keskiviikko 9. elokuuta 2017

ColourPop x Karrueche Fem Rosa She Pressed Powder Shadow Palette

Kraaah, olipas pitkä nimi ja sitä myöten pitkä otsikko :D.
Mutta niin, nyt tosiaan pieni esittely tästä kyseisestä ColourPopin yhteistyö paletista, joka tuli mulle viime kuun lopulla.


Ensimmäinen erä myytiin heti loppuun ennen kuin ehdin kunnolla edes katsastaa palettia. Kun sain tutustuttua paletin sävyihin, niin enköhän alkanut himoita tätä ja toivoa uutta erää myyntiin. Sopivasti sitten päätinkin Restock-päivänä (Suomen aikaan illalla) olla asemissa ja sainkin heti paletin ostoskoriin :).
Mähän olin jo muuan päivä aiemmin tehnyt edellisen pikkutilauksen, joten hieman harmitti, kun jouduin kahdet postarit maksamaan. Ei voi mitään!
Mähän en tiedä näitä ColourPopin yhteistyö-tyyppejä ollenkaan, olen vain aina paletteja ja sävyjä ihaillut ja sen mukaan ostanut :).
Onhan tuo paletti pakkauksineen aivan upea, ei siitä pääse mihinkään!


Entäs sitten itse luomivärit; Ihan Mielettömän Kauniita <3. Punertavia sävyjä, ruusukultaa, metallista hohdetta... Kyllä, aivan mun paletti <3.

Tässä on sävyjen nimet tänne ylös vielä omana kuvanaan ja kuvaukset ColourPopin sivuilta:

Ladylike: metallic soft ivory
Babe: satin light peachy pink
Dainty: metallic pinky taupe
Chick: metallic subtle gold
Mademoiselle: metallic rose gold
Gal: metallic red with copper duochrome
Empress: metallic mid-tone pink plum
Filly: metallic rusty orange
Dear: matte warm rose
Missy: matte deep burgundy
Damsel: matte smokey violet
Duchess: matte dusty coral


Ja tein heti saatuani yhden meikinkin tätä postausta varten!
Pohjalle laitoin UDPP:tä pohjustamaan ja lisäksi NYXin Jumbo Pencil, Milk kynää liikkuvalle luomelle ja Avonin ColorTrendin Peach Nectar kynää kulmaluulle/yläluomelle.

Meikkiin käytin seuraavia sävyjä:
* Babe (kulmaluu/yläluomi)
* Dear (luomivako)
* Dainty (sisänurkka)
* Empress (ulkonurkka)
Erittäin yksinkertainen meikki ja sävyt käyttäytyi ihanasti myös luomilla. Enemmän olisin voinut rajaa vielä häivyttää, mutta menihän tuo noinkin ^_^.

Jälleen siis yksi aivan ihana paletti kokoelmiini <3.
Huomenna esittelen sen toisen ColourPop-tilauksen sekä Avonin tilauksen, ne kun tulivat tämän kuun puolella :D. Näiden jälkeen yritän nyt pitää itseni kurissa ja olla ostamatta mitään, koska se tuleva asuntolaina. Silti nyt haluaisin sen uuden UD Naked Heat-paletin... :D. Jos kuitenkin odotan mahdollista ale-kuponkia, niin ostan sen sillä sitten :p.
Mutta palaillaan siis asiaan!
Miumoi <3

4 kommenttia:

Suositut tekstit