lauantai 28. heinäkuuta 2018

Clionadh Cosmetics -tilaus

Hellou!
Nyt oli aikaa ja jaksamista muokkailla tähän postaukseen kuvat, kun yöt ovat olleet täälläpäin nyt vähän viileämpiä eli hieman on talokin päässyt öisin viilentymään! Nyt täällä yläkerrassa on alle +26C eli bikinit päällä on suhteellisen siedettävää istua tässä koneella :D.
Niin kuin edellisessä postauksessa sanoin (ja jotka Instassa seuraavat), niin sain hakea kauan odottamani paketin!

Se oli kanadalaiselle Clionadh Cosmeticsille tekemäni ensimmäinen tilaus ja täältähän voitin Instagram-arvonnassa ihanan korostuspuuterin huhtikuussa!

Tilauksen tein jo Huhtikuun lopulla, koska suurin syy sille oli tuo kuvassa näkyvä Archeo-paletti, joka oli ennakkotilattavana.
Paletit eivät olleet tuolloin vielä edes valmiina, vaan he alkoivat tehdä niitä toukokuussa lomansa jälkeen. Siksi siis on aikaa vierähtänyt tässä :D.
Paketti oli myös jälleen erittäin hyvin pakattu.

Ja laitoinhan minä muutakin nyt samaan syssyyn tilaukseen, että saa kunnolla testailla tuotteita. Korostus-puutereista lähti testiin:
* Tropic of Capricorn Collection Highlighter, Sorbet (Light) (6g) (3-toned marble consisting of: a gold-orange, a vivid lime green and a purple/pink, colours blended together: a neutral, sandy pink)
* Celebration Trio Collection Highlighter, Funfair (6g) (pale, metallic pink-gold, can lean more gold, pink or silver-purple)
* Celebration Trio Collection Highlighter, Festival (6g) (semi-sheer base that can swatch green, pink or silver, sparkly finish)
* October Charity Highlighter, Blushed (6g) (rosy marbled highlighter with pale gold, dark gold, pinkish red and duchrome pink pigments, colours blend together: rose-to-gold duochrome)
Nämä ovat tosiaan korostuspuutereita, mutta soveltuvat käytettäviksi myös luomille sekä huulille. Viimeistä lukuunottamatta muut ovat rajoitettuja eriä.
Ja koska nämä on käsintehtyjä, niin kuviointi on yksilöllinen eli yhtään täysin samanlaista ei löydy muilta :).

Ja pitihän sitä muitakin luomivärejä tilata testiin:
* Witchcraft Collection Duochrome Eyeshadow, Crystalline (2g) (cool-toned purple with a lime green reflect), tämä löytyy myös Paleo-paletista
* Witchcraft Collection Duochrome Eyeshadow, Prophecy (2g) (Coral pink with a gold reflect)
* Witchcraft Collection Duochrome Eyeshadow, Gecko’s Tail (2g) (Granny Smith apple green with a gold shift)


Half Life -luomiväri (2g, blackened indigo base with fiery sparkles) tuli mukaan 118 ensimmäiseen tilaukseen, joka sisälsi Archeo- tai Paleo-paletin ja olin yksi näistä onnekkaista ^_^. Sitä ei siis ole ainakaan vielä myynnissä.
Tuo suloisen pieni "näyte"luomiväri (listoihini laitoin miniksi) on Witchcraft Collection Duochrome Eyeshadow, Eye of Newt (chartreuse base with a bright pearlized reflect with hints of sky blue).

No sitten siihen pääjuttuun eli tähän uuteen Archeo Eyeshadow Palette luomiväri-palettiin.
Tämä (kuin myös Paleo-paletti) olivat silloin Huhtikuussa ennakkotilauksessa ja niitä alettiin tehdä vasta toukokuun loppupuolella.
Ja kun sanon tehdä, niin paletit on täysin yksittäin käsin maalattuja, jonka takia ulkonäkö on siis täysin yksilöllinen jokaisessa paletissa! He laittoivat Instagramiin silloin videonkin, kun olivat maalaamassa näitä (yli 600kpl) paletteja :D.
Toinen syy, miksi myös meni näinkin kauan paketin saamiseen oli se, että silloin kun olivat lähettämässä toista sarjaa tilauksia, niin heille oli tullut palautetta, että jotkut luomivärit olivat rikkoutuneet. He jäljittivät rikkoutumiset todennäköisesti pannujen pressaukseen eli ennen olivat yksittäin pressanneet ne, mutta tämän paletin kohdalla olivat ilmeisesti ottaneet käyttöön tekniikan, jolla sai 4 pannua pressattua (jos oikein tuon ymmärsin). Niinpä he aukaisivat kaikki siihen mennessä pakatut tilaukset ja pressasivat luomivärit paletista uudelleen! Mahtavaa omistautumista!

Tässä kuvaa laatikon takaa. Mukana oli myös 4kpl tuollaisia "timantteja" :D.

Ja lisäksi mukana oli lappu, jossa oli muutama ohjemeikki esimerkeiksi. Kivan värikkäitä meikkejä Angeschka tekee kyllä muutenkin, kannattaa laittaa seurantaan Instagramissa ja Youtubessa!

Tässä sitten itse kauniit sävyt <3.
Harmillisesti kuitenkin oli nuo 2 mattasävyä siltikin rikkoutuneet :/. Käsitin sähköposta laittaessani, että nuo ovat ne ongelmallisimmat sävyt olleet rikkoutumaan, mutta ovat nyt varmaan saaneet syyn selvitettyä. Lähettävät minulle uudet, vaikka sanoin, että voin kyllä nuo korjata ja pärjään niillä vallan hyvin :D. Pääasia, että nuo metalliset sävyt ovat kunnossa!
Paletti on ilmeisesti magneettinen, kun sanoivat, että pystyn sitten helposti vaihtamaan nuo rikkoutuneet pannut uusiin :).
Sen myös huomasin silloin Instagramissa liian myöhään, että nuo sävynimet olisi voinut pyydettäessä saada kirjoitettuna palettiin. Mun tilaus oli jo pakattu, niin se ei enää onnistunut, toki itsekin ne voi mustalla tussilla kirjoittaa (tulee vieläkin uniikimpi paletti :D).

Otin itselleni vielä tähän ylös nuo sävykuvaukset.
Paletilla siis voi meikata tuolla lailla nelikkoina, jotka ovat vielä ihan nimetty erikseen ^_^.
Tämä paletti on kyllä todella raikas tuulahdus kokoelmaani, kun ei ole koneellisesti kasattu, vaan täysin käsityötä!

Tässä vielä yksi silmämeikki, jonka halusin tänne näytille, mutta näköjään mun Glamcor-peilin valot heijastivat peilipöydän puusävyä naamalle, kun tästä tuli nyt vähän liian lämpimänsävyinen kuva...
Noh, mitä sitten käytin luomille:
* Luomivako: Urban Decay Naked Heat, Cayenne + vähän Archeo, Fragment
* Yläluomi/kulmaluu: Archeo, Sulfur
* Sisäluomi: Eye of Newt
* Ulkonurkka: Archeo, Dead Sea + päälle Crystalline
Pohjalle en laittanut muuta kuin UDPP:n tällä kertaa. 
Tiiviimmillä siveltimillä huomasin varsinkin noiden duochrome-sävyjen käyttäytyvän parhaiten, eikä paljoa varissut poskille.
Oon myös oman meikkiversion eilen tehnyt tuosta Ritual-nelikosta, mutta tietysti en ehtinyt kuvaa siitä ottaa :p. Hyvin käyttäytyi nekin sävyt, kun löysin sopivat siveltimet :D.
Ja hienosti myös luomivärit pysyi tällä tappohelteellä paikoillaan!

Tässä vielä pärstäkuvaa salamalla otettuna.
Poskille laitoin Blushed-korostuspuuteria ja siitä vaaleanpunaisesta kohdasta yritin ottaa sävyä :D. Huulilla pohjalla ColourPop Crystal Lip Balm Aquamarine ja päälle töpöttelin tuota Blushed-sävyä, oikein kiva!!
Ehkä poskille ihan hivenen liikaa kimalletta omaan makuuni, mutta onneksi ei paljoa, muissa korostuspuutereissa on vähän samaa :).

Puuuhh, nyt alkaa päätä särkeä, joten taidan lähteä syömään ja juomaan vettä.
Saatoin jotain unohtaa sanoa, kun tämä helle on pehmittänyt aivot, mutta kysykää, jos tulee jotain mieleen!
Loppukaneettina sanon, että ei todellakaan kaduta tilaus, vaikka tässä tapauksessa menikin kauan ja lisäksi asiakaspalvelu on aivan ensiluokkaista! 
Niin joo, nyt tuli mieleen, että postimaksu joka tulee sivuilla kansainvälisiin tilauksiin, on ei-seurattava. Itse laitoin sähköpostia ja kysyin, onko mahdollista saada seurantakoodi, kun oli sen verran hintava tilaus kyseessä. Se onnistui ja maksoin PayPal:in (Mr.Insinöörillä oli PayPal-tili, olisi ollut mahdollista maksaa myös muuta kautta, mutta tuo oli helpoin) kautta sen erotuksen, mitä jäi noiden postimaksujen väliin. Seurantakoodillinen kuljetus oli mun tilaukselle vajaa 30CAD eli alle 20e ja noin 10 CAD jäi erotukseksi maksettavaa.

No niin, palaillaan sitten loppuneiden kanssa seuraavaksi asiaan!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit