksi ainakaan mun käsille, mutta töissä oli kätevä käyttää tämän imeytyessä nopeasti ihoon. Kädet eivät siis jääneet "lähmäisiksi".
Vaikkei tehot olekaan kovin hyvät, niin tuoksun takia tulen varmasti vastaisuudessakin ostamaan näitä erikoiseriä :).

Katsotaan, ehdinkö huomenna kirjoitella seuraavaa postausta, kun Qstock olisi vuorossa ja siellä menisi se 2 päivää :D. Jos herään ajoissa ja haetaan äiti kissavahdiksi ajoissa, niin sitten saatan ehtiä, mutten lupaa mitään :).
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Anteeksi kun unohdin kommentoida aiemmin, vaikka luin tämän postauksen jo ajat sitten! Tottakai viihdyttiin Oulussa, kiitos paljon vielä kestitsemisestä!!! :) <3 Oli todellakin mahtavaa tavata! :)

  Citymarketissa alkoi Arjen säästöjä -päivät ja sieltä saatoin just ostaa Pirkan käsisaippuoita kun olivat tarjouksessa 4 kpl (á 500 ml) 5 e... :D Alessa 20.8. asti mutta muutenkin halpoja. Käypäs tuoksuttelemassa sitä sitruunaa! Musta oli positiivinen yllätys, tosi kirpeän raikas ja kiva! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi, toivottavasti en nyt eksy cittariin ;D. Tosin varmaan loppuviikossta pitää kaupassa käydä kuitenkin... :D
   Pitää laittaa muistiin tuo sitruuna, jos vaikka pelkästään sen ostaisi jossain vaiheessa, nyt kuitenkin hyvä sauma käyttää suihkugeelejä pois urakalla ;).

   Poista

Suositut tekstit