keskiviikko 31. tammikuuta 2018

Majoneesia, kosteutusta ja sitruksista kuivapesua hiuksille

Käydäänpäs nyt seuraavien loppuneiden kimppuun, jotka ovat hiustuotteita!

Ensin sain kulumaan tämän 60ml minikokoisen Macadamia Professional Nourishing Moisture Masque hiusnaamion.
Lyhyesti sanottuna: Rakastuin <3. Selvitti takut, pehmitti ja silotti hiukset hyvin pienellä määrällä jo eli tämä minipurkkikin kesti yllättävän pitkään!
Ainoa miinuspuoli on se, että tämä on tyyriimpi sarja, 60ml purkki oli esim. elevenillä (josta tilasinkin tämän) 11,80e ja 236ml purkki 36e. Toki olen rakastunut paljon kalliimpiinkin tuotteisiin, joten ei tämä paha ole siihen verrattuna :D.
Aion todellakin ostaa lisää taas jossain vaiheessa!
Aion myös nyt säästää tuon purkin vielä hetkeksi, koska mulla on tilaamiani 30ml näyte-pusseja kyseiseltä merkiltä kaapissa, niin voisin ne tyhjentää tuohon purkkiin aina :).

No sitten, taas hyvin tuttuun tapaan, sain loppuun kuivashampoota, ensin tyhjeni tämä melko vanha Lush No Drought Dry Shampoo.
Oli aivan ihana sitruksen tuoksu!
Oli tarkoitus ottaa kuvia hiuksissa, mutta sepä sitten aina unohtui... Hyvin tämä hoiti hommansa kuitenkin!
Miinuksena tosin sitten se, että kun oli oikeasti puuteria tuo ja pullosta puristamalla tuli ulos, niin ei pystynyt älyttömän hyvin säätelemään ulostulevaa määrää.
Sai tämän siitä huolimatta melko hyvin katoamaan maantienharmaaseen tyveen.
Voisin ostaa uudelleen, oli matkoillakin kätevä, kun ei ollut painepullossa!

Ja toisenkin kuiviksen sain kulutettua, kyseessä oli Batiste Nice Sweet & Charming Dry Shampoo.
Nämä Batistethan on mun hiuksille hyvin sopivia, tuoksut vaan vaihtelee.
Muistaakseni sellainen kukkaisen makea tuoksu oli, ihan ok!
Kyllä näitä tulee tarjouksesta roudattua kotiin, oli tuoksu mikä tahansa :D.
Ja tiedättekö mitä!
Mulla on kaapissa enää vajaa puoli pulloa yhtä Batistea jäljellä!!! Mulla loppuu kuivashampoo oikeasti :o!!! Ihan kauhea fiilis, siksi on varmaan viikonloppuna pakko käydä Sokoksella pyörähtämässä ja ostamassa jotain, voi sitten rauhassa tehdä isompaa tilausta taas vaikka elevenille. Sinne kun vielä jäi muutamia kuiviksia testattaviksi edellisestä kuivashampoo-tilauksesta :D.

Viimeisenä tästä porukasta loppui vielä 250ml TonyMoly Haeyo Mayo Hair Nutrition Pack Mask hiusnaamio.
Oli mielenkiintoista kokeilla, mutta tuoksuhan oli aika erikoinen, kananmunankeltuaista kun sisälsi... Ei siis omaan nenään ollut kovin miellyttävä...
Lisäksi tämän selvitystehot tuntui vaihtelevan kerrasta toiseen; toisina kertoina selvitti todella hyvin hiukset pienellä määrällä, mutta taas toisilla kerroilla ei meinannut takut selvitä suuremmallakaan annostuksella. En tiedä, mistä ihmeestä tämä johtui...
Pehmeäksi hiukset toki jäi joka kerta.
Jäi siis aika ristiriitaiset fiilikset, mutta luulen, että tuon tuoksun takia en taida ostaa enää uudelleen. Kiva oli toki testata!

Tässäpä tämänkertainen "pika"postaus.
Vielä olisi 3 postaukseen kuvat, tosin voi olla, että tuohon 3.postaukseen laitan yhteen myös yhteenvedon eli viikonloppuna tulee kuitenkin sekin jo :).
Ja heiiii, huomenna saan avata ekan luukun Joikin kalenterista :D. Eli yritän huomenna saada seuraavan postauksen aikaan!
Jospa tämä koomailu loppuisi jälleen hetkeksi!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Onkohan Batistet Sokoksen osta 2, maksa 1 -tarjouksessa (eilen oli Joensuussa jo kyseinen Ystävänpäivä -kämppis jo laitettu). Toki, ne taitaa silloin olla ihan normi hinnalla, kun yhden saa ilmaiseksi :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, kiitos tiedosta! Täytyypä tiirailla Sokoksella, kun ajattelin siellä nyt viikonloppuna käydä!
      Ja onhan ne sitten puoleen hintaan eli ihan hyvä diili :D.
      Toivottavasti olisi täällä tarjouksessa myös! Saisin sieltä ostettua yhden satsin, jolla pärjään sitten 3+1 Päiviin asti ^_^.

      Poista

Suositut tekstit