sunnuntai 2. heinäkuuta 2017

Kasa Kesäkuussa Käytettyjä Kroppatuotteita

No niin, nyt tulisi sitten viimeiset kesäkuussa loppuneet esittelyyn! Pidemmittä puheitta käydään taas kimppuun :).

Edelleen tuttuun tapaan mennään vartalokuorintojen kanssa eli 1prk/kk ja tällä kertaa vuoro oli tämän Virosta ostamani 250ml Aquafruit-merkin ananas-appelsiinikuorinnan.
Kysyin tästä Mr.Insinöörin pomon vaimolta silloin, kun hänellä myös oli tätä samaa kuorintaa. Hän sanoi tämän olevan myös selluliitille tarkoitettu :D.
Noh, en mitenkään antaumuksella hangannut reisiä, joten tuskin teki mun selluliiteille ihmeitä :p.
Koostumus oli keltaista geeliä, mutta omaan makuuni olisi saanut olla enemmän kuorivia rakeita, nyt sai käyttää taas reippaammin kerralla saadakseni kunnon tuntuman.
Tuoksu oli ehkä hivenen liian teollinen, vaikka sitruksisuutta olin havaitsevinani.
Ei oikein iskenyt, joten ei tarvitse ostaa uudelleen, jos tulee käytyä Virossa taas :).

Hohoii, ihme on tapahtunut!! Sain tämän melko vanhan Avon Foot Works Sugar Lime Mojito Exfoliating Scrub jalkakuorinnan viimein käytettyä!!! Tein kesäkuussa peräti kerran jalkakylvyn, jolloin käytin tätä ja loput otin sitten suihkun puolelle käyttöön :D.
T'ämä on useamman kesän takainen Limited Edition tuoksu eli ei ole enää myynnissä, mikä hieman harmittaa. Tuoksu oli kivan limemäinen eikä kuorintatehokaan huono ollut jaloille! Yleensä mulla on muistaakseni toiminut kivasti nämä Foot Works-tuotteet, joten tätä tuoksua jäi vähän ikävä. Voideversio mulla ehkä saattaa olla vielä varastossa :p. Vai onkohan... Noh, pitää tarkistaa, varmaan se sitten lähtee käyttöön seuraavaksi, kun entinen jalkavoide loppuu :).

Sitten loppui myös Avon On Duty 72h Max Protection Roll-on Anti-Perspirant Deodorant dödö.
Kesti näköjään vajaa 3kk käytössä, yllättävän pitkään, kun aika paljon näistä Avonin rolleista tulee tavaraa kerralla ulos. Levityspallokin on melko suuri!
Ei mulla pitänyt kovin paitaa kuivana, kun pyöräilen töihin, mutta hajun piti ehkä hieman neutraalimpana. Tosin, ei ole tähän mennessä pitänyt muu kuin se Rexonan voidemainen dödö :D.
Peruspäivänä ilman pyöräilyä tai muuta liikuntaa toimii ihan ok.
Eilen tein taas pitkästä aikaa Avonille tilauksen ja laitoin tulemaan pari muuta saman sarjan roll-onia :).

Sitten töissä sain käytettyä tämän 50ml Elivo Arganöljy Käsivoiteen, joka tuli vuosi sitten Heinäkuussa Liboxista.
Suomalainen merkki, siitä plussa!
Ei tosiaan tuoksunut muulta kuin raaka-aineiltaan, ei siis oikein ollut mun juttu.
Koostumus oli muistaakseni (käytin pois jo alkukuusta, niin muisti ei oikeion pelaa) hieman "jankimpaa" voidetta, joka imeytyi melko nopeasti käsiin ja sai itse asiassa laittaa pari kertaa vielä lisääkin, ennen kuin sai hieman kosteuttavamman tunteen käsiin.
Ei ollut oikein mun makuun, joten ainakaan tätä rasvaa en tule uudelleen ostamaan, mutta kiva oli testata!
Töihin on lähtenyt käyttöön seuraavaksi Absolutionin 40ml voide.

Sain kuin sainkin vielä toisenkin käsivoiteen käytettyä ja se oli tämä 30ml minikokoinen The Body Shop Spiced Apple Hand Cream.
Joulun fiilistä kesän keskelle :D. Tässä oli tosiaan sellainen kanelinen tai mausteinen omena tuoksuna, mikä oli ihan kiva, mutta ei yltänyt lähellekään Vanilla Chaita :D.
Koostumus oli juoksevampaa voidetta, joka imeytyi nopeasti, mutta ei riittänyt kosteuttamaan herneen kokoisella määrällä. Siksi näin nopeasti kuluikin sitten.
Onhan nämä pienet tuubit helppokäyttöisiä varsinkin töissä, joten kyllä näitä varmaan uudelleenkin tulee ostettua silloin tällöin, kun ovat myynnissä :).
Nyt on lähtenyt kotiin käyttöön Lushin lisäksi TBS:n Frosted Berries-versio.

Sitten kulutin pois myös tämän 60ml minikokoisen The Body Shop Mango Body Whip vartalovoiteen.
Ikä oli varmaan tällekin tullut vastaan, kun tuoksu ei ollut ihan niin mehukas mango kuin luulin.
Myöskään kosteutusteho ei ollut kovin kummoinen ainakaan mun käyttämällä normimäärällä (ehkä noin 15ml), koska jäi sellainen kuivan kalvomainen tunne, ihan kuin ei olisi rasvaa laittanutkaan.
Ehkä sitten, kun 10 vuoden päästä saan varastot pieneksi, voin ostaa uudelleen kokeiluun, josko sitten saisin tuoreeltaan käytettyä :).

Viimeisenä loppui tämä 100ml Herbina Blue Lagoon Body Mist vartalosuihke, joka on tullut samassa boksissa Elivon käsivoiteen kanssa eli vuosi sitten Heinäkuun Livboxissa.
Totuttuun tapaan suihkin runsaalla kädellä kropalle, koska työmatkapyöräily ja koska hikoilen silloin kuin pieni sika...
Tässä oli sellainen vesimäisen raikas, ihan hivenen makea tuoksu.
Oli ihan jees, mutta ei saanut himoja heräämään, tykkään niistä selvästi makeista ja hedelmäisistä tuoksuista :p. Oli tämä kuitenkin hauskaa vaihtelua!

Tässäpä oli sitten kesäkuu! Tai huomenna tulee vielä yhteenveto, joka ei tosiaan ollutkaan niin paha kuin aluksi pelkäsin :).
Olisi kiva kuitenkin jo päästä Heinäkuun juttuihin käsiksi, mutta ei mene enää siihenkään kauaa :D.
Jatkan tässä seuraavaksi asuntohaaveilua, yhteen olen nyt iskenyt silmäni (tai joka ei ole vielä ehtinyt mennä), mutta pähkäillään vielä riittääkö kolmio vai pitääkö olla isompi :p. Ehkä se lainamahdollisuus pitää ensin kysyä ja jos saadaan, niin minkä verran :D. Tuossa olisi kuitenkin niin ihana näköala parvekkeelta ja lisäksi melko lähellä keskustaa, että voisin itse sen tähden ihan hyvin tyytyä kolmioon ja ilman omaa saunaa :D. Mutta onhan tämä tosi hankalaa!
Saa nähdä, ehtiikö sitten tuo(kin) mennä tässä vatuloidessa, ainakin joku puoli tusinaa on jo mennyt ohi :p.
Mutta palaillaan asiaan huomenna!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Avonilla oli viime kesän kausituotteena Sugar Lime Mojito -jalkahoitotuotteissa :D Itselläni nimittäin pönöttää jalkasuihke tuossa pöydällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt kun aloin miettiä niin joo, ne taisi tulla uudelleen silloin myyntiin :D. Tämä mun on sitä paljon aiempaa ja vanhempaa erää :D.

      Poista

Suositut tekstit