lauantai 22. heinäkuuta 2017

Kasvoille rauhoitusta, kosteutta ja mattaisuutta

Heipsan!
Jälleen voisin esitellä lisää loppuneita, vaikka on tässä taas lipsahdettu tilailemaan muutamia juttuja lisää muun muassa ColourPopilta :p. Katsotaan, ehtivätko tälle kuulle vielä tulla!
Suoraan voin myöntää, että olivat aikalailla tunnetilauksia, oon ollut hieman pahalla tuulella ja stressaantunut pari päivää noiden asuntojuttujen kanssa ja lisäksi torstainen uutinen Linkin Parkin laulajan kuolemasta veti entisestään mielen matalaksi  :(. Vaikken mikään bändin true-fani ole ollut, niin teininä tuli kuunneltua paljon Hybrid Theorya sekä Meteoraa ja kyseisten albumien biisit ovat osaltaan olleet auttamassa pysymään pinnalla pahimmissa mielen synkkyyksien aallokoissa.
Todella surullista, ettei musiikki eikä edes perhe auttanut häntä pysymään enää pinnalla...


Mutta nyt vähän iloisempiin asioihin eli siihen kosmetiikkaan! Tällä kertaa olisi esittelyssä kasvotuotteita.

Pitkästä aikaa kasvovettä loppui ja kyseessä oli aamukäytössä ollut Oriflame Love Nature Aloe Vera Face Toner.
Oon näköjään ostanut tämän jo reilut pari vuotta sitten :p.
Blogissa olen lisäksi esitellyt ja käyttänyt eri version ja kyllä mä vaan tykkään enemmän tästä "alkuperäisestä" pelkästä aloe verasta, tuoksu on miellyttävämpi :).
Edelleen tämä on oikein kiva peruskasvovesi, sopii hyvin aamukäyttöön ja poistaa kyllä meikin jämiä hyvin myös iltakäytössä.
Tulee varmasti taas jossain vaiheessa ostettua lisää!

Kasvoveden jälkeen laitan hoitoveden ja sen päälle seerumin/öljyn riippuen ihon vaatimuksista ja vuorokauden ajasta :). Sain loppumaan nyt tämän Mimosalta aikanaan saadun 10ml minikokoisen Caudalie Vinosource S.O.S Thirst Quenching Seerum kasvoseerumin.
Koostumus oli yllättäen samean läpikuultavaa, todella juoksevaa geeliä, joka imeytyi myös todella nopeasti ihoon.
Jos en ihan väärin muista, niin tämä ei kuitenkaan sopinut kovin hyvin yhteen seuraavana esiteltävän mattapintaistavan voiteen kanssa.
Kaiken kaikkiaan tämä oli ihan ok, mutta olen käyttänyt ehkä hieman paremmin mulle sopivia seerumeja/öljyjä, joten tätä tuskin tulee täysikokoisena hankittua.
Kiva oli kuitenkin kokeilla!

Jeeee, yksi kasvovoide vähempänä, tosin koskaan tässä en taida päästä tasapainoon :p.
Noh, sain silti loppumaan tämän Maaliskuussa 2015 Livboxista tulleen 50ml Lumene Bright Now Vitamin C Shine Control Cream-Gel voiteen.
Ja tietenkin suht vasta tuli Bette-boxista uusittu versio :p.
Mutta ainakin tämä vanha versio oli mulle sopiva näin kesäajalle, koska hillitsi jonkin verran rasvoittuvan otsani kiiltelyä.
Koostumus oli kyllä todella jännä, nimensä mukaisesti voiteen ja geelin välimaastosta.
Tämä vaan ei välttämättä sopinut joidenkin tuotteiden kanssa yhteen. En muista, tuliko epäsopivuus tuon yllä olevan seerumin kanssa vai kasvoprimerin kanssa vai sekä että eli jokin osa lähti siis murentumaan. Kuitenkin toiset kombot sopivat yhteen ja tämä kyllä auttoi vähän pitämään otsaa mattapintaisempana, niin mielelläni kyllä käytän uudistuneenkin version kesäaikaan. Toivottavasti eivät ole koostumusta muuttaneet radikaalisti!

Tässäpä tämänkertaiset höpöttelyt. Vielä mulla jäi esiteltäväksi pari kasvoille tarkoitettua tuotetta, mutta toivon saavani ainakin vielä yhden kasvotuotteen käytettyä tämän tai huomisen päivän aikana. Esittelen ne sitten vielä yhteisessä postauksessa :).
Miumoi <3

4 kommenttia:

 1. Apua onko tosta LivBoxin Lumenesta tosiaan noin kauan...?! Nyt tosiaan tajuaa että niitä voiteita on tullut ihan hirveesti ja just Lumenea... Pitääpä kiriä! Jos käytän kasvovoidetta koko ajan niin sitä kuluu mulla tosi paljon mut en oo taas aikoihin oikeen käyttänyt ja sehän sitten kostautuu. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä vaan on aikaa menny!!
   Mulla on onneksi nyt joten kuten kulunu nuita voiteita, vaikkei tosiaan vauhti itsessään päätä huimaa... Uusia ehtii tulla heti kun saan vanhoja pois :p.
   Itse kyllä käytän päivittäin, mutta en laita kuin pienen herneen kokoisen nokareen seerumin päälle, niin eipä ne runsaasti ainakaan kulu :D.
   Tsemppiä sinnekin kulutukseen!!

   Poista
  2. Haha, mulla kestää 50 ml kasvovoide päivittäisessä käytössä 4-6 vkoa, riippuen käytänkö 1 vai 2 krt päivässä. :D Jos voide on ihan susi, se kuluu jotenki paaaaljon nopeemmin... ;D Mut joo, nyt on ollu taukoa kaikista.

   Poista
  3. No just :'D. Mulla menee keskimäärin ehkä 3kk 1 purkissa :D...

   Poista

Suositut tekstit